Connect with us

Economie

Emma Heesters neemt drastisch besluit in relatie met Wesley

Emma Heesters gaat haar vriend, voetballer Wesley Hoedt, niet achterna als hij na de zomer terugkeert naar Southampton. “Dan gaan we latten”, zegt de 24-jarige zangeres in Het Parool. “Ik heb hier mijn carrière en vind het belangrijk dat je als vrouw je eigen geld verdient.”

Wesley speelde afgelopen jaar op huurbasis bij Antwerp FC in België. Sinds april wonen de twee samen in Alkmaar.

Vanwege corona waren Emma en Wesley de laatste maanden extra veel bij elkaar. Zij kon immers niet optreden en hij kon niet voetballen. Dat maakte de crisis iets minder erg, vertelt de zangeres. “Mijn hele zomer zat ramvol boekingen, maar alles is gecanceld. Heel zuur. Op een gegeven moment heb ik de gedachten daaraan maar weggestopt, anders zou ik alleen maar depri worden.”

“Gelukkig bleef mijn YouTube-kanaal lopen en kon ik zo blijven werken en wat geld verdienen. Liedjes schrijven ging door via Zoom. Dat was ook fijn”, aldus Emma. “En ik kon extra veel tijd doorbrengen met Wesley. Zo erg was het alles bij elkaar dus niet.”

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Economie

Vreselijk nieuws voor Estavana Polman

Estavana Polman heeft een zware domper te verwerken gekregen. De vriendin van Rafael van der Vaart is deze week behoorlijk geblesseerd geraakt en dat kan vergaande gevolgen hebben…

De 27-jarige handbalster is geblesseerd geraakt aan haar rechterknie en heeft haar kruisband gescheurd. Er is een MRI-scan gemaakt en zal Estavana dinsdag uitsluitsel krijgen bij een arts. Dramatisch genoeg kan dit betekenen dat zij het EK in december – en de rest van het komende handbalseizoen – aan zich voorbij moet laten gaan.

“Ik voelde meteen dat het ernstig is”, zegt Estavana erover. “Dit is het risico van handballen. Ik probeer nu zo snel mogelijk geopereerd te worden, zodat ik kan beginnen met revalideren. Shit happens.”

Damian

Het kan zomaar zijn dat de enige actieve sporter uit het samengestelde gezin Polman-Van der Vaart straks Rafael’s zoon Damián is. Hij is sinds kort ingetrokken bij zijn vader en stiefmoeder en is gaan voetballen bij Esbjerg.

Sylvie Meis reisde af naar Denemarken om de eerste voetballes van haar zoon Damián bij te wonen, maar ze ging niet alleen. Ook haar verloofde Niclas was erbij. Hier heeft hij ook Sylvie’s ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman ontmoet.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Bridget Maasland onthult waarom ze vaak op jongere mannen valt

De liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland is volop aanwezig, want ondanks het grote leeftijdsverschil heeft het koppel het erg leuk met elkaar. Een groot leeftijdsverschil is voor Bridget echter niets onbekends. De blondine koos in het verleden vaker voor jongere mannen en heeft hier naar eigen zeggen haar argumenten voor. In een column van Vrouw vertelt Bridget over haar voorkeur voor jongere mannen.

Bridget wordt ‘stokoud’ met André

Bridget doet in haar column een boekje open over haar liefdesleven. De blondine vraagt zichzelf af of ze voor altijd een alleenstaande moeder blijft, of dat er een vent in haar leven komt waarmee zij stokoud zal worden. “Die vent is er”, schrijft de blondine. Vol goede moed maakt Bridget hem af met: “2020 wordt mijn jaar.”

Voorkeur voor jongere mannen

“Waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben?”, vraagt Bridget zichzelf af. De blondine weet al gauw het antwoord op deze vraag. “Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar voor het laatst kan zijn. Zij zijn de passie voor het leven nog lang niet verloren. Zij liggen niet op vrijdagavond onderuitgezakt in hun joggingbroek op de bank met een flesje bier en een saaie voetbalwedstrijd.”

“In mijn hoofd blijf ik ook altijd twintig”

Bridget ziet zichzelf oud worden met André. Naar eigen zeggen is de presentatrice in haar hoofd precies hetzelfde als haar jongere man. Volgens de blondine maakt een twintiger het leven een stuk avontuurlijker. “Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken, en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt.” Als het aan Bridget ligt, geldt dit ook voor haar. “In mijn hoofd blijf ik ook altijd twintig. Net als die kerels.”

Bron: Shownieuws

Lees verder

Economie

Bridget Maasland verrast iedereen met een compleet nieuw uiterlijk:

Een hele hoop positieve reacties. Fans reageren massaal onder de foto van Bridget Maasland. Ze is namelijk voor een nieuwe en frisse look gegaan. Ze is de afgelopen weken veel in het nieuws geweest betreft haar nieuwe vlam André Hazes. Dat moet een moeilijke periode geweest zijn voor de 45-jarige blondine. Tijd voor wat tijd voor haarzelf dus. Er is een heel stuk van haar kapsel afgehaald en het is een stuk blonder geworden. Ook geeft ze aan een hele nieuwe set make-up te gebruiken.

Bridget Maasland gaat voor make-over

We moeten dan ook zeggen dat ze er in één klap weer 10 jaar jonger uitziet. Er zijn ook reactie te lezen waarin mensen zeggen dat dat wel nodig is, aangezien ze nu een vriendje heeft van 20 jaar jonger. Al met al, ze ziet er weer prachtig uit:

Lees verder

Trending