Connect with us

Nieuwste

Emotionele Arie Boomsma onthult heftig nieuws!

1 juli gaan de sportscholen in Nederland weer open. Voor Arie Boomsma is dit een emotioneel maar enorm blij moment, zo vertelt hij. 

Maanden lang hebben de sportscholen hun deuren gesloten moeten houden vanwege de corona uitbraak. Maar morgen is het dan eindelijk zover, de sportscholen mogen ook weer open. Wel met de nodige aanpassingen, maar dat mag de pret niet drukken.

Arie Boomsma kan niet wachten om ook zijn deuren weer te openen en deelt dit bericht op Instagram. Hij heeft de nodige aanpassingen doorgevoerd om de anderhalve meter regel te kunnen waarborgen. Arie heeft om het sportapparatuur vakken laten plaatsen zodat het allemaal duidelijk zichtbaar is.  ‘Morgenochtend als om 7u de lessen beginnen; die gezichten weer te zien, trainers (m/v) in contact met leden, leden met elkaar. Nog even geen high fives en hugs komende tijd, maar wel weer samen aan de slag’, schrijft de 46-jarige Arie bij de Instagram post.

Na het openen van de sportschool deuren zal Arie hoogstpersoonlijk alle drie zijn vestigingen bezoeken.

 

View this post on Instagram

Morgen gaan de gyms weer open. Wat een dag wordt dat. Na al die maanden. Sportscholen kunnen minder mensen tegelijk bedienen voorlopig, vanwege de 1,5m maatregel (swipe). Maar leve de thuiswerkers. Nu mensen meer ruimte hebben om hun eigen dagen in te delen, kunnen ze komen trainen op tijden die je voor de quarantaine daluren noemde in de fitnessbranche. In onze gym programmeren we de hele dag door lesuren om die reden. En we houden ook de buitenlessen nog even aan, zodat we echt alle leden weer kunnen ontvangen in deze unieke tijd. Ik hoop, en denk, dat thuiswerken één van de dingen is die we blijven doen straks. Dat werd voor de nabije toekomst al verwacht, de Coronacrisis heeft die ontwikkeling alleen maar versneld. Schitterende kans voor ondernemers, en zeker in de fitnessbranche. Ik heb afgelopen maanden veel nagedacht over die opmerking die je steeds hoorde; we kunnen toch ook gewoon thuis of buiten trainen? En dat is ook zo. Dat kan. En dat gebeurt gelukkig veel. Ik denk dat de meerwaarde van een gym tweeledig is. Professionele begeleiding (kennis, ervaring, aandacht), natuurlijk. Maar een gym is daarnaast vooral een community waar je in stapt. Een plek die je motiveert, een omgeving die je uitnodigt in beweging te blijven. Als een sportvereniging. Dat is waar ik zelf ook het meest naar uitkijk, morgenochtend als om 7u de lessen beginnen; die gezichten weer te zien, trainers (m/v) in contact met leden, leden met elkaar. Nog even geen high Fives en hugs komende tijd, maar wel weer samen aan de slag. Ik maak een ronde langs alle locaties morgen. Tikje sneller emotioneel door de onderbroken nachten hier thuis. Met een brok in de keel op de fiets dus waarschijnlijk. Een jankend gutmensch after all! Veel plezier morgen allemaal! ???

A post shared by Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) on

Lees verder

Nieuwste

Gordon showt lijf na indrukwekkende transformatie

Gordon

Gordon bewijst nog maar eens dat de aanhouder altijd wint. Op amper 2 maanden tijd viel de zanger maar liefst 12 kilo af. En dat is goed te zien. De BN’er deelt de indrukwekkende transformatie op zijn Instagram.

Gordon vertelt: “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd. Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen In twee maanden tijd. Ja ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht.”

Hoe deed hij dit?

De presentator onthult ook hoe hij daarin slaagde. “Heel veel mensen vragen mij in dm hoe ik dit heb gedaan, maar het is echt niet iets van de afgelopen twee maanden ofzo. Eigenlijk sinds vorig jaar al begonnen om het roer om te gooien qua eten enzo. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het belangrijkste. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes.”

Gordon vervolgt: “Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het ! #selflove.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Nieuwste

Manuëla Kemp stomdronken op de radio

Manuela Kemp

Na een bizar moment tijdens haar radioshow zorgt Manuëla al enkele weken voor de nodige onrust. Ze kwam niet meer uit haar woorden en kwam heel verward over. Insiders melden nu dat ze dronken was.

Kemp is een echt radiomonument met programma’s als De Vrienden van Amstel Live en Eigen Huis & Tuin. Nu zit ze al vier jaar bij Omroep Max, waar ze een duo vormt met Henkjan Smits.

Een maand terug kwam er een einde aan haar uitzendingen. Op 22 april raakte ze niet uit haar woorden en kwam verward over. Het leek wel alsof ze te diep in het glas had gekeken. Henkjan liet toen weten dat Kemp ziek was en naar huis moest gaan. Daarna heeft ze geen show meer gepresenteerd. “Het is onduidelijk welke oorzaak ten grondslag lag aan het feit dat Manuela wat verward klonk”, klonk het namens een woordvoerder.

Dronken

Een insider onthult dat de reden voor de hand lag. “Insiders melden aan Spreekbuis.nl dat NPO Radio 5 presentatrice Manuëla Kemp vier weken geleden dronken te horen was tijdens haar programma voor Omroep Max om 18u.”

Bronnen melden dat ze eerder al dronken in de studio zat. Spreekbuis weet dat de presentatrice daar eerder al op aangesproken is.

Lees verder

Nieuwste

Beelden: Dit is de enige persoon die Marco Borsato niet laat vallen

Leontine Borsato

Het gaat heel slecht met Marco Borsato. Een goede vriend onthult dat de zanger een gelaten indruk achterlaat en er tien jaar ouder uitziet. Marco krijgt voor het overige echter weinig steun. De meeste vrienden lieten hem vallen als een baksteen. Leontine wil ook geen contact meer met hem. Toch is er nog een persoon die nog achter hem staat.

Een goede vriend deed onlangs een boekje open over de huidige situatie van de zanger. “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

Marco is eenzamer dan ooit. Ook Leontine wil niet meer met hem praten. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Steun van één persoon

Gelukkig is er nog een persoon die hem wel blijft steunen. De enige momenten dat Marco buiten komt, is dat om naar zijn moeder Mary te gaan. Nu circuleren er ook foto’s van zo’n bezoekje.

Mary lost wel niets over de aantijgingen aan het adres van Marco. Over zijn vreemdgaan zei ze eerder: “Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd. Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Lees verder

Trending