Connect with us

Nieuwste

Zien: Hij heeft het eindelijk voor elkaar! Dit is de nieuwe vriendin van Mark Rutte:

Mark Rutte is sinds 14 oktober 2010 is hij minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken. Op 26 oktober 2017 werd zijn derde kabinet beëdigd.

Hij is tevens politiek leider van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD).Maar de grote vraag, hoe zit het met het liefdesleven van Mark. Hij schijnt nog nooit echt een vriendin te hebben gehad. Tenminste niet waar iemand iets van weet.

De vriendin van Mark Rutte

Maar hij schijnt nu toch eindelijk beet te hebben. Het is alleen geen Nederlandse dame, hij heeft haar namelijk ontmoet in New York tijdens een van zijn bezoekjes:

Lees verder

Nieuwste

Vrijwel niemand kan zeggen hoeveel tijgers er op deze afbeelding staan.

Optische illusies zijn ontzettend populair en daar bestaat een goede reden voor. Het is altijd interessant om te zien hoe onze ogen en hersenen ons voor de gek houden. We zien iets, maar in werkelijkheid is het iets heel anders. Dit zoekplaatje lijkt op het eerste zicht heel simpel, maar het is best lastig.

Deze prent verscheen eerder al op het internet, maar onlangs ging het opnieuw compleet viraal nadat de afbeelding nog eens op Twitter werd gepost.

We zien een familie tijgers in de wildernis. De meeste mensen zien vrijwel meteen de twee volwassen tijgers en hun twee welpjes. Maar er staan meer tijgers op de afbeelding. En slechts weinig mensen kunnen ze vinden!

Zie jij hoeveel tijgers er op deze prent staan?

We zullen een kleine tip geven: het zijn er meer dan tien!

De tijgers zijn heel moeilijk te vinden, maar volgens de Daily Mail zijn het er zestien. Maar sommige mensen vinden er nog meer! Tel ze zelf maar een keertje!

We moeten wel toegeven dat niet alle tijgers even makkelijk te herkennen zijn.

Het is altijd heel interessant om te zien hoe onze hersenen ons soms voor de gek houden! Hoeveel tijgers had jij gezien?

Lees verder

Nieuwste

Zien: Ernstig Twee dagen niet douchen? Dit gebeurt er met je lichaam!

Heb je al twee dagen niet gedoucht? Dan heeft dat verschillende negatieve effecten op je lichaam: in dit artikel lees je daar meer over.

Soms ben je al te laat in de ochtend en heb je niet de tijd om te douchen. Je moet immers ook nog ontbijten en misschien moet je de kinderen nog naar school brengen of is de douche simpelweg bezet door je partner. Douchen lukt dan simpelweg niet altijd.

Het is niet erg om de douche een dag over te slaan. Echter wordt het wel erg als je twee dagen achter elkaar niet doucht. Dat heeft namelijk verschillende negatieve effecten op je lichaam.

Indringers
Heb je twee dagen achter elkaar niet gedoucht? Dan zullen er processen plaatsvinden in je lichaam, waarvan je liever niet wilt dat deze plaatsvinden. Er zijn zo’n 1.000 bacteriën en 40 soorten schimmels die ieder mens bij zich draagt.

Een aantal daarvan zijn niet goed voor je gezondheid. Echter spoel je deze simpelweg eraf als je doucht. Als je dus twee dagen achter elkaar niet doucht, zullen deze dus niet van je lichaam afgespoeld worden. Het blijft dan dus plakken op je lichaam en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Lichaamsgeuren
Als je een dag niet doucht, zal je niet direct heel erg gaan stinken. Als je je echter aantal dagen niet doucht, zal dat wel degelijk gebeuren.

Je kunt bovendien ziek worden door de bacteriën en schimmels. Via je ogen, je neus of je mond kunnen de nare bacteriën binnendringen. Naast dat je er ziek van wordt, is het ook nog eens erg slecht voor je gezondheid.

Maak dus vooral gewoon tijd vrij om te douchen in de ochtenduren. Lukt het in de ochtend niet? Douche dan als je weer thuis bent na school of werk.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Lees verder

Nieuwste

Zien: De vriendin van Kalvijn trekt grote ogen met doorzichtig badpak

In 2010 begon hij met een eigen YouTube-kanaal onder de naam TheKelVlog, wat later veranderde in het huidige Kalvijn. Hierop plaatst hij verschillende video’s die te maken hebben met komedie. In december 2018 had hij op dit kanaal ruim 1 miljoen abonnees. Inmiddels zit hij op de 1,24 miljoen.

De vlogger begon in 2011 met zijn vriend Peter de Harder het Engelstalige YouTube-kanaal Cinemates, in de eerste jaren verscheen dit kanaal onder de naam The Creaters Productions. Tevens was hij in 2019 een van de deelnemers van het twintigste seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson; hij viel als tiende af en eindigde op de 11e plaats.

Nina Warink, de vriendin van Kalvijn
Maar we zijn hier niet voor de blonde paprika-vreter, we zijn hier voor zijn vriendin. En zijn vriendin is niemand minder dan Nina Warink. Op YouTube goed voor 143.000 abonnees en op Instagram zit ze op ruim een half miljoen. En dat is best te begrijpen:

 

Lees verder

Trending