Connect with us

Nieuwste

Zien: Arrogant meisje zorgt dus voor meest gênante betaalmoment in First Dates!

In First Dates is het na afloop van de date altijd heerlijk om te zien hoe het betaalmoment verloopt. Logischer wijs betaalt ieder de helft, behalve wanneer één van de twee er écht op staat om te betalen. Traditioneel gezien betalen mannen vaker de rekening, maar dat is natuurlijk een beetje ouderwets. Steeds vaker zien we vrouwen die bijvoorbeeld erop staan ook mee te betalen of om zelfs de gehele rekening op zich te nemen. Behalve de 29-jarige kunstenares die we gisteren voorbij zagen komen. Ze laat eerst nog even weten waarom ze in haar studententijd zoveel op date ging: “Dat was gratis eten. Voor alle Tinder-dates die nu kijken: I’m sorry.”

First Dates Daniëlle wil niet betalen
Maar ze heeft bij haar date Tomas aan het verkeerde adres. Ze komt eerst nog met de bizarre opmerking: “Ik ga ‘m sowieso niet betalen. Ik vind dat splitten van een rekening echt f*cking walgelijk gewoon.” Tomas is absoluut niet van plan om haar deel te betalen en klaarblijkelijk wil ze zelf ook niet de gehele rekening op zich nemen. Ze moet er toch aan geloven om haar deel van de rekening te betalen. Heerlijk!

https://twitter.com/snezanaax/status/1247581481960161282

 

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Gemberwater Twee shotjes per dag verbrandt vet van je buik, rug en dijen

Gember is sinds de oudheid een van ’s werelds populairste specerijen. Het wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige en gezonde voedingsmiddelen die de natuur te bieden heeft en heeft een aantal voordelen voor de gezondheid.

Meer recentelijk is het gebruikelijk geworden om gember te drinken in de vorm van thee of zelfs als een shot. Gemberwater kan het lichaam onder andere energie geven en het metabolisme versnellen.

In dit artikel heb ik een recept voor gemberwater gemaakt om je een perfecte start van de dag te geven.

Bekijk de onderstaande punten voor meer informatie over gember en hoe je jouw eigen gemberwater kunt brouwen.

Deel gerust dit artikel met al je vrienden en familie op Facebook – wie weet, misschien zullen ze je er daarna voor bedanken!

Gember boost
Al honderden jaren wordt gember gebruikt voor medicinale doeleinden en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Het specerij heeft veel voordelen voor de gezondheid, zoals:

Het immuunsysteem versterken

Gember bevat een overvloed aan anti-oxidanten en werkt ook als ontstekingsremmend. Het is daarom een ​​goede optie als het gaat om het versterken van het immuunsysteem en gezond te blijven.

Houd in gedachten dat het geen remedie is, meer een preventie. Als er al een verkoudheid is, zal het niet veel goeds doen – je moet regelmatig gember nemen om ziektes te bestrijden!

Kalmerende maag

Gember kan ook worden gebruikt om de spijsvertering te bevorderen, omdat het de darmen stimuleert en de productie van spijsverteringsenzymen verhoogt.

Bovendien kan het worden gebruikt om je maag te kalmeren, gasvorming te verminderen en constipatie te voorkomen.

Verlichten van spier- en gewrichtspijn

Volgens onderzoek van de Universiteit van Georgia kan inname van gember dagelijks spier- en gewrichtspijn met maar liefst 25 procent verlichten. Voor het beste resultaat eet of drink je gember ’s ochtends op een lege maag.

Het verlichten van menstruatiepijn

Gember is niet alleen een effectieve pijnstiller voor spieren en gewrichten; het kan ook worden gebruikt om menstruatiepijn te bestrijden.

In één onderzoek kregen 150 vrouwen gember tijdens de menstratie – en de resultaten lieten zien dat het kruid net zo effectief was als de pijnstiller ibuprofen.

Gember en vetverbranding

Je hebt misschien ook gehoord dat gember de vetverbranding kan verhogen. Technisch gezien, ja, het is waar dat je een paar kilo kunt verliezen en vet kunt verbranden rond je middel, rug en dijen door gember te consumeren.

Wat je echter moet onthouden, is dat je energie-inname lager moet zijn dan je energieverbruik als je wilt afvallen.

Gember alleen is niet genoeg om gewichtsverlies te veroorzaken – hoewel het wetenschappelijk is bewezen dat het bijdraagt.

“We verbranden altijd een combinatie van koolhydraten en vet. Vetverbranding is moeilijk te beïnvloeden en de beste tip is om spieren op te bouwen.

Voedsel zoals gember en chili kan de lichaamswarmteproductie marginaal verhogen, ” zegt diëtiste Karin Magnusson tegen Top Health.

Gember gebruiken in de ochtend

Een veelvoorkomende tip is om te proberen gember te nemen in de ochtenden. Onderzoeken aan Columbia University hebben aangetoond dat mensen die een ontbijt hadden met gember 43 extra calorieën per dag verbrandden.

Een snel recept om gemberthee te maken is zo simpel als een kopje water koken, het van het vuur halen wanneer het klaar is, een klein stukje verse gember toe te voegen en het te laten staan, afgedekt, gedurende vijf minuten. Voeg aan het einde van de vijf minuten het sap toe van één citroen.

Gemberwater
Als je echt je eigen gemberwater wilt brouwen, is het eigenlijk een heel eenvoudig proces.

Je hebt nodig:
Gember in fijne plakjes gehakt.
1,5 liter water.
Citroensap.

Vervolgens:
Breng het water aan de kook en voeg de plakjes gember toe. Laat 15 minuten sudderen en haal de pan van het vuur. Roer het mengsel en voeg het citroensap toe.

Gemberwater twee keer per dag drinken kan je lichaam een ​​echte boost geven. Als je het voor het ontbijt neemt, op een lege maag en ’s avonds voor het avondeten, kan het echt van nut zijn.

Dankzij de gembergezondheidseigenschappen kan deze nuttige drank op vele manieren helpen. Het is zeker een kans waard!

Help ons de massa te helpen door dit artikel met al je vrienden en familie op Facebook te verspreiden.

Hopelijk kunnen meer mensen meer leren over de voordelen van gember, en daardoor een gezonder leven leiden.

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Suzan van ´Suzan en Freek´ in badkleding wil je gezien hebben vandaag

Op 2 november 2018 brachten Suzan en Freek hun allereerste eigen (zelfgeschreven) nummer Als het avond is uit. De single werd op 23 november verkozen tot TopSong op NPO Radio 2. Op 1 maart werd de single bekroond met goud[2], voor zes miljoen streams (vroeger was dat 40.000 verkochte singles).

De single Als het avond is behaalde na 17 weken de nr. 1-positie in de Nederlandse Top 40. In de Mega Top 50 kwam de single in de 18e week op de eerste plaats terecht. Op Spotify en YouTube is de single miljoenen keren afgespeeld. Ook in Vlaanderen bereikte de single de hitparade. Maar nu zoomen we even in op Suzan!

Suzan van Suzan en Freek in badkleding!
De 27-jarige Suzan Stortelder is naast een hele goede zangeres ook nog eens bloedje mooi. En na deze foto’s kun je dan ook niet om dat feit heen draaien:

View this post on Instagram

Zaterdag is de mooooiste dag van de week 🐠

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek) on

 

Lees verder

Nieuwste

Video: Heftige uitspraak Maxime Meiland: “Van mij hoeft het niet meer”

Wie de familie de laatste twee jaar een beetje gevolgd heeft weet dat dochter Maxime Meiland het stralende middelpunt van de familie is. In haar jeugd was echter alles lang niet zo rooskleurig. In de videoserie ‘Open Kaart‘ van Robbert Rodenburg erg openhartig over haar heftige jeugd.

Waarin ze totaal ontspoorde en zelfs op een gegeven moment dacht: “Van mij hoeft het niet meer”. We weten inmiddels dat Martien ook niet een al te beste jeugd heeft gehad. Desondanks zijn ze met zijn alle toch érg goed terecht gekomen!

Maxime Meiland over haar vader
Ze vertelt over de periode dat haar vader Martien ontdekte dat hij op mannen viel. Haar moeder had daar veel verdriet van. Toch besloot het gezin in 2005 gezamenlijk naar Frankrijk te verhuizen. Check de hele video hieronder:

 

Lees verder
Advertisement

Trending