Connect with us

Economie

Marieke Elsinga dus keihard tegen Rob Goossens

Marieke Elsinga pakte de mediadeskundige Rob Goossens hard aan. Dat de presentatrice niet op haar mond gevallen is, was over het algemeen bekend. Nu vond ze een actie van deskundige Rob wel zo misplaatst dat ze het niet kon laten hem hierop aan te spreken. ,,Je hoeft toch niet zo zuur te doen”, aldus Marieke.

Ruzie met Giel Beelen

Een tweet van de mediadeskundige was de aanleiding voor de woordenwisseling in RTL Boulevard. Rob vond een actie van Veronica Talpa radio-dj Giel Beelen, zo misplaatst dat hij dit moest delen op Twitter. De radio-dj maakte een grap over de roddels dat zijn contract bij Talpa zou worden beëindigd. ,,Dit was de laatste uitzending van mei”, vertelde Giel op de radio. Waarbij Rob dacht dat het over ‘mij’ ging. Een misplaatste grap aldus Rob, omdat er bij Talpa al 300 collega’s moesten vertrekken. ,,Eens zien of je er in september ook nog om kan lachen”, tweette Rob terug aan Giel. Verwijzend naar een contract van Giel die mogelijk niet verlengd zou worden.

‘Niet zo zuur doen’

Maar deze tweet vond Marieke veel te zuur: ,,Je hoeft toch niet zo zuur te doen?!” Toen Rob de uitleg gaf over de 300 ontslagen collega’s zei ze fel: ,,Ja tweet dat dan!”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld; Youtube, Instagram

Lees verder

Economie

Groot nieuws voor zoon van onze Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is apetrots op haar zoon Sem van Dijk. De tiener is inmiddels zeventien jaar oud en aardig goed op weg met zijn eigen carrière. Sterker nog, de tiener heeft gisteren zijn allereerste contract getekend bij een artiestenbureau.

Carrière

“Ik ben heel veel aan het proberen nu”, vertelt Sem in een video waarin hij het heugelijke nieuws bekend maakt. “Wat ik ook wel gewoon ga uitbrengen. Dat zijn liefdesnummers, wat hardere rapnummers, nummers met een hele harde beat eronder, bijna house. Dus het zijn heel veel verschillende dingen”, aldus de zoon van Wendy en Xander de Bousonjé.

Voorproefje

Sem laat alvast wat van zijn muziek horen op Instagram. “Liggen er zeker 30 klaar. Welke van deze 3 voelen jullie het meest? (Voor de boys weet dat jullie ook op de wat hardere tunes rap/drill wachten maar dat komt allemaal)”, aldus Sem op Instagram.

Zijn volgers reageren enthousiast op het voorproefje. Ook vader Xander reageert dat hij apetrots is. “Ben altijd trots op je, dus nu ook! “Laat me ff zingen””, aldus Xander. Lief!

Bron: Grazia, Instagram Beeld: Youtube

Lees verder

Economie

Zien: “Prinses Amalia heeft een nieuw vriendje!”

Prinses Amalia begint een leeftijd te bereiken die gepaard gaat met de interesse in jongens. Er zullen dus de nodige liefdes kunnen opduiken de aankomende jaren. Een hele tijd terug waren er al speculaties in de roddelbladen betreft een vriendje van de prinses die misschien wel meer dan alleen een vriend zou zijn. Duitse media liet destijds weten dat de prinses haar eerste vriendje al aan de haak geslagen heeft. En het is iemand die de meeste in Nederland al gezien hebben. Een tijdje terug werd de prinses namelijk gespot in de Tweede Kamer met een vriendje en vriendinnetje. Ook Weekblad Weekend heeft destijds over het nieuwe vriendje van de prinses geschreven.

Heeft Amalia al een vriendje?

