Connect with us

Economie

Gehoord? Mark Rutte haalt dus keihard uit naar Femke Halsema!

De persconferentie van Mark Rutte is weer geweest en het ziet ernaar uit dat we weer met zijn alle op vakantie kunnen deze zomer. Maar, waar het voornamelijk om leek te gaan toen de vragenronde startte, de protesten. In de hele wereld zijn er protesten vanwege het politiegeweld tegen George Floyd, een Afro-Amerikaanse man die stierf op 25 mei 2020, nadat Minneapolis-politieagent Derek Chauvin minstens zeven minuten op Floyd’s nek had geknield, terwijl hij geboeid en met zijn gezicht naar beneden op de weg lag.

Het recht om te protesteren is natuurlijk van groot belang, maar alléén wanneer de anderhalve meter afstand gehouden kan worden. En de minister president wist nog even, dan wel verkapt, flink uit te halen naar Femke Halsema!

Mark Rutte haalt nog even uit naar Femke Halsema

Hij liet namelijk weten dat élk protest zou moeten kunnen, mits er geen massale drukte ontstaat en de maatregelen in acht gehouden worden. En dus niet alleen protesten waar zijn partij, de VVD, achter zouden staan. Iets wat Femke Halsema wél heeft gedaan in Amsterdam. Terug kijken kan hier:

 

Lees verder

Economie

André Hazes en Monique nemen ingrijpende beslissing

André Hazes en Monique Westenberg proberen hun zoon André jr. minder te laten zien op hun socialmedia-accounts. Met het oog op het volgende schooljaar hopen ze dat hij zo minder wordt herkend, laat het duo weten aan RTL Boulevard.

De kleine André jr. (3) duikt regelmatig op in filmpjes en op foto’s van zijn ouders. De laatste tijd bedekte vader André het gezicht van zijn zoontje al met verschillende emoji’s, zo wist Story gisteren al te melden.

Paastakken

Toch lijkt het geen drastisch besluit, want alle eerder geplaatste foto’s en video’s staan nog gewoon online. Monique deelde donderdag bovendien een nieuwe serie foto’s waarop te zien is dat ze samen met André jr. paastakken aan het versieren is.

Kleine jongen

André jr. was eind vorig jaar ook al het onderwerp van een rel tussen zijn vader en een weekblad. Het jongetje stond op de cover van het blad met daarbij de tekst ‘Kleine jongen. Hoe leg je hem dit uit’, doelend op de toenmalige breuk tussen André en Monique en zijn korte romance met Bridget Maasland. De zanger vond dat grensoverschrijdend.

Bron: ANP, Story | Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

André Hazes alweer in bed betrapt met andere vrouw

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige man. Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn social media!

André Hazes heeft Monique alweer ingeruild

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van zijn vriendin en zichzelf:

 

Lees verder

Economie

‘André Hazes en Bridget Maasland wonen samen’

Een maand geleden sprong de vonk écht over tussen André Hazes en Bridget Maasland. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. De tortelduifjes zouden zelfs al samenwonen…

In een maand tijd ziet het leven van de zanger er totaal anders uit. Hij verbrak zijn relatie met de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, en verloor vrijwel direct zijn hart aan Bridget. Hoewel het verliefde koppel in het begin aangaf het rustig aan te doen, lijkt daar niet veel van te komen. André suggereert dat hij al is ingetrokken bij zijn kersverse geliefde!

Nieuwe kerstboom

De zanger vertelt in de kerstspecial van Shownieuws alles over zijn liefde voor kerst. Hij tuigt altijd de kerstboom op en daar mag niemand zich mee bemoeien. Toch gaat het dit jaar iets anders dan voorheen. ‘Ik heb nu m’n boom bij iemand anders versierd,’ vertelt hij tegen Leonie ter Braak. ‘Dus ik durfde niet echt tegen haar te zeggen van: ‘Dit ga ik doen!’. Dat doe ik volgend jaar wel.’ Hiermee lijkt hij te zeggen dat het optrekje van Bridget nu zijn thuisbasis is.

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

Trending