Connect with us

Nieuwste

Sterkte: André Rieu aan rand faillissement?

Hoewel de Limburgse violist en orkestleider André Rieu enorme successen boekt in binnen-/ en buitenland, geeft hij nu aan dat zijn bedrijf zwaar weer kent. Nu het coronavirus roet in het eten heeft gegooid, is André genoodzaakt (bijna) al zijn concerten af te lassen. ,,Er moet iets gebeuren, we moeten weer aan de gang. Nog een heel jaar geen optredens, hou ik als bedrijf niet vol”, legt André uit aan de lokale omroep L1.

Enorme lasten en productiekosten
De bekende violist heeft wel 136 man in dienst. Gezien 2020 volgens André ‘een verloren jaar’ is, hoopt hij in 2021 wel weer op shows. Mocht dit niet het geval zijn, dan geeft André aan de werknemers niet meer te kunnen betalen. ,,Ik kan met alle vaste lasten en productiekosten niet voor een handjevol mensen spelen”, aldus André.

Wel vliegen, maar geen concerten?!
Een beetje hoop is er volgens de artiest nog wel: ,,Als de mensen nu al in een vliegtuig met mondkapjes naast elkaar kunnen zitten, dan moet dat op het Vrijthof ook kunnen, zonder die anderhalve meter.”

Bron: .ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuwste

‘Wesley en Yolanthe weer samen’

Maanden geleden maakten Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau bekend dat ze een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Toch laat Privé weten dat Yolanthe en Wesley weer gaan samenwonen. Zou het dan toch weer goed zijn tussen de twee?

Toekomst

Een bekende van de familie laat aan Privé weten dat Wesley en Yolanthe hun huwelijk weer een kans geven. ”De irritaties zijn uitgepraat, de ruzies tijdens lange en intieme gesprekken bijgelegd en de twee zien de toekomst weer zonnig in”, aldus de anonieme bron.

“In de afgelopen maanden hebben ze uitgezocht in hoeverre ze elkaar missen. Ze hebben beiden hun eigen uitleg over hoe het mis is gegaan. Yolanthe kreeg op een gegeven moment meer vrijheid om aan haar eigen carrière te werken. Wesley ging op dat moment in Qatar voetballen. Er ontstond een situatie waar ze achteraf niet gelukkiger van werden. Ze zagen elkaar steeds minder en groeiden uit elkaar.”

Ook zou Wesley aan de bron hebben verteld dat het weer helemaal goed gaat komen tussen de twee. ”Wat niemand nog weet, is dat Yo en ik weer bij elkaar komen. We gaan niet scheiden. We zijn eruit, we hebben lange gesprekken gehad en we willen allebei samen met elkaar door. Er zijn dingen fout gelopen, dat zien we zelf ook in, maar daar willen we aan werken en daar gaan we oplossingen voor vinden. We zijn te veel zonder elkaar geweest. Dat moet niet. We gaan ook weer samenwonen”, aldus de bron.

Bron: Grazia

Lees verder

Nieuwste

Genieten! Dochter van werkloze Frank de Boer deelt heerlijke strandfoto’s in te kleine bikini:

Franciscus de Boer is een Nederlandse coach, voetbalanalist en voormalig profvoetballer. Hij kwam als speler onder meer ruim tien seizoenen uit voor Ajax en ruim vier voor FC Barcelona. Daarnaast speelde hij 112 interlands voor het Nederlands elftal, waarvan hij ook een tijd aanvoerder was.

De Boer is getrouwd en heeft drie dochters. Door de behandeling van een virus is een van zijn ogen beschadigd: de iris van zijn linkeroog is verkleefd, waardoor de pupil niet meer groter of kleiner wordt en het daardoor lijkt alsof hij twee verschillende kleuren ogen heeft.

Beau de Boer is de dochter van Frank de Boer en de vriendin van AZ-speler Calvin Stengs. Op Instagram deelt ze graag heerlijke foto’s. In bikini. Die willen we graag met delen met de rest van de wereld.

View this post on Instagram

Take me to the sea 🐬

A post shared by Beau de Boer (@beaudeboer) on

View this post on Instagram

Coffee mornings 🌙

A post shared by Beau de Boer (@beaudeboer) on

 

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is een tijd geleden op 68-jarige leeftijd overleden. Joke is nog steeds heel verdrietig.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder

Trending