Connect with us

Nieuwste

Gaby Blaaser zoent ‘gewoon, voor de leuk’

We hadden het er gister al over, de zoen in The Bachelorette. De kijkers konden zich hier al even op voorbereiden, maar de deelnemers uit het spraakmakende programma van Videoland, die konden dat niet! 

In de aflevering van gisteren werd er voor de tweede keer gezoend en het was opnieuw deelnemer Joey waar Gaby op een eerdere safari-date ook al mee had gezoend. Dit zorgde dan ook voor onrust bij de andere mannen. De eerste zoen werd de twee niet in dank afgenomen en creerde enorm veel spanningen onder de single mannen en de mannen reageren er dan ook heftig op.

Jethro is niet te spreken over de kus. “Het komt op mij over als een stukje respect dat een deukje oploopt”, stelt hij. “We zitten met z’n vieren op een boot, is dit dan het moment om dat te doen? Zij volgt haar gevoel en blijkbaar vond zij van wel. Maar dat brengt mijn gesprek met haar wel een beetje in twijfel.”

Kasper baalt er vooral van en is daar open over naar Gaby toe. “Ik heb niet gezien wat er gebeurde, maar ik voelde het wel. En voor mij is het nu wel heel moeilijk om die knop om te zetten. Ik wil heel graag dat je jezelf openstelt voor mij, maar ik kan me echt op geen enkele wijze voorstellen dat jij dat nu nog kan”, zei hij tegen Gaby.

Gaby maakt er niet zo’n punt van. Ze laat weten dat ze het gewoon leuk vond om te zoenen en dat het niet direct betekent dat ze niet meer open staat voor de andere single mannen. Over de zoen met Joey zegt ze het volgende: ‘Het moest gewoon gebeuren, omdat die spanning zo ontzettend heftig en aanwezig is. Ik wil dat ook wel een beetje duidelijk hebben nu voor mezelf. We moeten gas geven, want we hebben niet zoveel tijd meer. En Joey doet dat.’ aldus Gaby.

Overigens laat ze bij de rozenceremonie wel weten te twijfelen, ze vraagt zich af of zij en Joey wel de juiste match zijn.

Lees verder

Nieuwste

Gordon showt lijf na indrukwekkende transformatie

Gordon

Gordon bewijst nog maar eens dat de aanhouder altijd wint. Op amper 2 maanden tijd viel de zanger maar liefst 12 kilo af. En dat is goed te zien. De BN’er deelt de indrukwekkende transformatie op zijn Instagram.

Gordon vertelt: “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd. Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen In twee maanden tijd. Ja ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht.”

Hoe deed hij dit?

De presentator onthult ook hoe hij daarin slaagde. “Heel veel mensen vragen mij in dm hoe ik dit heb gedaan, maar het is echt niet iets van de afgelopen twee maanden ofzo. Eigenlijk sinds vorig jaar al begonnen om het roer om te gooien qua eten enzo. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het belangrijkste. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes.”

Gordon vervolgt: “Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het ! #selflove.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Nieuwste

Manuëla Kemp stomdronken op de radio

Manuela Kemp

Na een bizar moment tijdens haar radioshow zorgt Manuëla al enkele weken voor de nodige onrust. Ze kwam niet meer uit haar woorden en kwam heel verward over. Insiders melden nu dat ze dronken was.

Kemp is een echt radiomonument met programma’s als De Vrienden van Amstel Live en Eigen Huis & Tuin. Nu zit ze al vier jaar bij Omroep Max, waar ze een duo vormt met Henkjan Smits.

Een maand terug kwam er een einde aan haar uitzendingen. Op 22 april raakte ze niet uit haar woorden en kwam verward over. Het leek wel alsof ze te diep in het glas had gekeken. Henkjan liet toen weten dat Kemp ziek was en naar huis moest gaan. Daarna heeft ze geen show meer gepresenteerd. “Het is onduidelijk welke oorzaak ten grondslag lag aan het feit dat Manuela wat verward klonk”, klonk het namens een woordvoerder.

Dronken

Een insider onthult dat de reden voor de hand lag. “Insiders melden aan Spreekbuis.nl dat NPO Radio 5 presentatrice Manuëla Kemp vier weken geleden dronken te horen was tijdens haar programma voor Omroep Max om 18u.”

Bronnen melden dat ze eerder al dronken in de studio zat. Spreekbuis weet dat de presentatrice daar eerder al op aangesproken is.

Lees verder

Nieuwste

Beelden: Dit is de enige persoon die Marco Borsato niet laat vallen

Leontine Borsato

Het gaat heel slecht met Marco Borsato. Een goede vriend onthult dat de zanger een gelaten indruk achterlaat en er tien jaar ouder uitziet. Marco krijgt voor het overige echter weinig steun. De meeste vrienden lieten hem vallen als een baksteen. Leontine wil ook geen contact meer met hem. Toch is er nog een persoon die nog achter hem staat.

Een goede vriend deed onlangs een boekje open over de huidige situatie van de zanger. “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

Marco is eenzamer dan ooit. Ook Leontine wil niet meer met hem praten. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Steun van één persoon

Gelukkig is er nog een persoon die hem wel blijft steunen. De enige momenten dat Marco buiten komt, is dat om naar zijn moeder Mary te gaan. Nu circuleren er ook foto’s van zo’n bezoekje.

Mary lost wel niets over de aantijgingen aan het adres van Marco. Over zijn vreemdgaan zei ze eerder: “Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd. Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Lees verder

Trending