Connect with us

Economie

Medium Thomas Woolthuis: ‘Pijn en verdriet teisteren Rachel Hazes’

Spiritueel raadsheer Thomas Woolthuis neemt voor Story een kijkje in de toekomst van Bekend Nederland. Hij ziet turbulente tijden aanbreken voor onder anderen Eva Jinek, André Hazes en Yolanthe Cabau én dat het gedrag van de koninklijke familie voor ophef zorgt.

Over Rachel Hazes (50) vertelt de helderziende: ‘Ik merk dat ik droevig word. Als ik aan haar denk, ervaar ik een gevoel van verdriet. Het lijkt wel alsof zij heel veel dingen ontzettend graag goed wil doen, maar dat het allemaal net niet lukt.

Rachel wil zich het liefst verstoppen. Wat mij verder opvalt is dat ze fysieke pijn heeft. Ik denk dat ze last heeft van hoofdpijn. Dat zou te maken kunnen hebben met dit verdriet. Ze zit écht niet lekker in haar vel. De relatie met haar kinderen blijft er een van vallen en opstaan.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder

Economie

Belachelijk: Marieke Elsinga “dik” genoemd vanwege deze foto’s?

Marieke Elsinga heeft zich behoorlijk uitgelaten op social media omdat een afslankmerk haar heeft benaderd om haar “quarantaine-kilo’s” kwijt te raken. Ze schrijft het volgende bij haar post: “Ik ga hier iets doen, dat ik niet zo vaak doe, namelijk mijn frustratie delen. Bij mijn management komen regelmatig verzoeken binnen van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerships, hoe je het noemen wilt. In bijna alle gevallen sla ik dat af. Soms past een merk goed bij mij en ga ik er wel voor. Tussen de aanvragen zat vorige week een mail van een bureau dat ambassadeurs zoekt voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging aan willen gaan om van hun (corona?)kilo’s af te komen. Wij zien een goede match met Marieke.”

Marieke Elsinga niet blij

Dat valt een tikkeltje verkeerd bij de presentatrice: “Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen! Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen. Maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb.

Mijn lijf is sterk en fit!

Mijn lijf is sterk en fit. ‘Hilversum slank’ ben ik misschien niet en daar zit volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw eruit moet zien zoals in de bladen of op tv, geven we écht het verkeerde signaal af. Aan onszelf en aan onze kinderen. Je mag me te dik vinden, precies goed of zelfs te dun, allemaal prima. Ik deel dit niet omdat ik zo graag hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent prachtig’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf ook mee worstel.”

View this post on Instagram

Ik ga hier iets doen, dat ik niet zo vaak doe, namelijk mijn frustratie delen. Bij mijn management komen regelmatig verzoeken binnen van merken die willen samenwerken. Ambassadeurschap, partnerships, hoe je het noemen wilt. In bijna alle gevallen sla ik dat af. Soms past een merk goed bij mij en ga ik er wel voor. Tussen de aanvragen zat vorige week een mail van een bureau dat ambassadeurs zoekt voor een bekend afslankmerk. Ik citeer: “Voor een nieuwe samenwerking zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging aan willen gaan om van hun (corona?)kilo's af te komen. Wij zien een goede match met Marieke." Mijn manager kent me goed en had dus al vriendelijk bedankt, maar stuurde de aanvraag ter controle nog even langs mij. Ik las het, zei: “Nee, idd niks voor mij” en klikte het weg. Maar toen las ik het nog eens en dacht: “Ho eens… dit is eigenlijk helemaal geen leuke tekst!” Er staat dus dat er bij mij wel wat (corona?)kilo’s af kunnen! Het bureau bedoelt het heus niet kwaad en ik sta redelijk stevig in mijn schoenen, maar wie zijn zij om dat voor mij te bepalen? Nu ben ik niet tegen diëten (sterker nog, ik ‘Sonja Bakkerde’ me in mijn studietijd suf!), maar actief het signaal uitdragen dat mijn lichaam ‘te dik is’, zie ik niet zitten. Zeker niet omdat ik een groot bereik heb. Mijn lijf is sterk en fit. ‘Hilversum slank’ ben ik misschien niet en daar zit volgens mij precies de kracht. Als we blijven doen alsof elke vrouw eruit moet zien zoals in de bladen of op tv, geven we écht het verkeerde signaal af. Aan onszelf en aan onze kinderen. Je mag me te dik vinden, precies goed of zelfs te dun, allemaal prima. Ik deel dit niet omdat ik zo graag hieronder ‘Je bent perfect’ of ‘Je bent prachtig’ wil lezen, ik deel dit omdat ik wil bijdragen aan een normaler zelfbeeld bij (jonge) vrouwen. Iets waar ik zelf ook mee worstel. #bodypositivity

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on

 

Lees verder

Economie

Monique Westenberg haalt uit naar moedermaffia

Monique Westenberg is alle kritiek van de zogenoemde moedermaffia meer dan zat. De blondine besluit dan ook om voor eens en altijd af te rekenen met de nare opmerkingen.

Ophef

Monique plaatste vanochtend een foto waarop haar zoontje Dré en Roxeanne Hazes‘ zoontje Fender heerlijk samen aan het spelen waren. Een onschuldige foto zou je zeggen, maar daar dachten haar volgers anders over. “Doe dat jochie toch die armbanden af!”, reageert een volger onder de foto. “Zit toch niet lekker met de warmte?! Het worden er steeds meer.”

Reactie

Voor Monique was deze reactie de druppel die de emmer deed overlopen, want ze is klaar met alle negatieve reacties. “Dat jochie wilt ze zelf graag om, dus ik bemoei me er niet mee. Zou je ook eens moeten overwegen”, aldus Monique. Oei!
Gelukkig zijn er ook volgers van Monique die het wél voor haar opnemen. “Chapeau dat je na al die nare reacties nog altijd even blij en liefdevol berichten blijft plaatsen”, aldus een trouwe volger. Gelukkig maar!

Bron: Grazia Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Economie

Vreselijk nieuws voor Estavana Polman

Estavana Polman heeft een zware domper te verwerken gekregen. De vriendin van Rafael van der Vaart is deze week behoorlijk geblesseerd geraakt en dat kan vergaande gevolgen hebben…

De 27-jarige handbalster is geblesseerd geraakt aan haar rechterknie en heeft haar kruisband gescheurd. Er is een MRI-scan gemaakt en zal Estavana dinsdag uitsluitsel krijgen bij een arts. Dramatisch genoeg kan dit betekenen dat zij het EK in december – en de rest van het komende handbalseizoen – aan zich voorbij moet laten gaan.

“Ik voelde meteen dat het ernstig is”, zegt Estavana erover. “Dit is het risico van handballen. Ik probeer nu zo snel mogelijk geopereerd te worden, zodat ik kan beginnen met revalideren. Shit happens.”

Damian

Het kan zomaar zijn dat de enige actieve sporter uit het samengestelde gezin Polman-Van der Vaart straks Rafael’s zoon Damián is. Hij is sinds kort ingetrokken bij zijn vader en stiefmoeder en is gaan voetballen bij Esbjerg.

Sylvie Meis reisde af naar Denemarken om de eerste voetballes van haar zoon Damián bij te wonen, maar ze ging niet alleen. Ook haar verloofde Niclas was erbij. Hier heeft hij ook Sylvie’s ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman ontmoet.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram

Lees verder

Trending