Connect with us

Nieuwste

Wauw: Bridget Maasland maakt grote indruk op volgers met foto

Bridget Maasland deelt op Instagram een prachtige throwback-foto en haar volgers zijn op zijn zachts gezegd verbluft door het kiekje.

Shoot
“De laatste shoot van dit jaar, 2.5 maand geleden, net voor de crisis. Zo raar dat er nu een voor en na Corona bestaat. #hetnieuwenormaal”, schrijft de presentatrice onder de foto.

Reacties
Bridget wordt overspoeld met complimenten in de reacties. “Oh wat ben je prachtig” en “Prachtvrouw” is slechts een greep uit de vele comments. Echter is Fred van Leer het niet helemaal eens met de caption van de blondine. “Er bestaat geen nieuw normaal”, reageert de stylist.

Bekijk het prachtige kiekje hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De laatste shoot van dit jaar, 2.5 maand geleden, net voor de crisis. Zo raar dat er nu een voor en na Corona bestaat.

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Bron: Shownieuws, Grazia | Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Rossana Kluivert deelt emotioneel bericht over haar zieke vader

Het is een bijzondere dag voor Rossana Kluivert, want haar vader is jarig. Om hier extra bij stil te staan, deelt ze op Instagram een emotionele post.
Rossana en haar gezin hebben de zorg voor haar vader, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, op zich genomen. Een dierbare, maar ook pittige taak.

‘WAT HEBBEN WE HET FIJN’
‘Ik weet dat het elke dag zwaarder wordt en dat het lopen en praten nu ook al bijna niet meer gaat, maar wat hebben we het fijn’, schrijft de trotse dochter. ‘Samen met ons gezin en mijn broertje verzorgen we je tot het einde van de wereld en terug, want dat heb je ook voor ons gedaan. De nachten zijn weleens een dingetje maar we zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Je zegt altijd dat je niemand tot last wilt zijn, maar dat ben je echt niet want het is altijd supergezellig als je in de keuken zit en we allemaal samen zijn.’

‘MOOISTE WAT JE KAN DOEN’
Het bericht kan rekenen op enorm veel reacties. Zo reageren onder anderen Chantal Janzen, Quinty Trustfull, Viktor Brand en Tanja Jess met hartjes en een felicitaties. Een andere volger: ‘Dit is het mooiste wat je kan doen.’

Bron: Weekend, Instagram Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuwste

Lara van Ruijven (27) shorttrackster overleden

Shorttrackster Lara van Ruijven is overleden, zo heeft schaatsbond KNSB bekendgemaakt.
Bij de 27-jarige wereldkampioene werd vorige week een stoornis aan het immuunsysteem geconstateerd. Ze belandde op 29 juni op de intensive care van het ziekenhuis in Perpignan (Frankrijk), nadat ze ernstig ziek was geworden tijdens een trainingskamp van de nationale selectie in de Pyreneeën.
In de loop van vorig weekend ontstonden ernstige complicaties, waaronder interne bloedingen. Van Ruijven werd tot tweemaal toe geopereerd en kunstmatig in coma gehouden, maar haar toestand bleef kritiek.
Van Ruijven was als regerend wereldkampioene op de 500 meter volop in voorbereiding op het nieuwe shorttrackseizoen.

Bron: Nos Beeld: Youtube<

Lees verder

Nieuwste

Zien: Het vermogen van zangeres Maan?!

De 23-jarige zangeres Maan Steenwinkel won vier jaar geleden ‘The Voice Of Holland’ en heeft sinds die tijd heel wat nummer 1-hits gescoord. Toen Maan op haar 19e meedeed aan het zesde seizoen van The Voice koos zij voor Team Marco Borsato. Nu onderzocht Bekende Buren haar vermogen.

Na enkele jaartjes zingen is dit het vermogen
Bekende Buren dook de dossiers van de KvK in. Op de naam van Maan staat één bedrijf. Maan Productions B.V. kende in 2018 een vermogen van €214.215. Echter, zitten er ook enkele schulden aan verbonden die een totaal van €46.522 bedragen.

Minnares Marco?
Recentelijk was Maan in de media, omdat ze iets zou hebben gehad met haar toenmalige-coach Marco Borsato. Nadat de affaire met Iris Hond aan het licht kwam, kreeg Marco nog steunbetuigingen. Dat veranderde toen er later een ‘waslijst’ aan minnaressen bleek te zijn. Maan heeft overigens niet gereageerd op de geruchten dat ook zij één van deze minnaressen was.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Trending