Connect with us

Nieuwste

Zien: Wesley Sneijder over bijzondere vriendschap met André Hazes

Wesley Sneijder wordt regelmatig gespot met André Hazes. Ze gaan samen uiteten en misschien soms ook wel samen ’s nachts uit. De voormalig voetballer spreekt in de Volkskrant openhartig over de bijzondere vriendschap.

‘Niet arrogant’
De twee bekende Nederlanders schelen tien jaar in leeftijd, maar zijn erg close. ,,Dreetje is een vriend”, zegt Wesley tegen de krant. ,,Wat hij heeft bereikt, is fantastisch. Altijd in de schaduw van zijn vader, die als volkszanger nooit te overtreffen is. En dan toch op zo’n niveau komen, ook met eigen nummers. Petje af.” Niet alleen op muzikaal vlak blijkt André uit te blinken, want hij heeft nog een ander talent: luisteren. Wesley heeft veel met André gepraat afgelopen jaar, toen hij en Yolanthe bekend maakten uit elkaar te gaan. ,,Ik heb veel met hem gepraat over alles. En hij luistert. Dat is mooi aan Dreetje. Hij is niet arrogant”

Relatieproblemen
André heeft op zijn beurt natuurlijk ook genoeg meegemaakt de afgelopen jaren op liefdesvlak. Terwijl heel Nederland schande sprak van de kortstondige relatie tussen de jonge zanger en Bridget Maasland, snapte Wesley het wel. Hij wilde namelijk ook toen hij in de twintig was ‘snoepen’ en ‘ontdekken’. De voetballer is er van overtuigd dat André, net zoals hijzelf, ook rust gaat vinden in zijn relatie net zoals hij lange tijd had bij Yolanthe.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Vriendin van Lil Kleine laat iedereen zien nog steeds een top-figuur te hebben

Op 9 juni vorig is de prachtige vriendin van de rapper bevallen en ze hebben hem beide achternamen gegeven, Lio Zion Vaes-Scholten. Na een bevalling kan het een behoorlijke klus zijn om weer je oude figuurtje te krijgen. En met een vriend als Jorik is het al helemaal niet gemakkelijk om in al die prachtige restaurants je in te houden met een salade. Maar toch lijkt het de brunette goed te lukken.

Vriendin Lil Kleine, alsof ze nooit bevallen is!
Ze zijn onlangs terug gekomen uit Dubai waar ze zo’n 2 maanden hebben moeten bivakkeren. Ze zaten daar vast omdat plots alle vluchten geschrapt werden vanwege het coronavirus. En vanuit daar heeft ze haar trouwe volgers nog wel even getrakteerd op een aantal prachtige kiekjes in haar zwemkleding:

Lees verder

Nieuwste

Zien: Boze Daan pakt PostNL keihard terug met deze geniale reactie!

Je kent het wel, wanneer je een pakketje bestelt die de volgende dag binnen zou komen tussen 14:00 en 15:00 maar uiteindelijk 2 dagen later komt om 8 uur in de avond. Juist, thuisblijven voor een pakketje lijkt steeds lastiger te worden. We gokken dat PostNL iets teveel hooi op zijn vork neemt waardoor de pakketbezorger niet alle pakketjes langs kunnen brengen iedere dag. Twitteraar ‘Daan Jongen’ had een niet zo’n vlot gesprek met het postbedrijf maar kreeg wel de vraag om een review in te vullen voor ze.

PostNL vs. Daan: 0 – 1
We weten niet of zijn pakketje te laat was of dat er iets anders aan de hand was. Maar gezien zijn laatste ‘Hallo?’ is hij niet heel veel verder gekomen. Vandaar deze prachtige reactie van Daan:

Lees verder

Nieuwste

Zien: Ferri Somogyi had een geheime affaire met deze actrice

Ferri Somogyi heeft heel wat jaren de rol van Rik de Jong gespeeld in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. In de jaren negentig vormde hij in het echte leven stiekem óók een setje met Sabine Koning.

Ferri, die Rik de Jong speelt in de soap, was in de serie langere tijd samen met collega Sabine Koning (Anita Dendermonde). Ook in het echt zijn de twee enkele maanden samen geweest, zo vertelt hij.

“Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.” Maar helaas hield de relatie geen stand. “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen”, aldus Ferri. “Dat is heftig, maar wij zijn wel verantwoordelijk, dus dat moeten we oplossen. Niemand heeft het gemerkt.” zo vertelt hij.

Tegenwoordig is Ferri al enige tijd gelukkig met Noëlle van Stek, met wie hij in 2018 een dochtertje genaamd Véda kreeg.

Lees verder

Trending