Connect with us

Economie

Rachel Hazes weet van gekkigheid niet meer wat ze moet doen

Rachel Hazes geniet van het zomerse weer samen met haar lieve hondje Zoé. Gezien de warme temperaturen besluit dat het tijd is voor Zoé haar eerste zwemles…

Natuurlijk deelt Rachel dit moment met haar volgers op Instagram en kunnen we zien hoe Zoé het water vindt. “Dat is lekker”, horen we Rachel zeggen.

Maar Zoé lijkt het helemaal niet zo leuk of lekker te vinden. Ze spartelt namelijk meteen en maakt duidelijk niet gediend te zijn van deze natte bedoeling. Eenmaal weer op de kant, schudt ze haar vacht dan ook meteen uit, waarna ze direct wegloopt.

 

View this post on Instagram

 

Zoè’s eerste zwemles 🤒❤️

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Lees verder

Economie

Zien: De summerbody van Nikkie Plessen!

Waar de meeste mensen vooral kilo’s aangekomen zijn tijdens de corona crisis, heeft Nikkie de tijd anders besteedt en showt het resultaat volop op haar social media kanaal.

Nikkie Plessen deelt een foto van zichzelf op instagram en niets meer dan een bikini. Nikkie ziet er mega goed uit. Haar lichaam is strak en fit!  ‘Als ik zo’n lichaam had zou ik nooit meer kleding aantrekken’, schrijft iemand in de reacties.

Veel van haar volgers zijn dan ook enorm onder de indruk.  ‘Prachtig, gezond lichaam’, reageert iemand. Een ander: ‘Wat zie je er goed uit!’

Afgelopen week maakte Nikkie al bekend bezig te zijn met een sportcollectie en zal ze deze samen met haar work-out routines binnenkort gaan delen met de wereld.

 

View this post on Instagram

 

💐💐💐 #family #friends #Ibiza 💕

A post shared by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) on

Lees verder

Economie

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

In 2010 speelde ze in de film Dik Trom. Muziek zat al vroeg in haar bloed, ze speelde onder meer in de band Casual. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap op genaamd Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbeij vormt ze de indiepop-band L O U I S V en bracht ze de titelsong van de film Rendez-vous (“Trouble in Paradise”) uit. We hebben het natuurlijk over Loes Haverkort. In februari 2019 werd bekend gemaakt dat de blondine een van de deelnemers is aan het SBS6-programma It Takes 2. Ze wist deze zangwedstrijd te winnen. Aansluitend verscheen haar single Lost.

Loes Haverkort schaamt zich niet

Voor haar single heeft ze een behoorlijk pittige shoot gehad. En we moeten zeggen dat de 38-jarige zangeres er nog verdomd goed uitziet. Bij onderstaande foto schrijft ze: “LOST OUT NOW! Dankzij IT2 heb ik het vertrouwen gekregen om te doen waar mijn hart ligt”

View this post on Instagram

SUMMER!!! #lifeisgood #dointhehandstand #aight #yolo

A post shared by Loes Haverkort (@loeshaverkort) on

 

Lees verder

Economie

Chantal uit Lang Leve de Liefde laat haar pluspunten zien wanneer ze in bad stapt

In lang Leve de Liefde komen twee singles bij elkaar in een huisje om elkaar beter te leren kennen. Het is een beetje daten 2.0, want het gaat verder dan alleen een etentje in een restaurant zoals bij First Dates. Het is de bedoeling dat je minstens 24 uur bij elkaar bent en maximaal 5 dagen. Daartussen kun je ervoor kiezen om eerder te vertrekken wanneer het toch niet blijkt te klikken tussen je date en jou. Chantal en Cemal zijn gematcht, maar hij blijkt niet haar droomprins te zijn

Chantal uit Lang Leve de Liefde krijgt Cemal niet mee

Cemal ligt namelijk het liefst de hele dag op de bank televisie te kijken en een beetje te Netflixen. Maar Chantal is het wel een beetje zat en gaat in bad. Wat deze vent mankeert weten we niet, maar we gokken dat er een hoop andere mannen in zijn plaats hadden willen staan… liggen!

Een slaperige date

Cemal is terug! Maar gaat de date tussen Cemal en Chantal nu als een nachtkaars uit? 😴

Posted by Lang Leve de Liefde NL on Wednesday, June 10, 2020

Geen roos voor Chantal

Cemal & Chantal lijken goed klaar te zijn met elkaar.🥀⁠► Kijk nu de aflevering terug: https://bit.ly/LLdLAFL104

Posted by Lang Leve de Liefde NL on Thursday, June 11, 2020

 

Lees verder

Trending