Connect with us

Nieuwste

Zien: Bridget Maasland na breuk André Hazes

Bridget Maasland heeft een pittige tijd achter de rug. Na de storm rond haar veelbesproken relatie met André Hazes heeft Bridget Maasland daarom bewust de rust opgezocht.

‘Ik kom uit een turbulente tijd, om het zo maar te zeggen, waarin ik het vooral op social media behoorlijk voor mijn kiezen heb gekregen. Dat was niet altijd makkelijk, dus een periode van bezinning en even stilstaan was nodig’, vertelt Bridget in Veronica Magazine. ‘Inmiddels ben ik wel weer voorzichtig aan het kijken hoe ik mijn leven straks ga indelen. Bij RTL heb ik een vast contract, dus ik schuif zodra dat mogelijk is weer aan bij Boulevard.’

Coronacrisis

Nadat de coronacrisis uitbrak zag het leven van Bridget er opeens heel anders uit. Zo kon ze eindelijk die cursus Spaans volgen, die ze al lang wilde doen. ‘Ik dacht: waarom ook niet? Op een gegeven moment zijn alle kasten opgeruimd en ik heb nu de tijd, dus laat ik dit eens oppakken. Ik weet niet in hoeverre ik het echt onder de knie ga krijgen, maar ik oefen braaf.’

Ook de cadeauwinkel van haar familie is een welkome afleiding. ‘Normaal deden mijn ouders de inkoop en de winkel, maar zij zijn dik boven de zeventig en zitten echt in de risicogroep. Mijn broer en ik nemen dat tijdelijk over, samen met de webshop en het versturen van pakketten, wat eigenlijk heel prettig en overzichtelijk is.’

Bron: Weekend Beeld: Instagram

Lees verder

Nieuwste

Zien: Gast in First Dates weggestuurd door zijn date nog vóór het hoofdgerecht!

In First Dates komen we een hoop bizarre dates tegen. Soms klikt het gewoonweg niet tussen de singles die aan elkaar gekoppeld zijn. Maar soms ligt het gewoonweg aan één van de twee. In dit geval, in de Britse versie van het programma, vindt meneer rechts aan het tafeltje meneer links gewoon niet zo aantrekkelijk. Je kunt dan natuurlijk twee dingen doen. Je kapt de date af en je gaat naar huis zonder je tijd verder te verspillen. Of je zit de date netjes uit en kijkt of er misschien toch nog iets in zit voor je.

Weggestuurd in First Dates
Maar deze man heeft een derde optie uitgevonden. Hoe hij het doet weten we niet. Maar hij heeft zijn date letterlijk weggestuurd om vervolgend zelf verder te gaan met zijn hoofdgerecht!

 

Lees verder

Nieuwste

Video: Juultje Tieleman weet hoe ze kijkers moet trekken met video in bad!

Juultje Tieleman is behoorlijk populair op social media. Inmiddels heeft de blondine al ruim 800.000 volgers op Instagram en dat is voor Nederlandse standaarden een behoorlijk aantal. Met posts voor bepaalde merken is hier ook nog een flink zakcentje uit te slaan. Maar ook op andere kanalen is de blondine erg actief.

Op YouTube heeft ze inmiddels ruim 140.000 abonnees en haar video’s worden aardig goed bekeken. Ze was onlangs in een video verschenen van Iris Enthoven. Haar kanaal heeft nog geen 40.000 abonnees maar de video werd wel ruim 400.000 keer bekeken. Rara hoe kan dat.

Juultje Tieleman in bad
Nou, Iris Enthoven laat haar gasten onder een koude douche vragen beantwoorden en gaat daarna met ze in bad. Goed idee voor de kijkcijfers dus. En de blonde influencer dacht “Dat kan ik ook!”. En ook op haar eigen kanaal lijkt het goed te werken:

 

Lees verder

Nieuwste

Zien: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media!

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren.

Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter. Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia
Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

 

Lees verder
Advertisement

Trending