Connect with us

Nieuwste

Zien: Roxeanne Hazes krijgt bakken met kritiek op deze foto!

Dat Roxeanne Hazes zich nergens voor schaamt laat ze iedere keer wel zien op haar social media-kanalen. Ze verbreekt iedere keer weer het taboe dat op een maatje extra ligt tegenwoordig. Maar ze heeft vandaag de dag ook een maatje extra genomen met haar wenkbrauwen.

Gelukkig weet ze er zelf ook wel een grapje over te maken bij de post van haar foto. De zangeres schrijft bij het bericht ” Gewoon een foto van een paar wenkbrauwen op vakantie… die moest ik apart inchecken.”. En de kritiek van haar volgers vliegt haar om de oren.

Roxeanne Hazes heeft nieuwe wenkbrauwen
“You make the processierups fashion”, ” Echt niet mooi je bent prachtig zonder die harde zwarte strepen” en ” Mooie vrouw met een clown wenkbrauw” zijn bijvoorbeeld een aantal reacties. Ze zijn ook wel aardig aanwezig moeten we zeggen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gewoon een foto van een paar wenkbrauwen op vakantie… die moest ik apart inchecken. ✌🏻

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Lees verder

Nieuwste

‘Wesley en Yolanthe weer samen’

Maanden geleden maakten Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau bekend dat ze een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Toch laat Privé weten dat Yolanthe en Wesley weer gaan samenwonen. Zou het dan toch weer goed zijn tussen de twee?

Toekomst

Een bekende van de familie laat aan Privé weten dat Wesley en Yolanthe hun huwelijk weer een kans geven. ”De irritaties zijn uitgepraat, de ruzies tijdens lange en intieme gesprekken bijgelegd en de twee zien de toekomst weer zonnig in”, aldus de anonieme bron.

“In de afgelopen maanden hebben ze uitgezocht in hoeverre ze elkaar missen. Ze hebben beiden hun eigen uitleg over hoe het mis is gegaan. Yolanthe kreeg op een gegeven moment meer vrijheid om aan haar eigen carrière te werken. Wesley ging op dat moment in Qatar voetballen. Er ontstond een situatie waar ze achteraf niet gelukkiger van werden. Ze zagen elkaar steeds minder en groeiden uit elkaar.”

Ook zou Wesley aan de bron hebben verteld dat het weer helemaal goed gaat komen tussen de twee. ”Wat niemand nog weet, is dat Yo en ik weer bij elkaar komen. We gaan niet scheiden. We zijn eruit, we hebben lange gesprekken gehad en we willen allebei samen met elkaar door. Er zijn dingen fout gelopen, dat zien we zelf ook in, maar daar willen we aan werken en daar gaan we oplossingen voor vinden. We zijn te veel zonder elkaar geweest. Dat moet niet. We gaan ook weer samenwonen”, aldus de bron.

Bron: Grazia

Lees verder

Nieuwste

Genieten! Dochter van werkloze Frank de Boer deelt heerlijke strandfoto’s in te kleine bikini:

Franciscus de Boer is een Nederlandse coach, voetbalanalist en voormalig profvoetballer. Hij kwam als speler onder meer ruim tien seizoenen uit voor Ajax en ruim vier voor FC Barcelona. Daarnaast speelde hij 112 interlands voor het Nederlands elftal, waarvan hij ook een tijd aanvoerder was.

De Boer is getrouwd en heeft drie dochters. Door de behandeling van een virus is een van zijn ogen beschadigd: de iris van zijn linkeroog is verkleefd, waardoor de pupil niet meer groter of kleiner wordt en het daardoor lijkt alsof hij twee verschillende kleuren ogen heeft.

Beau de Boer is de dochter van Frank de Boer en de vriendin van AZ-speler Calvin Stengs. Op Instagram deelt ze graag heerlijke foto’s. In bikini. Die willen we graag met delen met de rest van de wereld.

View this post on Instagram

Take me to the sea 🐬

A post shared by Beau de Boer (@beaudeboer) on

View this post on Instagram

Coffee mornings 🌙

A post shared by Beau de Boer (@beaudeboer) on

 

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is een tijd geleden op 68-jarige leeftijd overleden. Joke is nog steeds heel verdrietig.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Trending