Connect with us

Nieuwste

Zien:Famke Louise niet langer vrijgezel

Famke Louise is niet langer vrijgezel. De 21-jarige zangeres zegt in gesprek met RTL Boulevard met iemand te daten.

Famke Louise Meijer zegt in gesprek met het entertainmentprogramma niet veel kwijt te willen over de nieuwe persoon in haar leven. ‘Ik ben wel met iemand aan het daten’, verklapt ze. ‘Maar het is nog niet heel serieus.’

Ronnie Flex

De zangeres maakte in april 2019 bekend dat zij en rapper Ronnie Flex uit elkaar waren, na een half jaar daarvoor de relatie te hebben bevestigd.

Ook Ronnie Flex heeft inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven: hij heeft nu een relatie met Demi de Boer, de dochter van Ronald de Boer.

Bron: NU.nl, Story Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuwste

Video: Man wil dus genieten van de zon, maar kraanmachinist zet hem in de schaduw

Ieder vakgebied heeft zijn eigen grappen en grollen. En zo is het dus ook met kraanmachinisten. Deze mensen moeten natuurlijk enorm geconcentreerd te werk gaan als er iets van duizenden kilo’s aan hun haak hangt, maar als dat niet het geval is hebben ze ook wel tijd voor een dolletje. Zo spotte deze kraanmachinist een man die lekker in de zon wilde bakken. Schijnt overigens niet helemaal goed te zijn voor je huid, dus bracht de kraanmachinist wat schaduw met zich mee.

Kraanmachinist doet pesten
Kijk, dit soort humor kunnen wij enorm van genieten. De man daar beneden misschien ietsje minder maar hopelijk kan die er ook wel om lachen. En anders pak je maar de zonnebank hoor!

 

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Yolanthe emotioneel op moeilijke dag

Yolanthe Cabau beleeft een moeilijke dag. De vader van de presentatrice zou vandaag jarig zijn geweest en het gemis is groot…

Op haar Instagram Stories plaatst ze een mooie foto met haar vader Xavier. Hier schrijft Yolanthe bij: “Fijne verjaardag in de hemel, papa. Ik mis je heel erg.”

Het is alweer dertien jaar geleden dat haar vader overleed. Drie maanden geleden roerde Yolanthe haar volgers nog tot tranen, toen zij een filmpje postte met Xess Xava waarin zij het graf bezocht van Xavier Cabau. Het vierjarige zoontje van Yolanthe stak speciaal voor zijn opa kaarsjes aan en bracht bloemen mee.

Veel volgers waren diep geraakt door het gebaar. “Ik heb tranen in mijn ogen. Wat is je zoon toch lief” en “Ahhh mijn hart breekt wat een enorm lief mannetje met een hart van goud”, luidden enkele reacties. De video is bovenaan deze pagina te zien.

Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Nieuwste

Zien: Dit is wat er dus gebeurt als je stopt met alcohol drinken

Met alle feestdagen van de afgelopen maand, kiezen velen nu voor een alcoholvrije maand. Het zogenaamde dry january is bedoeld om je lichaam te detoxen na al dat alcoholgebruik in december. Maar wat zijn nou precies de voordelen ervan en welk effect heeft het op je lichaam?

Besparing
Een wijntje hier en een roseetje daar: een drankje maakt de boel altijd net even wat gezelliger, maar echt bevorderlijk voor je lichaam is het helaas niet.

Naast dat een glas vaak flink wat calorieën bevat, tikt het vaak ook aan in onze portemonnee. De populaire alcoholvrije maand is dus niet alleen goed voor lichaam en geest, maar levert je aan het einde van de maand ook nog een leuke besparing op.

Voordelen
Maar besides your body and money, wat voor voordelen levert het je allemaal nog meer op? Nou, een heleboel dus.

Volgens Women’s Health UK zijn er namelijk minimaal zeven dingen erg positief aan dry january. En laten we eerlijk zijn: een maand zonder alcohol is best te overzien toch. Des te lekkerder is-ie weer wanneer je ‘m in februari weer mag. Hieronder vind je alle voordelen op een rijtje.

1. Je slaapt beter

2. Je doorzettingsvermogen verbetert

3. Je eet minder tijdens het avondeten

4. Je verliest wat gewicht

5. Je krijgt een stralende huid

6. Je houdt meer geld over

7. Je krijgt er een beter humeur door

Bron: Women’s Health UK, Grazia | Beeld: iStock

Lees verder

Trending