Connect with us

Economie

Wauw! Britt Dekker in bikini is eigenlijk best wel heel erg lekker!

Britt Dekker blijft een behoorlijk goed figuur te hebben. Ze plaatste onlangs een foto van zichzelf in haar zwemkleding voor de spiegel en er kwam een stroom aan complimenten binnen. En terecht. Maar we vragen ons natuurlijk wel af hoe ze dat zo voor elkaar heeft gekregen.

We vinden de blondine namelijk niet het type dat iedere dag in de sportschool zichzelf staat af te beulen. En wat blijkt, we hadden gelijk. Maar dan is de vraag hoe ze dat wel voor elkaar krijgt natuurlijk. En het antwoord blijkt heel simpel.

Britt Dekker heeft een goed figuurtje!

Onder de foto schrijft de paardenliefhebster wat haar dieet en bewegingsplan precies is. Ze schrijft: “Horseriding & Fries!”. Dus, wil jij Britt achterna? Koop een paard en heel veel friet, dan kom je er wel:

 

Lees verder

Economie

Wendy van Dijk deelt heftig nieuws

Wendy van Dijk staat erom bekend dat ze altijd vrolijk is, maar dat is ooit wel anders geweest. De presentatrice onthult dat ze een heftige depressie heeft gehad.

De vrouw van Erland Galjaard heeft een donkere periode gekend. De breuk met Xander de Buisonjé en de naslaap daarvan hebben er flink in gehakt.

Wendy was destijds zo ongelukkig, dat ze een depressie heeft gekregen. De combinatie van het enorme liefdesverdriet om Xander de Buisonjé en haar zwangerschapshormonen werden Wendy te veel, vertelt ze openhartig. Ze werd depressief en kon het alleen niet meer aan.

Ze zat uiteindelijk geestelijk zo in de knoop dat ze professionele hulp heeft ingeschakeld.

Een ander moeilijk moment noemt Wendy toen dochter Lizzy (7), die ze kreeg met programmadirecteur Erland Galjaard, 3 jaar was. ,,Ze zei: Mama, ik vind jouw werk heel stom en ik mis jou. Toen kwam X Factor er weer aan, dus ik zei: Nee, ik ga met Lizzy naar Sri Lanka, ik ga het niet doen.’

Nu kan Wendy haar privé- en werkleven beter combineren. ,,Dat gezin staat gewoon op 1. Maar ik zal nooit alleen voor het gezin kunnen gaan. Dat zou mij niet 100 procent gelukkig maken.”

Lees verder

Economie

Kijkers Married At First Sight kijken met open mond naar deelneemster Chantal

Zo’n 850.000 kijkers keken naar een aflevering van Marries At First Sight op RTL 4. Met name kandidate Chantal zorgt voor de nodige ophef bij kijkers en ging dan ook behoorlijk trending op Twitter. Chantal is dan ook een opvallende verschijning.

Haar imposante wenkbrauwen, indrukwekkend eisenpakket voor toekomstig man Henk én die verzameling tattoo’s maakten eergisteren weer massaal de tongen los op Twitter.

Marries At First Sight maakt een hoop tongen los

We hopen niet dat Chantal alles terug leest wat er op Twitter over haar geschreven wordt. Dat zou toch niet al te goed zijn voor het zelfvertrouwen denken wij…

 

Lees verder

Economie

MAFS-Chantal in First Dates schrikt date met één zin compleet af!

Bij First Dates is het natuurlijk de bedoeling om twee mensen bij elkaar te brengen. tenminste, dat dacht je. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling om kijkcijfers te behalen, ander kan het programma nooit in de lucht blijven.

Dan is het zaak om een beetje opvallende personages in het programma te krijgen. En wie is er nou opvallender dan Chantal uit Married at First Sight? De blondine kwam de afgelopen tijd al veelvuldig in de media vanwege haar opvallende uitspraken. Zo wilde ze bijvoorbeeld eindelijk eens een échte kapsalon eten op haar bruiloft in Turkije. Want dat is waar de kapsalon vandaan komt, toch?

Chantal in First Dates

Tijdens een eerste date moet je het natuurlijk rustig aan doen. Alleen gokken we dat ze haar date met deze opmerking wel gelijk weggejaagd heeft. Loop je niet een beetje hard van stapel, Chantal?

"Het is echt een meisjesdroom"

De bruiloft heeft ze gekregen ❤️ Nu hopen dat het ware liefde is bij Married At First Sight 💍 Kijk hier de aflevering met Chantal terug: http://bit.ly/ChantalbijFD

Posted by First Dates NL on Tuesday, January 28, 2020

 

Lees verder

Trending