Connect with us

Economie

Zoals je kunt zien had Marieke Elsinga het heel erg koud in de studio

Kun je de prachttijden van RTL Late Night nog herinneren? Humberto Tan samen met Marieke Elsinga. Vanaf 29 augustus 2016 was ze te zien als co-presentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Marieke Elsinga had het flink koud!

Helaas zijn die tijden alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we het internet en YouTube vol prachtige filmpjes. En een van de meest bekeken filmpjes van de brunette, dat is deze:

 

Lees verder

Economie

Zien: Jada Borsato heeft het hier enorm zwaar mee!

De afgelopen maanden is de familie Borsato enorm veel in de media geweest. De beruchte affaires van Marco, de scheiding, de burn-out, dit alles moet enorm impact gehad hebben op de kinderen. Maar Jada, de dochter van Marco, blijft achter haar vader staan en deelt dit op social media.

Op Instagram deelt Jada een foto van haar en haar vader en plaatst de caption ‘Pap, ik hou van je.’

Dat de familie Borsato op dit moment door een moeilijke periode gaat, betekent dus niet dat de band tussen vader en dochter onder spanning staat. Jada heeft namelijk al meerdere malen laten weten vierkant achter haar vader te staan.

Lees verder

Economie

Wait… Rick en Gaby zijn een koppel?!

De Bachelorette zit er inmiddels op, alle afleveringen zijn uitgezonden en het is duidelijk dat Gaby niet de liefde van haar leven heeft weten te vinden in Zuid Afrika. Toch hebben we heel wat vuurwerk gezien het afgelopen seizoen. Zo leek het in de eerste twee afleveringen al raak te zijn, en sloeg de vonk volgens kijkers over tussen de blondine en niet een kandidaat, maar Rick Brandsteder.

Gaby zat met 18 single mannen in het zonnige en prachtige Zuid Afrika. Joey kwam als grote winnaar uit de bus, maar ook hebben we kunnen zien dat de relatie helaas geen stand heeft gehouden tussen de twee. Sterker nog, de winnaar van De Bachelorette hoeft de blondine nooit meer te zien. En ook zij gooit op haar beurt met modder naar de Limburger.

Helaas is het dus met geen van de kandidaten iets geworden. Maar al gauw kwam de ‘roddel’ dat Gaby iets met Rick Brandsteder zou hebben. Rich reageert hier nu op.

Het verbaast hem echter niet dat de roddels zijn ontstaan. ‘Ach weet je, het maakt niet uit met welke dame ik waar dan ook word gezien. Er wordt toch altijd wel van alles gesuggereerd’, aldus Brandsteder. ‘Ik word daar soms wel een beetje moe van en laat het altijd lekker gaan. Dan hebben we er dus wel voor gezorgd dat het goed overkomt samen.’

Lees verder

Economie

Waylon reageert heftig op Bibi Breijman

Bibi en Waylon zijn samen met hun dochtertje Teddy op vakantie en plaatsen de meest zomerse foto’s op social media. Bibi plaatst een bikini foto van zichzelf in het zonnige Frankrijk en Waylon kan niet laten hier een opmerking onder te plaatsen…

Bibi ziet er prachtig uit in haar bikini. “My fav summer essentials”, schrijft Bibi bij het zonnige kiekje. Haar volgers reageren enthousiast onder de foto. “Wat een lichaam voor een mama!” en “Body goals!”, klink het in de reacties onder de foto.

Ook Waylon kan het niet laten om te reageren op de sexy foto van zijn vriendin. “Wenkbrauwen on fleek!!!”, grapt hij. “Bedankt voor het kammen”, aldus Bibi weer op zijn reactie.

De twee plaatsen gedurende hun hele vakantie de meest leuke zomerse en schattige foto’s. Ze genieten zichtbaar van hun familie vakantie in Frankrijk.

Lees verder

Trending