Connect with us

Economie

Johan Derksen klapt uit de school: “Zóveel verdient Wendy van Dijk!”

In 2000, 2003, 2004 en 2005 kreeg ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisievrouw en in 2003 ontving ze bovendien de ‘Gouden Televizier-Ring’ voor het programma Hart in Aktie. In 2019 maakte ze bekend dat haar ‘Televizier Ring’ gestolen zou zijn. In 2006 was ze uitgesloten van deelname omdat een presentator of presentatrice volgens de reglementen maximaal drie achtereenvolgende jaren de Zilveren Televizie-Ster kan winnen. In 2007 werd ze wel weer genomineerd, maar won hem niet. In 2012 won ze opnieuw de ‘Gouden Televizier-Ring’, ditmaal met het programma The voice of Holland.

Daarnaast werd ze ook in 2002, 2007, 2011, 2012 en 2013 genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, maar die won ze niet. In januari 2019 werd bekendgemaakt dat Wendy van Dijk de overstap maakt van RTL 4 naar SBS6. Haar contract bij RTL liep in juni 2019 af.

Johan Derksen verklapt salaris Wendy van Dijk

Bij Veronica Inside komt door Johan Derksen het salaris van de blondine plot boven tafel. En dat is nogal schrikken voor de heren. René van der Gijp is er direct helemaal klaar mee!

Lees verder

Economie

‘Hele showbizz weet dat Marco Borsato vieze dingen met Maan deed’

De onthulling van Henny Huisman dat zijn ontdekking Marco Borsato ook een affaire heeft gehad met Maan de Steenwinkel deed in de showbizzwereld geen wenkbrauwen fronzen. Daar wist iedereen er al lang van, zegt ‘een zeer bekende showbizzcollega die dit wil vertellen op voorwaarde van strikte anonimiteit’ in weekblad Story. De angst voor het uitlekken van dit soort affaires zorgt er volgens deze deskundige bron voor dat Marco maar niet uit zijn burn-out wil geraken.

Het gaat echt niet goed met Marco, zegt de ingewijde. “Marco zit zó diep in die burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Het begon eind vorig jaar allemaal met het uitlekken van de affaire met Iris Hond. Waar Privé toen stelde dat de affaire pas recentelijk is geëindigd, beweerde Marco dat het iets van tien jaar geleden was.

Onzin, zegt ook de bron van Story. “Dat met die Iris Hond heeft bijvoorbeeld veel langer geduurd dan tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is niet waar.”

“En dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbijgekomen.”

Momenteel is Borsato te zien als coach in The Voice Kids. Volgende week vrijdag, op 5 juni, is de finale. Het is onduidelijk of de zanger daarin zijn opwachting maakt.

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Economie

Onzekere Waylon vraagt zich dit echt af!

De term Body Positivity is heus niet alleen voor vrouwen, zo vindt zanger Waylon. Ook de zanger heeft zo zijn onzekerheden en probeert met z’n ontblote bovenlichaam een taboe te doorbreken op Instagram…

Waylon deelt een openhartige en kwetsbare post op zijn social media account. De zanger staat in een ontbloot bovenlichaam op de foto en deelt daarbij dat hij af en toe heus wel baalt als hij in de spiegel kijkt. Toch wil hij met zijn post het een en ander duidelijk maken.

Waylon schrijft tevens de volgende tekst bij de foto: “Kan ik 20 keer opdrukken? Nee! Kan ik 75 kilo bankdrukken? Nee! Kan ik een liedje voor je zingen? Als geen ander! Mijn hoofd is sterker dan mijn lichaam en daarom kan ik alles wat ik wil…”

Bibi is in ieder geval wel blij met het lichaam van haar grote liefde. Ze probeert haar vriend op te beuren met de volgende comment:  “1. Hoe meer buik, hoe dieper de navel. 2. Hoe meer buik, hoe beter je buikdans act! Kortom, hoe meer buik hoe beter.”

Lees verder

Economie

Bridget Maasland zwanger? Eindelijk duidelijkheid betreft André Hazes en Bridget!

Onlangs postte André Hazes een afbeelding op zijn social media waar een Latijnse 3 op stond met een witte achtergrond. Het bijschrift ernaast was een hartje met Bridget Maasland erbij. De geruchtenmachine ging direct op volle toeren en verschillende media dachten dat het om een zwangerschap ging. Er werd namelijk gedacht dat het gezamenlijk hun derde kind zou betekenen. Best vreemd om dat zo bekend te maken natuurlijk.

Maar door de geruchten die hier aan vooraf gingen over een mogelijke zwangerschap misschien wel te begrijpen. De blondine was samen met Dré namelijk gespot bij een zwangerschapskliniek. Maar de ‘3’ staat heel ergens anders voor!

André Hazes en Bridget Maasland zwanger?

Ze zouden namelijk precies 3 maanden openlijk samen zijn. 3 maanden geleden maakten ze het nieuws bekend dat ze officieel een stelletje zijn. De blondine reageert dan ook met “Yes, de eerste mijlpaal bereikt!”

Lees verder

Trending