Connect with us

Economie

Gaby Blaaser betrapt liegende deelnemer in De Bachelorette en barst in huilen uit

Gaby Blaaser is in huilen uitgebarsten op de set van De Bachelorette. Ze betrapte een liegende deelnemer, zo is te zien in een voorstukje van de nieuwe aflevering. “Als ik iets haat in het leven, dan is het liegen”, zegt ze in een prachtige jurk op een cocktailparty tegen de overgebleven kandidaten.

“Het maakt mij intens verdrietig als ik dingen hoor, waardoor ik ga twijfelen aan iemands oprechtheid.” Even later in de uitzending blikt ze terug.

Gaby Blaaser is geraakt

“Wat daar gebeurde op de cocktailparty… Ja, dat raakte me wel. Sorry”, zegt ze, voor ze in huilen uitbarst. Wat er precies is gebeurd, zal morgen pas duidelijk worden als de nieuwe aflevering van het realityprogramma op Videoland verschijnt.

 

Lees verder

Economie

Heftig: “Verslaving heeft Marco Borsato de das om gedaan!”

Marco Borsato heeft een tijdje terug het stof in Showbizz-land flink doen opwaaien. Het leek over niets anders te gaan dan over de affaires van de zanger. De ene na de andere kwam in het nieuws en het werd de familie dan ook teveel. Leontine heeft besloten een punt achter het huwelijk te zetten. Maar hoe nu verder. Dat de zanger eventjes geen optredens zal doen is logisch met de coronacrisis en alle maatregelen. Maar daarna? Story heeft een deskundige ingeschakeld om naar zijn situatie te kijken. Hij geeft aan dat hoewel de zanger het beeld van een ‘betrouwbare vader’ niet meer kan herstellen, hij zijn echte fans niet zal verliezen.

“Marco Borsato wordt spannendere man”

Ook noemt hij dat de zanger mogelijk verslaafd is aan het leven tussen de lakens. De deskundige geeft aan: “Marco wordt juist een spannendere man voor zijn vrouwelijke fans. Zij zullen denken: wie weet maak ik nu ook kans.” Inmiddels is bekend gemaakt dat de zanger niet meer zal deelnemen aan The Voice of Holland. Ook zou hij aangegeven hebben nooit meer te willen werken.

Zijn invloed op mijn vrouw”

Zijn verhaal krijgt toch wel een bizarre wending wanneer hij zijn vermoedens openbaart. Hij zegt: “Ik merkte dat ze steeds met een andere verklaring kwam. Hierdoor kreeg ik opnieuw het vermoeden dat Marco haar nog steeds beïnvloedt. Hoe en wat ze tegen mij moest zeggen. Ik zie het zo, alsof ze is gehersenspoeld.” Ook John Ewbank doet een boekje over over de huidige stand van zaken in weekblad Story. Hij geeft het volgende aan: “Marco zit zó diep in een burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

 

Lees verder

Economie

Ex man van slachtoffer vertelt: “Dit heeft Marco Borsato met mijn vrouw gedaan!”

De nieuwe geruchten betreft Marco Borsato en zijn affaires lijken een nieuw level te hebben behaald. Het ging al aardig ver met een stuk of 4 of 5 affaires die aan het licht waren gekomen. Maar de nieuwste gaat toch wel erg ver. De man van de desbetreffende vrouw heeft een boekje open gedaan bij weekblad Privé. Hij geeft aan dat hij ontzettend te doen heeft met zijn vrouw die inmiddels zijn ex-vrouw is. De vrouw zou zelf een stop hebben gezet op de affaire. Hij geeft aan: “Ze heeft berouw getoond en aangegeven dat ze gestopt was met hem omdat ze met mij verder wilde. Omdat ze van mij hield en het altijd zo fijn was met elkaar.”

‘Marco Borsato heeft mijn vrouw gehersenspoeld’

Zijn verhaal krijgt toch wel een bizarre wending wanneer hij zijn vermoedens openbaart. Hij zegt: “Ik merkte dat ze steeds met een andere verklaring kwam. Hierdoor kreeg ik opnieuw het vermoeden dat Marco haar nog steeds beïnvloedt. Hoe en wat ze tegen mij moest zeggen. Ik zie het zo, alsof ze is gehersenspoeld.”

Depressie op de loer?

De zanger is nu al een hele poos uit elkaar met zijn vrouw Leontine. De brunette zou zelfs haar eigen achternaam weer terug hebben genomen en hun echtelijke villa staat inmiddels te koop. De reden is natuurlijk de gigantische aandacht in de media en alle verhalen betreft de affaires van de zanger geweest. Leontine zou een paar hiervan wel zelf te weten zijn gekomen, maar een hoop kwamen via de media aan het licht. De zanger woont, naar verluidt, nu bij zijn moeder. John Ewbank doet een boekje over over de huidige stand van zaken in weekblad Story. Hij geeft het volgende aan: “Marco zit zó diep in een burn-out, die in mijn ogen overigens een depressie is, dat hij nauwelijks nog enig perspectief ziet. Daarbij zit hij continu in de stress dat er nog veel meer naar buiten gaat komen.”

Leontine lijkt inmiddels haar besluit definitief gemaakt te hebben om bij haar voormalige man weg te gaan na al zijn slippertjes. Of er nog nieuwe affaires aan het licht zullen komen weten we niet, maar wanneer de zanger daar schijnbaar bang voor is gokken we dat we nog lang niet alles weten. Een showbizzcollega heeft het volgende laten weten: “Hij heeft zelfs aan de mensen om zich heen laten weten dat hij nooit meer wil werken.”

Lees verder

Economie

André Hazes heeft naast zijn Bridget Maasland ook al stiekem een andere minnaar?

Wie het Instagram-account van André Hazes op de voet volgt ziet daar regelmatig een selfie van hem én Bridget Maasland voorbij komen. Andre heeft al een tijdje een een kettinkje met zichtbaar de letter ‘B’ erop. En als het aan Bas Smit ligt, staat de ‘B’ van het kettinkje van André Hazes niet voor Bridget, maar voor… Bas!. Ja! de man van Nicolette reageert nu met een hilarische foto op Instagram.

André te grazen genomen..

“Lieve @andrehazes bedankt voor het mooie gebaar. Ik heb direct een A in je lievelingskleur gepakt!”, schrijft hij bij de foto, waarmee hij de lachers op de hand heeft. Winston Gerschtanowitz, Djarno Hofland, Rolf Sanchez en zangeres Emma Heesters konden het dan ook niet laten om een reactie achter te laten.

 

Lees verder
Advertisement

Trending