Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes is nu écht helemaal alleen

Enige tijd leek het goed te gaan met Rachel Hazes. Haar band met haar kinderen was herstelt en ook in de liefde was Rachel weer gelukkig. Maar helaas lijkt dit maar van korte duur… 

Rachel is inmiddels weer vrijgezel. Dit nieuws kwam vorige weer onverwachts naar buiten. ‘Ik kon hem niet geven wat hij verlangt en dat is aan de ene kant jammer, maar ik ben niet een vrouw die om zes uur de boontjes op tafel heeft staan’ zo vertelt Rachel. Dit is de eerste keer dat zij echt te maken heeft gehad met liefdesverdriet, Rachel is natuurlijk verschillende mensen verloren in haar leven, maar dit is de eerste keer dat zij zelf de beslissing heeft kunnen maken.  ‘Ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen, maar toch had ik hartpijn. Dat duurt dan twee dagen en dan moet je ook wel weer doorgaan met de orde van de dag’, zo zegt ze zelf.

Dochter Roxeanne

De band met haar dochter Roxeanne lijkt ook kapot. De twee zien en spreken elkaar niet meer, terwijl de band juist herstelt leek te zijn. Rachel vindt het enorm pijnlijk dat ze hierdoor haar kleinzoon momenteel ook niet meer ziet.Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. ‘Ik laat Rox in haar waarde en ik wil daar niets meer over zeggen. Voor hetzelfde geld is het morgen weer goed en heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder’ zo reageert Rachel op de breuk.

Zoon André en Monique

Rachel hoopt dat ze in de toekomst weer met haar kinderen aan tafel kan zitten. Maar ze gelooft er absoluut in dat dit vanzelf weer goed komt. Met André heeft Rachel gelukkig wel weer goed contact. Al wordt Monique niet haar favoriete schoondochter. Al wordt ’ie honderd jaar met die vrouw, ik vind het prima. Ik gun hem zijn geluk. Of het nou Monique is of Klaartje of Jozien, ik vind het allemaal goed. Als ’ie morgen thuis komt met een vrouw van tachtig met drie gebitten vind ik het ook goed. Aldus Rachel.

Dat Rachel en Monique niet zoveel met elkaar hebben is inmiddels wel bekend. Maar Rachel heeft zich erbij neer kunnen leggen en respecteert de beslissing van haar zoon. Al vindt ze het nog altijd jammer dat het niks tussen André en Bridget is geworden.

Lees verder

Nieuwste

Gordon showt lijf na indrukwekkende transformatie

Gordon

Gordon bewijst nog maar eens dat de aanhouder altijd wint. Op amper 2 maanden tijd viel de zanger maar liefst 12 kilo af. En dat is goed te zien. De BN’er deelt de indrukwekkende transformatie op zijn Instagram.

Gordon vertelt: “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd. Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen In twee maanden tijd. Ja ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht.”

Hoe deed hij dit?

De presentator onthult ook hoe hij daarin slaagde. “Heel veel mensen vragen mij in dm hoe ik dit heb gedaan, maar het is echt niet iets van de afgelopen twee maanden ofzo. Eigenlijk sinds vorig jaar al begonnen om het roer om te gooien qua eten enzo. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het belangrijkste. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes.”

Gordon vervolgt: “Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het ! #selflove.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Nieuwste

Manuëla Kemp stomdronken op de radio

Manuela Kemp

Na een bizar moment tijdens haar radioshow zorgt Manuëla al enkele weken voor de nodige onrust. Ze kwam niet meer uit haar woorden en kwam heel verward over. Insiders melden nu dat ze dronken was.

Kemp is een echt radiomonument met programma’s als De Vrienden van Amstel Live en Eigen Huis & Tuin. Nu zit ze al vier jaar bij Omroep Max, waar ze een duo vormt met Henkjan Smits.

Een maand terug kwam er een einde aan haar uitzendingen. Op 22 april raakte ze niet uit haar woorden en kwam verward over. Het leek wel alsof ze te diep in het glas had gekeken. Henkjan liet toen weten dat Kemp ziek was en naar huis moest gaan. Daarna heeft ze geen show meer gepresenteerd. “Het is onduidelijk welke oorzaak ten grondslag lag aan het feit dat Manuela wat verward klonk”, klonk het namens een woordvoerder.

Dronken

Een insider onthult dat de reden voor de hand lag. “Insiders melden aan Spreekbuis.nl dat NPO Radio 5 presentatrice Manuëla Kemp vier weken geleden dronken te horen was tijdens haar programma voor Omroep Max om 18u.”

Bronnen melden dat ze eerder al dronken in de studio zat. Spreekbuis weet dat de presentatrice daar eerder al op aangesproken is.

Lees verder

Nieuwste

Beelden: Dit is de enige persoon die Marco Borsato niet laat vallen

Leontine Borsato

Het gaat heel slecht met Marco Borsato. Een goede vriend onthult dat de zanger een gelaten indruk achterlaat en er tien jaar ouder uitziet. Marco krijgt voor het overige echter weinig steun. De meeste vrienden lieten hem vallen als een baksteen. Leontine wil ook geen contact meer met hem. Toch is er nog een persoon die nog achter hem staat.

Een goede vriend deed onlangs een boekje open over de huidige situatie van de zanger. “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

Marco is eenzamer dan ooit. Ook Leontine wil niet meer met hem praten. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Steun van één persoon

Gelukkig is er nog een persoon die hem wel blijft steunen. De enige momenten dat Marco buiten komt, is dat om naar zijn moeder Mary te gaan. Nu circuleren er ook foto’s van zo’n bezoekje.

Mary lost wel niets over de aantijgingen aan het adres van Marco. Over zijn vreemdgaan zei ze eerder: “Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd. Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Lees verder

Trending