Connect with us

Economie

Heftig! Coronaverpleegster Marga Bult onthult het volgende nieuws!

De laatste dagen horen we vooral over de stijgende coronabesmettingen in ons land. Dat leidt uiteraard tot ongerustheid bij het Nederlandse volk. Marga Bult was verpleegster tijdens de coronacrisis en zij roept nu iedereen op vooral rustig te blijven.

Marga is de aantallen ingedoken en heeft dit vervolgens gedeeld op Twitter.  ‘Dus tot en met 1 augustus zijn er 439 mensen ‘positief’ getest. Ziekenhuis opnames vandaag 5 personen. Op de IC 2 personen en 1 overleden persoon. Zeker geen paniekcijfers tot nu toe, ondanks diverse demonstraties, bijeenkomsten etc. Hopelijk houden we ‘t zo de komende weken’, schrijft ze.

Marga roept op vooral rustig te blijven. Er is absoluut geen reden tot paniek, dat brengt alleen maar onrust. Marga is van mening dat we weer een beetje normaal met elkaar moeten leven. Vervolgens wijst Marga haar volgers erop dat er in juni en juli veel meer testen zijn gedaan, maar het percentage positief geteste mensen bijzonder laag is.

Lees verder

Economie

Zien: De summerbody van Nikkie Plessen!

Waar de meeste mensen vooral kilo’s aangekomen zijn tijdens de corona crisis, heeft Nikkie de tijd anders besteedt en showt het resultaat volop op haar social media kanaal.

Nikkie Plessen deelt een foto van zichzelf op instagram en niets meer dan een bikini. Nikkie ziet er mega goed uit. Haar lichaam is strak en fit!  ‘Als ik zo’n lichaam had zou ik nooit meer kleding aantrekken’, schrijft iemand in de reacties.

Veel van haar volgers zijn dan ook enorm onder de indruk.  ‘Prachtig, gezond lichaam’, reageert iemand. Een ander: ‘Wat zie je er goed uit!’

Afgelopen week maakte Nikkie al bekend bezig te zijn met een sportcollectie en zal ze deze samen met haar work-out routines binnenkort gaan delen met de wereld.

 

View this post on Instagram

 

💐💐💐 #family #friends #Ibiza 💕

A post shared by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) on

Lees verder

Economie

Rachel Hazes weet van gekkigheid niet meer wat ze moet doen

Rachel Hazes geniet van het zomerse weer samen met haar lieve hondje Zoé. Gezien de warme temperaturen besluit dat het tijd is voor Zoé haar eerste zwemles…

Natuurlijk deelt Rachel dit moment met haar volgers op Instagram en kunnen we zien hoe Zoé het water vindt. “Dat is lekker”, horen we Rachel zeggen.

Maar Zoé lijkt het helemaal niet zo leuk of lekker te vinden. Ze spartelt namelijk meteen en maakt duidelijk niet gediend te zijn van deze natte bedoeling. Eenmaal weer op de kant, schudt ze haar vacht dan ook meteen uit, waarna ze direct wegloopt.

 

View this post on Instagram

 

Zoè’s eerste zwemles 🤒❤️

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Lees verder

Economie

Wauw, Loes Haverkort laat zien dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam!

In 2010 speelde ze in de film Dik Trom. Muziek zat al vroeg in haar bloed, ze speelde onder meer in de band Casual. Daarna richtte zij met vier bevriende actrices een eigen toneelgezelschap op genaamd Norfolk. Samen met haar echtgenoot Floris Verbeij vormt ze de indiepop-band L O U I S V en bracht ze de titelsong van de film Rendez-vous (“Trouble in Paradise”) uit. We hebben het natuurlijk over Loes Haverkort. In februari 2019 werd bekend gemaakt dat de blondine een van de deelnemers is aan het SBS6-programma It Takes 2. Ze wist deze zangwedstrijd te winnen. Aansluitend verscheen haar single Lost.

Loes Haverkort schaamt zich niet

Voor haar single heeft ze een behoorlijk pittige shoot gehad. En we moeten zeggen dat de 38-jarige zangeres er nog verdomd goed uitziet. Bij onderstaande foto schrijft ze: “LOST OUT NOW! Dankzij IT2 heb ik het vertrouwen gekregen om te doen waar mijn hart ligt”

View this post on Instagram

SUMMER!!! #lifeisgood #dointhehandstand #aight #yolo

A post shared by Loes Haverkort (@loeshaverkort) on

 

Lees verder

Trending