Connect with us

Verhalen

Zwembadvlog Enzo Knol met nieuwe vriendin trekt behoorlijk wat kijkers!

Enzo Knol weet dagelijks zo’n 600.000 views te krijgen op zijn vlogs op YouTube. Maar soms springt er eentje uit die toch wel een stukje meer bekeken wordt dan de andere. De vlogger heeft sinds een tijdje een nieuwe vriendin.

Hoewel het nog niet officieel zou zijn lijken de twee toch wel onafscheidelijk te zijn van elkaar. Gisteren wist de vlogger in een halve dag al de 600.000 views aan te tikken. En we kunnen wel raden waardoor dat komt. De vlogger heeft namelijk een zwembad in de tuin laten aanleggen, en met dat warme weer van gisteren gaat hij natuurlijk even een duik nemen.

Enzo Knol in zijn nieuwe zwembad
En uiteraard is zijn nieuwe vlam daar ook bij aanwezig. De blondine, genaamd Myron, blijkt toch wel een gunstige factor te zijn voor het aantal kijkers op zijn vlogs:

Lees verder

Verhalen

Volgers in tranen door hartverscheurend bericht van Yolanthe!

Het coronavirus lijkt inmiddels de hele wereld in zijn greep te hebben. In sommige landen zijn de maatregelen nog niet zo serieus, maar naar verwachting komt dat nog wel. Ook Yolanthe, die in Los Angeles verblijft, merkt de impact. Ze deelt een bericht gericht aan alle ziekenhuismedewerkers die zo hard aan het werk zijn.

Ze deelt een foto met oververmoeid ziekenhuispersoneel die lange dagen maken en soms doorhalen om mensenlevens te redden. Ze schrijft erbij: “Heroes, respect, love, grateful, amazing, thankful, bless them, angels, one world.”

Yolanthe deelt tranentrekker

Ze vervolgt het bericht met: “Thankful to all the people that help one another in these days.. everybody that keeps working and offering their services. You guys are amazing!! But also to the ones that stay at home to stop the spreading of this horrible virus. so much appreciation for you!! Thank you all so much.”

Lees verder

Verhalen

Monique is er klaar voor om André’s bruid te worden!

Eerder dit jaar wilde Monique Westenberg niet met André Hazes trouwen. Sterker nog: de twee gingen uit elkaar! Inmiddels heeft André het hart van Monique weer veroverd en hebben ze samen met zoontje André een nieuwe start gemaakt in een ander huis. En nu is Monique ook klaar voor de volgende stap in hun relatie…

André maakt er geen geheim van dat hij met je wil trouwen. Hoe sta jij daarin?
‘Tijdens onze vakantie naar Las Vegas, begin dit jaar, vroeg André wat ik zou zeggen als hij me ter plekke ten huwelijk zou vragen. Toen zei ik: Nee. En dat was maar goed ook, want vlak daarna gingen we uit elkaar.

Maar als André mij nu ten huwelijk vraagt, zeg ik: Ja. We zitten nu in zo’n goed vaarwater. Hij is weer dezelfde man als toen ik hem leerde kennen. Hij is weer terug.’

Lees verder

Verhalen

Gezellige avond Meilandjes loopt helemaal uit de hand

Maandag is de voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland te zien. De Meilandjes hebben een gezellig avondje uiterlijke verzorging ingepland, maar dat gaat natuurlijk al snel weer mis…

In de video onderaan deze pagina zie je de beelden.

Het mag maandag dan wel voorlopig de laatste aflevering zijn, de Meilandjes komen terug! De realityserie van de familie Meiland krijgt er officieel nog een seizoen bij. Shownieuws meldde 20 mei al dat er een nieuw seizoen zat aan te komen, maar dat is door een woordvoerder van Talpa Network inmiddels officieel bevestigd.

Wekelijks zitten er ruim 1.200.000 mensen voor de buis om te kijken naar het populaire programma. Overigens is er nog genoeg te filmen. Begin februari werd bekend dat de Meilandjes na het derde seizoen weggaan uit Frankrijk en terug verhuizen naar Nederland. Martien en Erica zullen gaan wonen op het platteland bij Hengelo waar ze alle ruimte hebben.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Advertisement

Trending