Connect with us

Economie

Angela de Jong haalt genadeloos uit naar ‘leugenaar’ Wendy van Dijk

Opiniediva Angela de Jong vindt het nogal ongeloofwaardig dat Wendy van Dijk ‘haar platform wilde uitbouwen’ en daarom van RTL naar Talpa overstapte.

Volgens ‘de schrik van Hilversum’ verhuisde ze gewoon puur voor de centen. Dat schreef Angela in haar recent verschenen jaaroverzicht van het AD. “Jazeker, Wendy stapte over omdat John de Mol haar ‘platform’ tot grote hoogten zou stuwen. Nee joh, tv-sterren maken een lucratieve overstap naar de concurrent heus niet voor het geld”, zegt ze sarcastisch.

Wendy van Dijk aangepakt door Angela de Jong

Het is de zoveelste steek onder water in de richting van Wendy: laatst belandde ze ook al in de beruchte cocaïne-rel met Chantal Janzen (die daar later haar excuses voor aanbood).

 

Lees verder

Economie

Kijkers Chateau Meiland irriteren zich mateloos aan ‘arrogante’ Maxime

Bijna anderhalf miljoen mensen zaten gisteravond weer voor de buis voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Naast Martien, is dochterlief Maxime ook een van de sterren van het programma. De vraag is alleen of Maxime na de aflevering van gisteren nog altijd zo geliefd is als voorheen. Naast dat Twitteraars het aar vinden dat Maxime een kledinglijn wil beginnen zonder enige kennis van mode en zakendoen stoort hen nog iets…

Kritiek op Maxime Meiland

In de aflevering van gisteravond zien we namelijk Maxime in de auto rijden met notabene dochtertje Claire op schoot zonder gordel om. Dat schiet bij veel kijkers in het verkeerde keelgat.

 

Lees verder

Economie

René van der Gijp is is klaar met Wilfred Genee: ‘Dit komt nooit meer goed’

Gaat het ooit nog goed komen tussen de mannen van Veronica Inside? Dat is de grote vraag die speelt na de laatste uitzending van het programma afgelopen maandag. Johan Derksen en René van der Gijp hebben zich hard uitgesproken tegen presentator Wilfred Genee. Van der Gijp liet gisteravond nog aan RTL Boulevard weten dat de kans dat hij in de toekomst niet meer in het programma te zien zal zijn zeer aanwezig is. “Dit komt nooit meer goed”, stelt hij.

Wilfred Genee ging te ver

“We hebben de uitzending niet voorbereid. Normaal wil Johan wel even van tevoren weten wat er gebeurt. Maar hij was er niet van op de hoogte dat er mensen aan tafel zaten en dat Wilfred ons voor het Joegoslavië Tribunaal zou zetten. Je kan er wel van uitgaan dat het klaar is.” Zo stelt hij.

Direct na de uitzending weg

René reageert woest op het optreden van Wilfred Genee tijdens de uitzending. “Als je je collega’s zo laat vallen, zo in de steek laat. Dat is heel slecht.” Johan Derksen vertrok maandag direct na de uitzending en ook René is niet lang gebleven. “Johan was al na tien seconden weg, ik na twintig. Ik heb Wilfred via WhatsApp laten weten dat dit absoluut niet kan. Johan heeft hem dat ook duidelijk gemaakt.”

Lees verder

Economie

Patty Brard vertelt vieze details uit de relatie tussen André en Bridget

Patty Brard is natuurlijk een veelgenoemde naam wanneer het gaat om het voorval tussen Bridget Maasland en André Hazes in 2014. Het was namelijk haar bruiloft waar de twee een flinke scheve schaats hebben gereden. Volgens ooggetuigen zou het slipje van de blondine zelf openbaar op haar knieën hebben gehangen. Ze heeft tot nu toe ontkent dat het er zo heftig aan toe is gegaan tot grote hilariteit van ooggetuigen.

Ze heeft weekblad Privé hiervoor zelf aangeklaagd voor 7500 euro welke rechtszaak ze heeft verloren. Patty heeft tot nu haar mond nog gehouden over het voorval maar lijkt nu toch uit de school te klappen.

Patty Brard over Bridget Maasland

In een interview met Story wil ze er in eerste instantie niets over kwijt. Maar later zegt ze er toch iets over wat wel veel duidelijk maakt. Ze zegt: “Daar wil ik niets over zeggen. Nou ja, behalve dan dat ik het knap vind dat je zoiets durft te ontkennen.” Aan Shownieuws vertelt ze nu “Als je mijn boek koopt, kan je precies lezen wat er gebeurt is en wat ik er precies van vind!”. In haar boek dat binnenkort zal verschijnen blijkt ze het complete verhaal te vertellen over wat er die avond is gebeurd.

Lees verder

Trending