Connect with us

Nieuwste

Zien: Britt Dekker verbaasd fans met pikante strandkiekjes uit Curaçao

Britt Dekker kennen we oorspronkelijk allemaal uit het geniale programma Take Me Out waar ze één van de dames in de rij was. Door haar geweldige opmerkingen in het programma zagen programmamakers al snel meer in de blondine.

Ze werd uiteindelijk gevraagd voor Echte meisjes in de jungle waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en daarmee € 30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar havodiploma, wat niet veel mensen weten. Vandaag de dag heeft ze een enorme fanbase opgebouwd en krijgt ze betaald in paarden door Talpa. Het kan allemaal mooi lopen in het leven.

Britt Dekker in Curaçao
Maar ze heeft natuurlijk een imago waar niet snel vanaf te komen is. Kijkers moeten voornamelijk veel lachen om de blondine en haar geweldige uitspraken waarbij ze geen blad voor de mond neemt. Maar tegenwoordig laat ze zien dat ze meer dan alleen een grappige kant heeft:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💛🇨🇼💙

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vitamine D 💛🐬🍺 #driesdekker

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Lees verder

Nieuwste

Zien: Hele foute video’s van Chantal Janzen gaan rond op het internet

Deep Fake-video’s zijn video’s waarin gezichten van, voornamelijk, bekende mensen over het gezicht van een ander geplakt wordt. Er is software beschikbaar die dit zó goed kan, dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Veel BN’ers verschijnen weleens op schunnige websites met video’s waar hun gezichten in geplakt zijn. Je kunt inmiddels wel raden wat voor websites dit zijn. Op deze websites kunnen mensen, net zoals op YouTube, zelf content uploaden. Chantal Janzen is de laatste tijd vaak het slachtoffer hiervan.

Chantal Janzen nu ook slachtoffer!

Dit laat weekblad ‘Party’ weten. Deskundige Jarno Duursma laat het volgende weten: “Wat je nu bij Chantal Janzen ziet, is face-swapping-deepfake. Ze plakken het gezicht van één iemand in de video van iemand anders.

Zo kun je iemand dus iets laten doen, wat hij of zij eigenlijk niet echt doet.” De blonde presentatrice heeft zelf ook nog even gereageerd: “Zoek deze vrouw, dan kan ze een paar programma’s van me overnemen!” Hier zie je hoe moeilijk het is om nep van echt te onderscheiden tegenwoordig:

 

Lees verder

Nieuwste

Zien: Yolanthe gaat trouwen, Wesley Sneijder definitief van de baan?

Yolanthe en Wesley Sneijder zijn nu al een tijdje uit elkaar. De oud-voetballer heeft een biografie uitgebracht over de pieken en dalen in zijn leven. Daar komt de moeder van zijn kind veelvuldig in voor. Hij geeft hier onder andere aan dat hij de kink in de kabel is geweest en daarmee voor een breuk in hun huwelijk heeft gezorgd. Van een verzoening tussen de twee zal voorlopig nog geen sprake zijn, laten verschillende media weten. Wel zou het contact tussen de twee nog prima zijn. Dat is natuurlijk ook belangrijk aangezien ze samen een 4-jarig zoontje hebben, Xess Xava.

Yolanthe in bruidsjurken!

Maar deze week werd de brunette plots gespot in trouwjurken. Is er een ander? Is het toch weer aan met haar oude liefde? Nee, dit is voor de nieuwe film ‘Just Say yes’ die volgend jaar uit moet komen. Voor de duidelijkheid schrijft ze er ook het volgende bij: “Dit is voor mijn nieuwe film. #justsayyes #nietecht!”. In film ‘Just Say Yes’ van regisseur Aram van de Rest zal de brunette de bruid spelen. Wanneer de precieze datum zal zijn wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend. We kunnen je wel vertellen waar het verhaal precies over gaat. Onderaan dit artikel is de video van de actrice te zien in haar bruidsjurken!

“Just Say yes”

“Lotte is haar hele leven al bezig met de invulling van haar ideale bruiloft. Alles heeft ze al uitgedacht, van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar haar aanstaande blaast de bruiloft onverwachts af. Ze trekt tijdelijk in bij haar egocentrische zus Estelle die plotseling wel gaat trouwen. Estelle neemt de hele bruiloft over, inclusief locatie en de trouwjurk van oma. Lotte wordt gevraagd om het vrijgezellenfeest te regelen. En dat loopt volledig uit de hand.”

Lees verder

Nieuwste

Boer neemt wraak op milieuactivisten die hem lastig vallen.

Enkele milieuactivisten waren op het landgoed van een boer aan het protesteren tegen genetisch gemodificeerd voedsel. Maar de wraak van de boer zorgde online voor heel wat opschudding.

Een van de belangrijkste problemen op onze Aarde is ongetwijfeld het milieu. Er zijn mensen die er meer om geven dan anderen.

Dit verhaal gaat over een groepje milieuactivisten die hun missie heel serieus nemen. Ze gaan zelfs zo ver, dat ze bereid zijn om wetten te overtreden om hun punt te maken.

Ze betraden het domein van een boer zonder zijn toestemming en hielden er een protestactie. De boer kon daar niet om lachen en liet hen blijken wat hij van hun actie vond.

Mestwagen
De boer hing een mestwagen achter zijn tractor en reed naar de plaats waar de activisten hun tenten hadden opgeslagen. Daar begon hij iedereen onder te sproeien!

De milieuactivisten dropen letterlijk af!

De actie van de boer zorgde online voor verdeelde meningen. Sommige mensen vinden dat de boer overdreef, maar heel wat mensen verdedigen hem. Ze vinden dat hij het recht heeft om zijn eigendom te beschermen.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met je vrienden!

Lees verder
Advertisement

Trending