Connect with us

Nieuwste

Zien: Kim Kötter is 37 jaar, maar flaneert nog als een 19-jarig model!

De studie van Kim Kötter werd na driekwart jaar afgebroken, omdat zij verkozen werd tot Miss Overijssel. En daarna Miss Universe Nederland 2002 werd en deelnam aan de Miss Universe-verkiezing 2002 in Puerto Rico, waar zij als elfde eindigde. Na deze verkiezing richtte Kötter haar eigen modellenbureau op en verwierf de rechten van de Miss Nederland verkiezing.

Ze heeft ook de rechten van Miss Universe Germany en organiseert ze deze verkiezing in Duitsland. Sinds 2017 is ze vaste tafelgast bij SBS shownieuws. Het leven kan rap lopen zonder diploma, zo zie je maar weer.

Kim Kötter heeft fijne kiekjes!

Ze is nu meer een zakenvrouw dan een model geworden dus. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze er minder mooi uit is gaan zien. Op 38-jarige leeftijd mag ze hier behoorlijk trots op zijn:

 

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Gaby Blaaser in tranen na heftig gebeuren

Gaby Blaaser is in De Bachelorette nog altijd op zoek naar haar prins op het witte paard. Maar is iedere man wel zo eerlijk?

In een teaser van de aankomende aflevering blijkt dat niet zo altijd te zijn.

Tranen en leugens
En daar is Gaby, die zichzelf letterlijk en figuurlijk blootgeeft, kapot van. ‘Als ik iets haat in het leven dan is dat liegen. En dat maakt me intens verdrietig als in dingen hoor, en daardoor twijfel aan jullie oprechtheid. Wat daar op de cocktailparty gebeurde, dat raakt me’, zegt ze met een snik in d’r stem.

View this post on Instagram

Gaby is iets ter ore gekomen… Een heftige cocktailparty! Morgen: aflevering 9 van #DeBachelorette 🌹

A post shared by Videoland (@videolandonline) on

Liefde
Wat er precies gebeurd is? Dat gaan we woensdag allemaal zien. In die aflevering zullen ook de ouders van Gaby langskomen om haar te helpen in de keuze. Op dit moment zijn nog zes mannen in de race. Zal haar droomman daarbij zitten?

Rijker
Zonder te verklappen wat het eindresultaat is, heeft het Bachelorette-avontuur haar hoe dan ook iets opgeleverd. ‘Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen nu veel meer toe te laten.’

Avontuur
Gaby kijkt dan ook terug op een “heel mooi” avontuur. ‘Het was veel meer dan waar ik op had gehoopt’, zegt ze. Maar of dat betekent dat ze ook liefde heeft gevonden, laat Gaby in het midden. ‘Daarvoor moeten iedereen de serie kijken’, lacht ze.

Bron: Videoland/ANP, Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Niet alleen Yolanthe, óók Wesley Sneijder had vruchtbaarheidsproblemen

Dat Wesley Sneijder (36) en Yolanthe Cabau (35) de trotse ouders zijn van zoontje Xess Xava (4) mag een wonder heten. Helemaal nu Wesley heeft onthuld dat het feit dat een zwangerschap niet vanzelfsprekend was, niet alleen aan Yolanthe lag.

In zijn recent verschenen biografie Sneijder gaat de voormalig profvoetballer dieper in op de heftige periode die hij met Yolanthe meemaakte in hun verlangen naar een liefdesbaby: ‘Yolanthe en ik besloten al snel dat we een kind wilden, nee, dat we kinderen wilden. Dat lukte maar moeizaam. Yolanthe heeft een intensieve behandeling gevolgd en kon daarna op de natuurlijke manier kinderen krijgen. Bij mij was het niet honderd procent in orde. Een geweldige domper. Des te groter was de blijdschap toen het uiteindelijk lukte, na een behoorlijk lang traject hadden we toch een gezin.’

Scheiding
Inmiddels zijn Wesley en Yolanthe al een tijd gescheiden van tafel en bed, omdat hij zich niet bepaald als getrouwde man heeft gedragen. Er waren verkeerde vrienden, drank en vrouwen in het spel, geeft Wesley in zijn biografie aan. ‘Ik maakte mijn droomvrouw en gezin kapot. Yolanthe gaf aan dat ze echt van deze imbeciele man houdt, maar dat ik het inderdaad had verknald.’

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Dave Roelvink in elkaar geslagen

Dave Roelvink (26) heeft behoorlijk wat klappen gehad. Hij heeft een aantal blauwe plekken op zijn hoofd. Op social media legt hij uit dat ‘zijn linker’ nog wat oefening nodig heeft…
“Dag toppers. Nou, de gehaktdag dat is dus de sparringsdag bij mijn gym, waar vooral de wedstrijdvechters met elkaar op de vuist gaan. En ik dacht ‘ik doe wel even mee’. Maar ik moet wel nog aan mijn linker werken, want dat is helemaal niks… Phoe..”, vertelt Dave na zijn ‘uit de hand gelopen’ vechtpartijtje bij zijn gym.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Trending