Connect with us

Economie

Zó zag minister-president Mark Rutte er dus 30 jaar geleden uit

Het blijft altijd smullen: foto’s en video’s van bekende Nederlanders uit de oude doos. Donderdag dook er zo’n pareltje op van niemand minder dan onze minister-president Mark Rutte.

Als je je ogen dicht doet, zou het net zo goed een fragment van afgelopen week kunnen zijn. Zijn stem is geen spát veranderd. Maar zijn uiterlijk daarentegen…

Minister-president in spe

De video stamt uit 1990 en toont een piepjonge minister-president in spe. In het fragment wordt de 23-jarige Rutte in televisieprogramma Brandpunt geïnterviewd door voormalig politicus Frits Bolkestein. Destijds was Rutte voorzitter van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD.

Kijkers van de video smullen van het gladgeschoren gelaat en de (destijds) hippe bril van Mark Rutte. Maar dat zijn stem na 30 jaar nog precies hetzelfde is, daar kunnen velen maar niet over uit:

Bron: Twitter, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Economie

Heftig! Coronaverpleegster Marga Bult onthult het volgende nieuws!

De laatste dagen horen we vooral over de stijgende coronabesmettingen in ons land. Dat leidt uiteraard tot ongerustheid bij het Nederlandse volk. Marga Bult was verpleegster tijdens de coronacrisis en zij roept nu iedereen op vooral rustig te blijven.

Marga is de aantallen ingedoken en heeft dit vervolgens gedeeld op Twitter.  ‘Dus tot en met 1 augustus zijn er 439 mensen ‘positief’ getest. Ziekenhuis opnames vandaag 5 personen. Op de IC 2 personen en 1 overleden persoon. Zeker geen paniekcijfers tot nu toe, ondanks diverse demonstraties, bijeenkomsten etc. Hopelijk houden we ‘t zo de komende weken’, schrijft ze.

Marga roept op vooral rustig te blijven. Er is absoluut geen reden tot paniek, dat brengt alleen maar onrust. Marga is van mening dat we weer een beetje normaal met elkaar moeten leven. Vervolgens wijst Marga haar volgers erop dat er in juni en juli veel meer testen zijn gedaan, maar het percentage positief geteste mensen bijzonder laag is.

Lees verder

Economie

Zien: De summerbody van Nikkie Plessen!

Waar de meeste mensen vooral kilo’s aangekomen zijn tijdens de corona crisis, heeft Nikkie de tijd anders besteedt en showt het resultaat volop op haar social media kanaal.

Nikkie Plessen deelt een foto van zichzelf op instagram en niets meer dan een bikini. Nikkie ziet er mega goed uit. Haar lichaam is strak en fit!  ‘Als ik zo’n lichaam had zou ik nooit meer kleding aantrekken’, schrijft iemand in de reacties.

Veel van haar volgers zijn dan ook enorm onder de indruk.  ‘Prachtig, gezond lichaam’, reageert iemand. Een ander: ‘Wat zie je er goed uit!’

Afgelopen week maakte Nikkie al bekend bezig te zijn met een sportcollectie en zal ze deze samen met haar work-out routines binnenkort gaan delen met de wereld.

 

View this post on Instagram

 

💐💐💐 #family #friends #Ibiza 💕

A post shared by NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) on

Lees verder

Economie

Rachel Hazes weet van gekkigheid niet meer wat ze moet doen

Rachel Hazes geniet van het zomerse weer samen met haar lieve hondje Zoé. Gezien de warme temperaturen besluit dat het tijd is voor Zoé haar eerste zwemles…

Natuurlijk deelt Rachel dit moment met haar volgers op Instagram en kunnen we zien hoe Zoé het water vindt. “Dat is lekker”, horen we Rachel zeggen.

Maar Zoé lijkt het helemaal niet zo leuk of lekker te vinden. Ze spartelt namelijk meteen en maakt duidelijk niet gediend te zijn van deze natte bedoeling. Eenmaal weer op de kant, schudt ze haar vacht dan ook meteen uit, waarna ze direct wegloopt.

 

View this post on Instagram

 

Zoè’s eerste zwemles 🤒❤️

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Lees verder

Trending