Connect with us

Nieuwste

Zien: Man springt in kokende heetwaterbron om pup te redden, maar sterft aan verwondingen.

Pablo Fustec (32) aarzelde geen seconde om in het kokende water van een heetwaterbron te springen om zijn viervoeter te redden. Helaas zou hij later aan zijn verwondingen overlijden. Zijn moed en liefde voor zijn hond maakten een diepe indruk op mensen.

De meeste baasjes hebben alles over voor hun huisdieren. Sommige mensen maken schulden om hun dieren te onderhouden en anderen zetten hun eigen leven op het spel. Voor sommige mensen zijn dieren gewoon het allerbelangrijkste in het leven.

Pablo was zo iemand: zijn huisdieren waren zijn alles. Hij was een Franse acteur die in Mexico woonde. Pablo ging nooit de deur uit zonder zijn drie geliefde honden.

Zijn heldhaftige actie kende helaas een fatale afloop. Op 13 juni probeerde Pablo zijn hond Sasha te redden nadat ze in het kokende water van een warmwaterbron was gevallen. Hij liep brandwonden op over 70 procent van zijn lichaam. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar dokters vochten om zijn leven te redden.

Helaas mocht dat niet meer baten. De hond kwam ter plaatse om het leven en Pablo overleed maandag in het ziekenhuis.

Zijn ultieme offer ging op het internet niet onopgemerkt voorbij. Mensen wereldwijd brengen hulde aan deze dierenvriend die zijn leven offerde voor zijn geliefde hond.

We lezen vaak over honden die hun leven geven voor hun baasjes. Het omgekeerde zien we echter veel minder. Wij hopen van harte dat deze held in de hemel een bijzonder plaatsje heeft, samen met zijn hond. Rust in vrede.

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Vriendin van Lil Kleine laat iedereen zien nog steeds een top-figuur te hebben

Op 9 juni vorig is de prachtige vriendin van de rapper bevallen en ze hebben hem beide achternamen gegeven, Lio Zion Vaes-Scholten. Na een bevalling kan het een behoorlijke klus zijn om weer je oude figuurtje te krijgen. En met een vriend als Jorik is het al helemaal niet gemakkelijk om in al die prachtige restaurants je in te houden met een salade. Maar toch lijkt het de brunette goed te lukken.

Vriendin Lil Kleine, alsof ze nooit bevallen is!
Ze zijn onlangs terug gekomen uit Dubai waar ze zo’n 2 maanden hebben moeten bivakkeren. Ze zaten daar vast omdat plots alle vluchten geschrapt werden vanwege het coronavirus. En vanuit daar heeft ze haar trouwe volgers nog wel even getrakteerd op een aantal prachtige kiekjes in haar zwemkleding:

Lees verder

Nieuwste

Zien: Boze Daan pakt PostNL keihard terug met deze geniale reactie!

Je kent het wel, wanneer je een pakketje bestelt die de volgende dag binnen zou komen tussen 14:00 en 15:00 maar uiteindelijk 2 dagen later komt om 8 uur in de avond. Juist, thuisblijven voor een pakketje lijkt steeds lastiger te worden. We gokken dat PostNL iets teveel hooi op zijn vork neemt waardoor de pakketbezorger niet alle pakketjes langs kunnen brengen iedere dag. Twitteraar ‘Daan Jongen’ had een niet zo’n vlot gesprek met het postbedrijf maar kreeg wel de vraag om een review in te vullen voor ze.

PostNL vs. Daan: 0 – 1
We weten niet of zijn pakketje te laat was of dat er iets anders aan de hand was. Maar gezien zijn laatste ‘Hallo?’ is hij niet heel veel verder gekomen. Vandaar deze prachtige reactie van Daan:

Lees verder

Nieuwste

Zien: Ferri Somogyi had een geheime affaire met deze actrice

Ferri Somogyi heeft heel wat jaren de rol van Rik de Jong gespeeld in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. In de jaren negentig vormde hij in het echte leven stiekem óók een setje met Sabine Koning.

Ferri, die Rik de Jong speelt in de soap, was in de serie langere tijd samen met collega Sabine Koning (Anita Dendermonde). Ook in het echt zijn de twee enkele maanden samen geweest, zo vertelt hij.

“Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.” Maar helaas hield de relatie geen stand. “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen”, aldus Ferri. “Dat is heftig, maar wij zijn wel verantwoordelijk, dus dat moeten we oplossen. Niemand heeft het gemerkt.” zo vertelt hij.

Tegenwoordig is Ferri al enige tijd gelukkig met Noëlle van Stek, met wie hij in 2018 een dochtertje genaamd Véda kreeg.

Lees verder

Trending