Connect with us

Economie

Bridget Maasland verrast iedereen met een compleet nieuw uiterlijk:

Een hele hoop positieve reacties. Fans reageren massaal onder de foto van Bridget Maasland. Ze is namelijk voor een nieuwe en frisse look gegaan. Ze is de afgelopen weken veel in het nieuws geweest betreft haar nieuwe vlam André Hazes. Dat moet een moeilijke periode geweest zijn voor de 45-jarige blondine. Tijd voor wat tijd voor haarzelf dus. Er is een heel stuk van haar kapsel afgehaald en het is een stuk blonder geworden. Ook geeft ze aan een hele nieuwe set make-up te gebruiken.

Bridget Maasland gaat voor make-over

We moeten dan ook zeggen dat ze er in één klap weer 10 jaar jonger uitziet. Er zijn ook reactie te lezen waarin mensen zeggen dat dat wel nodig is, aangezien ze nu een vriendje heeft van 20 jaar jonger. Al met al, ze ziet er weer prachtig uit:

Lees verder

Economie

Bridget Maasland onthult waarom ze vaak op jongere mannen valt

De liefde tussen André Hazes en Bridget Maasland is volop aanwezig, want ondanks het grote leeftijdsverschil heeft het koppel het erg leuk met elkaar. Een groot leeftijdsverschil is voor Bridget echter niets onbekends. De blondine koos in het verleden vaker voor jongere mannen en heeft hier naar eigen zeggen haar argumenten voor. In een column van Vrouw vertelt Bridget over haar voorkeur voor jongere mannen.

Bridget wordt ‘stokoud’ met André

Bridget doet in haar column een boekje open over haar liefdesleven. De blondine vraagt zichzelf af of ze voor altijd een alleenstaande moeder blijft, of dat er een vent in haar leven komt waarmee zij stokoud zal worden. “Die vent is er”, schrijft de blondine. Vol goede moed maakt Bridget hem af met: “2020 wordt mijn jaar.”

Voorkeur voor jongere mannen

“Waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben?”, vraagt Bridget zichzelf af. De blondine weet al gauw het antwoord op deze vraag. “Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar voor het laatst kan zijn. Zij zijn de passie voor het leven nog lang niet verloren. Zij liggen niet op vrijdagavond onderuitgezakt in hun joggingbroek op de bank met een flesje bier en een saaie voetbalwedstrijd.”

“In mijn hoofd blijf ik ook altijd twintig”

Bridget ziet zichzelf oud worden met André. Naar eigen zeggen is de presentatrice in haar hoofd precies hetzelfde als haar jongere man. Volgens de blondine maakt een twintiger het leven een stuk avontuurlijker. “Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken, en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt.” Als het aan Bridget ligt, geldt dit ook voor haar. “In mijn hoofd blijf ik ook altijd twintig. Net als die kerels.”

Bron: Shownieuws

Lees verder

Economie

Vriendinnen maken zich zorgen om Bridget Maasland

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Lees verder

Economie

Voor Isa Hoes hoeft het niet meer

Het is inmiddels tien jaar geleden dat Antonie Kamerling overleed, maar nog altijd is Isa niet opzoek naar nieuwe liefde. Ze heeft het prima naar haar zin alleen en denkt misschien wel voor altijd alleen te blijven.

“Misschien ben ik begonnen met een relatie en breng ik de tweede helft van mijn leven alleen door. Ik ben alweer tien jaar single. Is dat omdat ik nu de kinderen opvoed en denk ik er straks anders over als Vlinder ook het huis uit is? Who knows”, vertelt Isa.

Isa is gelukkig met haar leven. “Als ik nu foto’s van mezelf zie, vind ik mezelf knapper dan vroeger, dat is ook wel gek. Maar volgens mij komt dat omdat ik happier ben. Ik straal meer.” Zo vertelt ze.

Tinder is in ieder geval niets voor Isa. “Ik heb die app wel op mijn telefoon, want een vriendin vond dat ik het moest doen. Toen ik reacties kreeg, zei ze dat ik koffie met die mannen moest gaan drinken. Daar had ik helemaal geen zin in. Omdat ik bekend ben? Misschien, maar dat kan ook een gelegenheidssmoesje zijn. Ik vind het gewoon niks. Tinder, dáár ben ik niet geschikt voor.”

Lees verder

Trending