Connect with us

Economie

Marco Borsato gespot met vrouw in restaurant en het is niet wie denkt dat het is

Of misschien is het juist wel wie je denkt dat het is. Het is maar net hoe je er in staat natuurlijk. Want Marco Borsato is gisteravond samen met zijn ex Leontine gespot in een restaurant.

Zou alles dan toch nog goed komen tussen de twee voormalig tortelduifjes? De twee vierden overigens de 75e verjaardag van Marco’s moeder Mary. Het is de eerste keer dat de twee weer samen te zien zijn sinds de heftige foto’s van anderhalve maand geleden. In de Weekend van 27 mei was te zien dat Marco getroost en geknuffeld werd door Leontine. Vervolgens stapte hij in de auto en werd de zanger door haar uitgezwaaid.

Marco Borsato mist zijn gezin

Volgens een goede vriend van het stel, mist Marco zijn gezin verschrikkelijk. Daarom komt hij ongeveer een keer per week langs om voor hen te koken. “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Lees verder

Economie

Ophef over kiekje van compleet onherkenbare Adele.

Het is geen geheim dat Adele (32) de laatste tijd wel heel erg veranderd is. De zangeres viel flink af en haar fans gaven eerder al aan dat ze nog nauwelijks herkenbaar is. Nu zorgt een nieuw kiekje voor nog meer opschudding onder de volgers.

Het laatste kiekje van Adele op haar Instagram verhit de gemoederen. De fans gaan compleet los in de reacties. Zo schreef iemand: “Deze persoon lijkt niet meer op jou.” Een andere volger merkte op: “Ik vond je leuker toen je nog wat zwaarder was, maar ik weet zeker dat jij je nu beter voelt. En je ziet er ook mooi uit.”

Iedereen heeft het erover hoe onherkenbaar de superster is. Nog een fan zei: “Je ziet er prachtig uit. Maar je zag er vroeger ook prachtig uit.”

Eerder was er al eens ophef over het slanke figuurtje van Adele. Er waren zelfs mensen die zich zorgen maakten om haar gezondheid. Maar daar lijkt helemaal geen reden toe. Adele gaf aan dat ze zich beter voelt dan ooit tevoren.

Lees verder

Economie

Jordy haalt stevig uit naar Gaby Blaaser.

Jordy was in de zevende hemel toen bleek dat Gaby Blaaser hem toch nog een kans wou geven. Eerder had De Bachelorette hem nochtans wandelen gestuurd. Nu aan het licht is gekomen dat Gaby het gezellig heeft met een andere man, is Jordy helemaal klaar met de blondine.

In de media circuleerde recent een foto waarop te zien is dat Gaby op een terrasje het gezellig heeft met ex-coureur Bas Schothorst. Ook Jordy kreeg het kiekje onder ogen en is nu helemaal klaar met de blondine. Hij dacht aanvankelijk zelfs nog aan trouwen! Bij een post op zijn Instagram schrijft hij een veelbetekenende boodschap: “De mazzel!”

Jordy wordt overladen met steunberichten van vrienden die hij tijdens de opnames maakte. Niek, de andere finalist, reageerde: “Dat ging heel snel van nul naar honderd.” Ook Joey van Herle laat weten wat hij ervan vindt: “Hahahah held!”

Lees verder

Economie

Zoontje Chantal Bles opgenomen in ziekenhuis.

Robert Doornbos en Chantal Bles moesten even schrikken. Het koppel moest hun zoontje Josh naar het ziekenhuis brengen. Het ventje had een virale infectie en moest opgenomen worden. Dat meldt de voormalige coureur op zijn Instagram.

Hoewel het ondertussen beter gaat met het kleintje, zijn de ouders nog flink van streek. Robert schreef bij een kiekje van zijn zoontje: “Wat ben ik trots op mijn kleine vriendje.” Josh kreeg zelfs een certificaat van dapperheid! Robert stelt de volgers gerust en geeft mee dat de jongen alweer naar huis mocht. Josh had een virale infectie, maar het is niet duidelijk wat voor ’n infectie het precies was.

De volgers van Robert zijn er het hart van in. Een fan reageerde: “Jeetje, heftig voor jullie.” Een andere social mediagebruiker schreef: “Wat krijgen jullie klappen, zeg.” Die laatste opmerking verwijst natuurlijk hun dochtertje Jada. Het meisje is ondertussen een jaar schoon verklaard van kanker. In 2018 kreeg ze de diagnose van een groot gezwel in haar buik. Nu gaat het een stuk beter en genieten de ouders met volle teugen van elk moment met hun kinderen.

Lees verder

Trending