Connect with us

Economie

Vriendin Lil Kleine, Jaimie Vaes verbluft volgers met foto in bikini

Groot nieuws gisteren in roddelend Nederland. De geruchten gingen dat rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn. De reden voor deze geruchten?

De twee volgen elkaar niet meer op Instagram en op het account van Jaimie zien we tevens vrijwel nooit de kleine rapper voorbijkomen. Intussen heeft Jorik, zoals de rapper echt heet alle geruchten al ontkracht. Hij wil naar eigen zeggen gewoon liever niet zien wat zijn liefje uitspookt op social media. Ja ja Jorik!

Lil Kleine en Jaimie Vaes in Dubai

En natuurlijk zitten we dan liever op het account van de brunette te koekeloeren dan die van de Amsterdamse rapper. Daar komen namelijk behoorlijk fijne kiekjes voorbij:

 

Lees verder

Economie

André Hazes heeft naast zijn Bridget Maasland ook al stiekem een andere minnaar?

Wie het Instagram-account van André Hazes op de voet volgt ziet daar regelmatig een selfie van hem én Bridget Maasland voorbij komen. Andre heeft al een tijdje een een kettinkje met zichtbaar de letter ‘B’ erop. En als het aan Bas Smit ligt, staat de ‘B’ van het kettinkje van André Hazes niet voor Bridget, maar voor… Bas!. Ja! de man van Nicolette reageert nu met een hilarische foto op Instagram.

André te grazen genomen..

“Lieve @andrehazes bedankt voor het mooie gebaar. Ik heb direct een A in je lievelingskleur gepakt!”, schrijft hij bij de foto, waarmee hij de lachers op de hand heeft. Winston Gerschtanowitz, Djarno Hofland, Rolf Sanchez en zangeres Emma Heesters konden het dan ook niet laten om een reactie achter te laten.

 

Lees verder

Economie

‘Hele showbizz weet dat Marco Borsato vieze dingen met Maan deed’

De onthulling van Henny Huisman dat zijn ontdekking Marco Borsato ook een affaire heeft gehad met Maan de Steenwinkel deed in de showbizzwereld geen wenkbrauwen fronzen. Daar wist iedereen er al lang van, zegt ‘een zeer bekende showbizzcollega die dit wil vertellen op voorwaarde van strikte anonimiteit’ in weekblad Story. De angst voor het uitlekken van dit soort affaires zorgt er volgens deze deskundige bron voor dat Marco maar niet uit zijn burn-out wil geraken.

Het gaat echt niet goed met Marco, zegt de ingewijde. “Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Het begon eind vorig jaar allemaal met het uitlekken van de affaire met Iris Hond. Waar Privé toen stelde dat de affaire pas recentelijk is geëindigd, beweerde Marco dat het iets van tien jaar geleden was.

Onzin, zegt ook de bron van Story. “Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar.”

“En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.”

Momenteel is Borsato te zien als coach in The Voice Kids. Volgende week vrijdag, op 5 juni, is de finale. Het is onduidelijk of de zanger daarin zijn opwachting maakt.

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Economie

Onzekere Waylon vraagt zich dit echt af!

De term Body Positivity is heus niet alleen voor vrouwen, zo vindt zanger Waylon. Ook de zanger heeft zo zijn onzekerheden en probeert met z’n ontblote bovenlichaam een taboe te doorbreken op Instagram…

Waylon deelt een openhartige en kwetsbare post op zijn social media account. De zanger staat in een ontbloot bovenlichaam op de foto en deelt daarbij dat hij af en toe heus wel baalt als hij in de spiegel kijkt. Toch wil hij met zijn post het een en ander duidelijk maken.

Waylon schrijft tevens de volgende tekst bij de foto: “Kan ik 20 keer opdrukken? Nee! Kan ik 75 kilo bankdrukken? Nee! Kan ik een liedje voor je zingen? Als geen ander! Mijn hoofd is sterker dan mijn lichaam en daarom kan ik alles wat ik wil…”

Bibi is in ieder geval wel blij met het lichaam van haar grote liefde. Ze probeert haar vriend op te beuren met de volgende comment:  “1. Hoe meer buik, hoe dieper de navel. 2. Hoe meer buik, hoe beter je buikdans act! Kortom, hoe meer buik hoe beter.”

Lees verder

Trending