Connect with us

Economie

WTF! Olcay Gulsen heeft een bizarre cosmetische ingreep laten doen

Olcay Gulsen ken je vast wel. Ooit de eigenaar van het modemerk SuperTrash en nu zo nu en dan te zien op televisie in een of ander roddel programma. Enfin, in Shownieuws vertelde Olcay gisteravond dat ze haar voeten heeft laten ombouwen.

Huh? Wat? Ja, je leest het goed. De tv-persoonlijkheid heeft niet alleen haar tenen laten inkorten, maar ook de ‘knobbels’ weg laten halen. Shownieuws vond het een goed idee de voeten van de deskdames aan de kijkers te laten zien. Olcay Gulsen heeft flink wat aan haar voeten laten doen. “Ik had twee ontzettende knobbels, dus die heb ik laten verwijderen. Ik heb ook mijn tenen laten inkorten. Alles tegelijkertijd.”

Olcay Gulsen: “Alles tegelijkertijd
Ze haalt ook nog even uit naar de voeten van de andere twee dames, Patty Brard en Dyantha Brooks, wanneer ze het verhaal vertelt. “Ik had best wel – wat jij ook hebt – hamertenen. Dat je optrekkende bewegingen hebt van je tenen en dat het dan tegen je schoenrand aan schuurt. Ik vond dat pijnlijk en vervelend, dus ik heb daar iets aan laten doen.”

 

Lees verder

Economie

Jordy kraakt Gaby compleet af: ‘Ze is een clown!’

Gaby Blaaser voelde al heel snel aan dat het tussen haar en winnaar Joey niets zou worden. Van zodra Gaby in het vliegtuig stapte, begon ze al te twijfelen of ze wel de juiste keuze had gemaakt. Had ze Jordy te vroeg naar huis gestuurd? Jordy van zijn kant had al aangegeven dat hij niets meer met haar te maken wilde hebben.

Tijdens de reünie-aflevering kwam de grote omslag. Gaby en Jordy besloten om het toch nog een keertje te proberen. Er waren nog gevoelens en ze zouden zelfs op date gaan. Maar de liefde was niet van lange duur. Gaby ging weliswaar op date, maar niet met Jordy. Een verbouwereerde Jordy vernam dat de blondine het heel gezellig had met een andere man. Jordy vertelde gefrustreerd aan De Telegraaf: “Dan ben je echt een clown. Je zegt het ene, maar doet het andere.”

View this post on Instagram

De eerste roos is binnen 😏🌹 . – Wat vonden jullie van de eerste 2 afleveringen?! . #videoland #debachelorette

A post shared by 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) on

Jordy is niet te spreken over het voorval. Hij gaat verder: “n één keer zie ik die foto voorbij komen. Daar zakt mijn broek echt vanaf. Het is wel heel toevallig dat ze gelinkt wordt aan die coureur, ze zoenend gespot worden én er vervolgens een foto opduikt dat ze in het openbaar samen zitten. Hoe graag wil je gezien worden?” De vrijgezel denkt er alvast het zijne over: “Ik vind dat het één grote poppenkast is op dit moment.”

Lees verder

Economie

Zware donderwolken voor De Scheetjes.

Niet alle voormalige Ik Vertrek-deelnemers gaat het zo goed voor de wind als de Meilandjes. De Scheetjes krijgen zware klappen op Bonaire. De familie vreest namelijk nog altijd voor het faillissement.

Hans en Karin vervulden met hun midgetgolfbaan op Bonaire hun grote droom. Maar ze kregen ontzettend veel tegenslagen te verwerken. Eind 2019 leek het dan eindelijk allemaal goed te komen. Maar dan kwam de coronapandemie.

Op het eiland zijn nog nauwelijks toeristen en ook de lokale bewoners blijven weg. Het koppel onthulde aan weekblad Privé: “We maken ons best wel zorgen, want op een gegeven moment moet de molen weer gaan draaien.”

Er is toch ook nog een beetje hoop, want de vluchten naar Bonaire komen langzamerhand weer op gang. Daarover zei het koppel: “Fijn dat er weer geld binnenkomt, want we waren al aan het leven van onze reserves. Helaas zullen we niet snel weer op het inkomstenniveau zitten als begin dit jaar.”

Lees verder

Economie

André Hazes over Lil’ Kleine: ‘Tanden uit z’n bek slaan’.

André Hazes heeft een voortreffelijke relatie met de meeste van zijn collega’s en zelfs met zijn zus kan hij weer door één deur. Er is echter één collega die hij niet kan luchten. In een interview met weekblad Nieuwe Revu haalt hij stevig uit naar Lil’ Kleine.

Te veel pronken

André Hazes geeft aan dat hij de rapper niet kan uitstaan. De zanger vindt dat Lil’ Kleine te veel pronkt met zijn rijkdom. Dat zou hij naar eigen zeggen zelf nooit doen. André liet zich in het interview ontvallen: “Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek.”

 Grote verschillen

André en Lil’ Kleine zijn op persoonlijk gebied dus heel verschillend. Maar de zanger beseft wel waarom de rapper zo populair is en zoveel succes heeft. André Hazes legt uit: “Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes. Net zo goed als ‘normaal zijn’ onderdeel is van mijn succes als volkszanger.” De volkszanger meent dat fans van Lil’ Kleine zijn muziek maar niets vinden. Toch heeft hij een zekere bewondering voor de rapper: “Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden.”

Lees verder
Advertisement

Trending