Connect with us

Economie

Dit wist je nog niet van Love Island

Love Island, het is alweer even geleden. Het was het eerste Nederlandse seizoen en was enorm spraakmakend. Je houdt van reality TV, of je haat het… Maar, de meiden van Love Island vertellen wat insights die je waarschijnlijk nog niet wist! 

De grootste drijfveer voor de deelnemers van Love Island is het vinden van hun grote liefde. Maar, naast dat de deelnemers opzoek zijn naar liefde, boost het ook enorm hun carriere. Mooi meegenomen of een bewuste keuze, dat blijft toch altijd in het midden.

YouTube

Twee deelnemers, Lisa en Vicky zijn na het avontuur erg actief op social media en zijn tevens ook hun eigen YouTube kanaal begonnen. Hier vertellen de meiden regelmatig over Love Island.  Lisa sloot haar avontuur af met haar Thijs. Eenmaal terug in Nederland was het gauw over tussen de twee. Achteraf gezien ben ik juist heel blij dat ik níét heb gewonnen, vertelt Lisa en ze is daarnaast ook blij dat ze niet gewonnen heeft.

“Je krijgt natuurlijk wel geld, maar daar dacht ik niet eens aan”, gaat ze verder. “Als je wint heb je toch een bepaalde druk op je. Als je dan zoals Daniël en Floor na een week uit elkaar gaat, is het een beetje net als met Craig en Amber uit Love Island UK. Mensen hebben dan gelijk een heftige mening over je”, vult Victoria aan.

Alcohol

Ook vertellen de twee iets opvallends over de beruchte dans-scène. “We hebben met zijn allen shotjes mogen nemen omdat we zo bang waren”, vertelt Lisa.

Daarnaast vonden de twee de alcohollimiet ook behoorlijk streng. De limiet lag nu namelijk maar op twee glaasjes per avond. “Terwijl dat bij de UK-versie niet zo is, volgens mij. Het had het seizoen wel wat meer pit kunnen geven als we gewoon mochten doordrinken”, aldus de twee oud-deelneemsters.

 

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending