Connect with us

Nieuwste

Wauw: Suzan van ´Suzan en Freek´ in badkleding wil je gezien hebben vandaag

Op 2 november 2018 brachten Suzan en Freek hun allereerste eigen (zelfgeschreven) nummer Als het avond is uit. De single werd op 23 november verkozen tot TopSong op NPO Radio 2. Op 1 maart werd de single bekroond met goud[2], voor zes miljoen streams (vroeger was dat 40.000 verkochte singles).

De single Als het avond is behaalde na 17 weken de nr. 1-positie in de Nederlandse Top 40. In de Mega Top 50 kwam de single in de 18e week op de eerste plaats terecht. Op Spotify en YouTube is de single miljoenen keren afgespeeld. Ook in Vlaanderen bereikte de single de hitparade. Maar nu zoomen we even in op Suzan!

Suzan van Suzan en Freek in badkleding!
De 27-jarige Suzan Stortelder is naast een hele goede zangeres ook nog eens bloedje mooi. En na deze foto’s kun je dan ook niet om dat feit heen draaien:

View this post on Instagram

Zaterdag is de mooooiste dag van de week 🐠

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek) on

 

Lees verder

Nieuwste

Zien: Arrogant meisje zorgt dus voor meest gênante betaalmoment in First Dates!

In First Dates is het na afloop van de date altijd heerlijk om te zien hoe het betaalmoment verloopt. Logischer wijs betaalt ieder de helft, behalve wanneer één van de twee er écht op staat om te betalen. Traditioneel gezien betalen mannen vaker de rekening, maar dat is natuurlijk een beetje ouderwets. Steeds vaker zien we vrouwen die bijvoorbeeld erop staan ook mee te betalen of om zelfs de gehele rekening op zich te nemen. Behalve de 29-jarige kunstenares die we gisteren voorbij zagen komen. Ze laat eerst nog even weten waarom ze in haar studententijd zoveel op date ging: “Dat was gratis eten. Voor alle Tinder-dates die nu kijken: I’m sorry.”

First Dates Daniëlle wil niet betalen
Maar ze heeft bij haar date Tomas aan het verkeerde adres. Ze komt eerst nog met de bizarre opmerking: “Ik ga ‘m sowieso niet betalen. Ik vind dat splitten van een rekening echt f*cking walgelijk gewoon.” Tomas is absoluut niet van plan om haar deel te betalen en klaarblijkelijk wil ze zelf ook niet de gehele rekening op zich nemen. Ze moet er toch aan geloven om haar deel van de rekening te betalen. Heerlijk!

https://twitter.com/snezanaax/status/1247581481960161282

 

Lees verder

Nieuwste

Video: Heftige uitspraak Maxime Meiland: “Van mij hoeft het niet meer”

Wie de familie de laatste twee jaar een beetje gevolgd heeft weet dat dochter Maxime Meiland het stralende middelpunt van de familie is. In haar jeugd was echter alles lang niet zo rooskleurig. In de videoserie ‘Open Kaart‘ van Robbert Rodenburg erg openhartig over haar heftige jeugd.

Waarin ze totaal ontspoorde en zelfs op een gegeven moment dacht: “Van mij hoeft het niet meer”. We weten inmiddels dat Martien ook niet een al te beste jeugd heeft gehad. Desondanks zijn ze met zijn alle toch érg goed terecht gekomen!

Maxime Meiland over haar vader
Ze vertelt over de periode dat haar vader Martien ontdekte dat hij op mannen viel. Haar moeder had daar veel verdriet van. Toch besloot het gezin in 2005 gezamenlijk naar Frankrijk te verhuizen. Check de hele video hieronder:

 

Lees verder

Nieuwste

Zien: Mannetje heeft iets gezien op TikTok en zijn knappe mama trapt erin

Muziek en uitdagingen zijn een goede combinatie. En dat blijkt ook wel uit het succes van het sociale medium TikTok, dat waarschijnlijk een van de grote winnaars is van deze coronacrisis. En nee, niet alleen voor kinderen, want 25,8 procent is tussen de 18 en 24 en 24,5 procent is tussen de 25 en 34. Dus je kunt er wel voor uitkomen dat je de app Tik Tok op je telefoon hebt staan en regelmatig video’s bekijkt. En wat je daar kunt zien? De uitdagingen en muziek waar we het al eerder over hadden.

Mannetje doet TikTok Challenge
Dit mannetje heeft daar ook iets gezien en zijn moeder trapt erin. Alles voor de views natuurlijk en in dit geval zijn we het daar ook gewoon helemaal mee eens!

Lees verder
Advertisement

Trending