Connect with us

Nieuwste

Zien! Simon Keizer is het liefst de hele tijd naakt

Simon Keizer kon niet meer in zijn onderbroek door de woonkamer lopen en besloot samen met zijn vrouw Annemarie te verhuizen. Een goede keuze, zo vindt hij zelf. 

Privacy in je eigen woning, dat is toch wel een van de meest belangrijke punten. Er was een punt in Simon zijn leven dat hij absoluut geen privacy meer had in zijn woning. Mensenmassa’s kwamen de straat van Simon Keizer bezoeken, die ook nog eens Jan Smit als overbuurman had. Meerdere keren per week stonden er groepjes fans voor de deur, die naar binnen keken. Er was een moment waarop ik in mijn onderbroek naar beneden liep maar me toch besloot om te kleden. Want misschien stond er wel iemand voor het raam. Toen dacht ik: dit gaat echt even de verkeerde kant op.’ Ook Annemarie voelde zich niet meer op haar gemak in haar eigen woning, waardoor Simon zijn woning in de verkoop zette. ‘Toen zijn we eerder dan we ooit hadden gedacht verhuisd naar een huis met meer privacy. Iedereen moet dat toch heerlijk vinden: het feit dat je thuis naakt rond kan lopen. Dat je je zo vrij voelt, dat dat kan. Dat je je thuis het meest vrij kunt en mag velen. Dus dat doe ik graag.’ Aldus Simon.

Gezondheid

Met Simon en zijn gezin gaat het goed. Maar Simon heeft het zeker niet altijd makkelijk gehad. In zijn leven heeft hij veel te maken gehad met kanker. Zijn vader overleed al jong aan de gevolgen van kanker. Simon was toen slechts 15 jaar oud. Maar ook zijn moeder vecht nog altijd tegen deze vreselijke ziekte. In 2014 naar buiten dat Simons moeder lymfeklierkanker had. Na een aantal chemokuren kon de ziekte in een ‘slaapstand’ worden gebracht. Op dit moment gaat het redelijk met zijn moeder.

Door het ziekteverleden van zijn ouders, weet Simon als geen ander hoe betrekkelijk het leven is. Mede om die reden overweegt de zanger zich binnenkort te laten opereren. ‘Wat ik wel nog zou willen doen, is een onderhuidse moedervlek bij mijn oog laten verwijderen,’ vertelt Simon, die zich toch zorgen maakt.

Lees verder

Nieuwste

Gordon showt lijf na indrukwekkende transformatie

Gordon

Gordon bewijst nog maar eens dat de aanhouder altijd wint. Op amper 2 maanden tijd viel de zanger maar liefst 12 kilo af. En dat is goed te zien. De BN’er deelt de indrukwekkende transformatie op zijn Instagram.

Gordon vertelt: “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd. Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen In twee maanden tijd. Ja ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht.”

Hoe deed hij dit?

De presentator onthult ook hoe hij daarin slaagde. “Heel veel mensen vragen mij in dm hoe ik dit heb gedaan, maar het is echt niet iets van de afgelopen twee maanden ofzo. Eigenlijk sinds vorig jaar al begonnen om het roer om te gooien qua eten enzo. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het belangrijkste. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes.”

Gordon vervolgt: “Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het ! #selflove.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Nieuwste

Manuëla Kemp stomdronken op de radio

Manuela Kemp

Na een bizar moment tijdens haar radioshow zorgt Manuëla al enkele weken voor de nodige onrust. Ze kwam niet meer uit haar woorden en kwam heel verward over. Insiders melden nu dat ze dronken was.

Kemp is een echt radiomonument met programma’s als De Vrienden van Amstel Live en Eigen Huis & Tuin. Nu zit ze al vier jaar bij Omroep Max, waar ze een duo vormt met Henkjan Smits.

Een maand terug kwam er een einde aan haar uitzendingen. Op 22 april raakte ze niet uit haar woorden en kwam verward over. Het leek wel alsof ze te diep in het glas had gekeken. Henkjan liet toen weten dat Kemp ziek was en naar huis moest gaan. Daarna heeft ze geen show meer gepresenteerd. “Het is onduidelijk welke oorzaak ten grondslag lag aan het feit dat Manuela wat verward klonk”, klonk het namens een woordvoerder.

Dronken

Een insider onthult dat de reden voor de hand lag. “Insiders melden aan Spreekbuis.nl dat NPO Radio 5 presentatrice Manuëla Kemp vier weken geleden dronken te horen was tijdens haar programma voor Omroep Max om 18u.”

Bronnen melden dat ze eerder al dronken in de studio zat. Spreekbuis weet dat de presentatrice daar eerder al op aangesproken is.

Lees verder

Nieuwste

Beelden: Dit is de enige persoon die Marco Borsato niet laat vallen

Leontine Borsato

Het gaat heel slecht met Marco Borsato. Een goede vriend onthult dat de zanger een gelaten indruk achterlaat en er tien jaar ouder uitziet. Marco krijgt voor het overige echter weinig steun. De meeste vrienden lieten hem vallen als een baksteen. Leontine wil ook geen contact meer met hem. Toch is er nog een persoon die nog achter hem staat.

Een goede vriend deed onlangs een boekje open over de huidige situatie van de zanger. “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

Marco is eenzamer dan ooit. Ook Leontine wil niet meer met hem praten. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Steun van één persoon

Gelukkig is er nog een persoon die hem wel blijft steunen. De enige momenten dat Marco buiten komt, is dat om naar zijn moeder Mary te gaan. Nu circuleren er ook foto’s van zo’n bezoekje.

Mary lost wel niets over de aantijgingen aan het adres van Marco. Over zijn vreemdgaan zei ze eerder: “Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd. Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Lees verder

Trending