Ze laten weten dat de twee al jaren bevriend zijn en ook samen hun kerstmusical hebben geschreven. In Duitsland zijn ze inmiddels overtuigd dat de twee een stelletje vormen terwijl in Nederland nog gezegd wordt dat het slechts vrienden van elkaar zijn. In de tussentijd is er niet veel nieuws over “het vriendje” van de troonopvolgster in het nieuws verschenen. We gokken dat de Duitse media er dan toch echt goed naast zaten. Maar deze week verscheen toch wel een opvallend bericht in de media. En het gaat over “het vriendje” van de oudste prinses. Je leest erover onder onderstaande video:

Voorspelling

Weekblad Story heeft zo nu en dan een medium op bezoek die in de toekomst kan kijken van BN’ers en Royals. Dit keer keek hij het Koningshuis binnen en kwam met het volgende: “Als ik aan de koninklijke familie denk dan krijg ik prins Bernhard junior heel scherp op mijn netvlies. Hij gaat zich op een nogal eigenaardige manier manifesteren. Bernhard doet een opvallende uitspraak of onderneemt een actie die beslist niet bij het koningshuis past”. Maar we willen natuurlijk weten wat hij over Amalia te vertellen heeft. Hij geeft aan dat de oudste dochter van Willem Alexander zich strijdig aan het protocol zal tonen aan Nederland. Dat zou volgens medium Thomas Woolthuis komen door de komst van een nieuw vriendje voor de prinses!

Lees verder

Economie

Opnieuw ophef om foto van Amalia: “Ze is 16, dit kan écht niet!!”

De Nederlandse prinsessen zijn erg populair in het binnenland maar ook in het buitenland. Maxima komt oorspronkelijk natuurlijk uit Argentinië en ook daar komen de koninklijke familieleden regelmatig in het nieuws en in de roddelbladen. Onlangs zagen we nog een foto van Alexia verschijnen in een Argentijns blad, op de cover welteverstaan. Maar nu staat ook de oudste dochter en kroonprinses Amalia op een cover van een tijdschrift. Alleen over de inhoud van het artikel is nogal wat ophef ontstaan. Het gaat om een ander tijdschrift dan waar Alexia de cover wist te sieren, het gaat om het blad ‘Caras’. De 16-jarige prinses is het gesprek van de dag in Argentinië en ook in Nederland wordt het niet helemaal gewaardeerd.

Amalia krijgt ‘plussize’ look aangeschreven

Het blad heeft het namelijk over de ‘plussize-look’ van de 16-jarige prinses. Ze schrijven erbij: “De oudste dochter van Máxima toont trots haar ‘plussize’”. Verschillende media in Argentinië zijn laaiend over de tekst die door het blad geschreven is. Er wordt bijvoorbeeld het volgende gezegd: “Is het niet pesten om op de omslag van een tijdschrift te wijzen op het lichaam van een tiener en aan te geven dat ‘ze niet aan de norm voldoet’ omdat het ‘plussize’ is? Omdat je geen slanke prinses bent? Waar moet je je tegen verdedigen?”

Alexia op de cover

Prinses Alexia staat op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’ vanwege haar vijftiende verjaardag. Ze zijn daar maar wat trots dat Maxima hier Koningin is en drie prachtige dochter ter wereld heeft laten komen. Dat bovenstaande Spaanse bericht? Dat schijven ze op social media. Er staat: “Deze week in Hallo! Argentinië. We vertellen je alles over de dochter van Máxima de Holanda. De 15-jarige royal speelt Instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” laten mensen praten.”

View this post on Instagram

Hace algunas semanas escribí sobre el famoso ideal de belleza, donde se privilegia el cuerpo hegemónico y se insta a niños, jóvenes y adultos a tener un cuerpo llamado "perfecto". El día de ayer, #RevistaCaras catalogó a Amalia de "Plus Size", es decir, "talla grande". Y luego nos preguntamos por qué tantos jóvenes (incluso niños de muy corta edad) sufren Transtornos Alimenticios. Los #MediosdeComunicación deberían promover la salud, la educación y sobre todo la información: NO la estigmatización de los cuerpos. ¿Cuándo vamos a entender que nuestras palabras, consejos e incluso nuestras acciones, generan consecuencias que pueden ser devastadoras? Y hasta marcar la vida de una persona. Dejemos de catalogar a las personas. Dejemos de señalar con el dedo sin conocer el trasfondo. Aceptemos que no todos los cuerpos son iguales. Promulguemos una vida sana, saludable y feliz! . #caras #revistacaras #tapa #princesa #amalia #estereotipos #masqueuncuerpo #nutricion #salud #vidasana

A post shared by Laura Coratti (@liclauracoratti) on

Lees verder

Trending