Connect with us

Nieuwste

Omgebouwde Louisa krijgt veel haatreacties na foto met uitpuilende bloemkolen

De 34-jarige Louisa Janssen ken je misschien wel van programma’s als ‘Onze Transgender Liefde’ en ‘Onze Transgender Bruiloft’. De geboren Limburgse werd ooit geboren als jongen met de naam Lowieke. Op haar Instagram een pikante foto gedeeld waar haar decolleté goed te zien is, maar veel van haar volgers zijn niet te spreken over de foto.

Louisa Janssen laat ze er lekker bijhangen

Zo krijgt ze een hoop haatreacties: “Ziet er niet uit. Waarom maak je jezelf zo lelijk. Is toch nergens voor nodig”, “Nee dit is toch echt een maatje te klein..je mag als vrouw best s*xy zijn maar altijd overal die t**ten eruit…why???” en bijvoorbeeld “Echt vreselijk dit!

Ik vind dat je vrouwelijkheid meer en meer verdwijnt, al die “schoon” heids behandelingen, al dat plastiek in je lijf, der is niks natuurlijk meer aan, jammer… Dit is mijn mening hé, jij moet u daar goed bij voelen, en jullie moeten er gelukkig mee zijn, wat niet wegneemt dat ik jullie geweldig vind op tv”.

 

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Serveerster uit First Dates laat werkelijk niets aan je verbeelding over!

First Dates is een van oorsprong Brits realitytelevisieprogramma, dat sinds 2013 wordt uitgezonden op Channel 4. Het programma wordt ingesproken door Brian Protheroe. Het format is aan twintig andere landen verkocht, en wordt daar ook uitgezonden. De originele Britse versie is opgenomen in het Paternoster Chop House-restaurant in centraal Londen. Hier komen veel mensen in beeld die aan het daten zijn, geen van allen had elkaar voor de date ontmoet. Na afloop worden de stellen samen geïnterviewd en wordt hen gevraagd of ze elkaar nog eens willen zien. Het restaurant is gesloten voor het publiek als er wordt gefilmd. Maar we gaan het hier even hebben over de serveerster uit de Britse versie!

Briste First Dates-serveerster

Dat is namelijk de 25-jarige Laura Tott. We hebben in Nederland en België ook behoorlijke oogappeltjes wanneer het op de serveersters gaat. Maar Laure staat toch wel stipt op nummer één!

 

Lees verder

Nieuwste

Zien: Nederland in rep en roer: bekende presentatrice Geraldine Kemper deelt foto zonder kleren!

In Nederland zijn heel wat mensen gelukkig. De bekende televisiepresentatrice Geraldine Kemper ging er zowaar uit de kleren. De 30-jarige presentatrice deelde een naaktfoto op Instagram. “Queen of the world”, schrijft ze bij de foto waar ze over de zee uitkijkt. Sinds begin dit jaar is Geraldine overigens weer vrijgezel.

De volgers van Geraldine Kemper (29) kregen rooie oortjes van haar laatste Instagram-post. De presentatrice deelde namelijk een wel heel onthullende foto. Maar klagen, dat doen ze niet. “Lekker ding”, “Knapperd” en “Yes! Worden we blij van” zijn populaire reacties onder de fans van de blondine.

Geraldine heeft er zin in. “Week doormidden”, schrijft ze bij een zwart-witfoto van zichzelf. De goedlachse blondine deelt een onthullend kiekje, waarbij weinig tot de verbeelding overblijft.

 

Lees verder

Nieuwste

Zien: Jan Smit is boos en betrapt Suzan & Freek op het plegen van plagiaat

Jan Smit heeft vanmorgen een bekend deuntje op zijn Instagram-pagina gedeeld. Hoewel het erg klinkt als muziek uit zijn lied Cupido uit 2006, komt het fragment uit Weg van Jou van Suzan & Freek. Belangrijk detail: Het lied Weg van Jou is gisteren pas uitgebracht… Bij het deuntje, dat hierboven is te beluisteren, schrijft Jan: “Hoe vaak zouden Suzan En Freek ‘Cupido’ hebben geluisterd vroeger? #IkRekenHetGoed #WegVanJulie” Ook veel volgers herkennen het geluid van Jan terug in de nieuwe single. “Hahahah in de lente de zomer de herfst en de winter jaaa je hebt gelijk Jan”, “Oei, niet netjes..”,

Jan Smit mag het als compliment zien

“Beter goed gejat, dan slecht verzonnen zeg jij toch” en “Inderdaad! Mooi compliment voor je Jan! En een super reactie van je” Aan de reactie van Jan te zien, lijkt hij het gebruik van het herkenbare deuntje vooralsnog niet erg te vinden.

View this post on Instagram

Hoe vaak zouden @SuzanEnFreek ‘Cupido’ hebben geluisterd vroeger? 🙈 #IkRekenHetGoed #WegVanJullie

A post shared by JAN SMIT (@jansmit) on

Luister zelf maar:

 

Lees verder

Trending