Connect with us

Nieuwste

Wauw: Dave Roelvink showt zijn nieuwe auto!

Het draaien van plaatjes heeft Dave Roelvink duidelijk geen windeieren gelegd: op Instagram laat hij trots zijn nieuwe, peperdure bolide aan zijn volgers zien.

‘Autograppen in 3, 2, 1…’, schrijft hij erbij.

AUTOCRASH
Hiermee doelt Dave op het ongeluk van een paar weken geleden, waarbij hij de Lamborghini van een vriend volledig in de prak reed. ‘Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren’, zei hij hierover. ‘Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

NEW CAR 😍!! (Voorspelbare auto grappen in 3 2 1…..😂)

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Vriendin van Lil Kleine laat iedereen zien nog steeds een top-figuur te hebben

Op 9 juni vorig is de prachtige vriendin van de rapper bevallen en ze hebben hem beide achternamen gegeven, Lio Zion Vaes-Scholten. Na een bevalling kan het een behoorlijke klus zijn om weer je oude figuurtje te krijgen. En met een vriend als Jorik is het al helemaal niet gemakkelijk om in al die prachtige restaurants je in te houden met een salade. Maar toch lijkt het de brunette goed te lukken.

Vriendin Lil Kleine, alsof ze nooit bevallen is!
Ze zijn onlangs terug gekomen uit Dubai waar ze zo’n 2 maanden hebben moeten bivakkeren. Ze zaten daar vast omdat plots alle vluchten geschrapt werden vanwege het coronavirus. En vanuit daar heeft ze haar trouwe volgers nog wel even getrakteerd op een aantal prachtige kiekjes in haar zwemkleding:

Lees verder

Nieuwste

Zien: Boze Daan pakt PostNL keihard terug met deze geniale reactie!

Je kent het wel, wanneer je een pakketje bestelt die de volgende dag binnen zou komen tussen 14:00 en 15:00 maar uiteindelijk 2 dagen later komt om 8 uur in de avond. Juist, thuisblijven voor een pakketje lijkt steeds lastiger te worden. We gokken dat PostNL iets teveel hooi op zijn vork neemt waardoor de pakketbezorger niet alle pakketjes langs kunnen brengen iedere dag. Twitteraar ‘Daan Jongen’ had een niet zo’n vlot gesprek met het postbedrijf maar kreeg wel de vraag om een review in te vullen voor ze.

PostNL vs. Daan: 0 – 1
We weten niet of zijn pakketje te laat was of dat er iets anders aan de hand was. Maar gezien zijn laatste ‘Hallo?’ is hij niet heel veel verder gekomen. Vandaar deze prachtige reactie van Daan:

Lees verder

Nieuwste

Zien: Ferri Somogyi had een geheime affaire met deze actrice

Ferri Somogyi heeft heel wat jaren de rol van Rik de Jong gespeeld in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. In de jaren negentig vormde hij in het echte leven stiekem óók een setje met Sabine Koning.

Ferri, die Rik de Jong speelt in de soap, was in de serie langere tijd samen met collega Sabine Koning (Anita Dendermonde). Ook in het echt zijn de twee enkele maanden samen geweest, zo vertelt hij.

“Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.” Maar helaas hield de relatie geen stand. “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen”, aldus Ferri. “Dat is heftig, maar wij zijn wel verantwoordelijk, dus dat moeten we oplossen. Niemand heeft het gemerkt.” zo vertelt hij.

Tegenwoordig is Ferri al enige tijd gelukkig met Noëlle van Stek, met wie hij in 2018 een dochtertje genaamd Véda kreeg.

Lees verder
Advertisement

Trending