Connect with us

Nieuwste

Zien: zo ziet de Nederlandse vrouw van Badr Hari eruit

Hoewel hij tussendoor nog kort een relatie had met Estelle Cruijff, is Badr Hari inmiddels alweer jaren gelukkig met zijn vrouw Daphne Romani. De bokser deelt regelmatig kiekjes van hem en zijn lief en wauw, wat is ze mooi!

Knipperlichtrelatie

Badr en Daphne hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar vier jaar geleden ging Badr dan toch op zijn knieën voor het voormalig model.

Gezin

Daphne begon haar carrière als model, maar is tegenwoordig veelal bezig met het maken van recepten, die ze regelmatig op haar Instagram deelt.Inmiddels woont het stel in Marokko en zijn ze de trotse ouders van drie kinderen: Amber-May, Houda en Aïcha, waarvan vooral de oudste een kleine rol heeft in de docuserie op Videoland.

En zo ziet Badr’s knappe vrouw eruit:

View this post on Instagram

Yayyyy 😁 GIVEAWAY from @greensweetstevia for followers in Europe and Morocco! I get to giveaway 3 of my @greensweetstevia personal favorites; • Stevia vanilla drops (use in coffee, in cakes, in pancakes, in smoothies, shakes, etc.) • Erythritol powder (for baking or cheesecakes) • Syrup (on porridge, pancakes, in tea even) @greensweetstevia is a clean, high quality brand of sugarfree sweeteners. If you wanna join the giveaway make sure you; 1. Follow @greensweetstevia and me. 2. Comment below what you'd like to make or bake with one of these products and tag your foodie friend. I'll announce 2(!!) winners this sunday. 🤗 #sugarfreebutsweet #giveaway #greensweetstevia

A post shared by Daphne Hari (@daphnesdeliciousdishes) on

View this post on Instagram

Coffee or Tea

A post shared by Daphne Hari (@daphnesdeliciousdishes) on

Bron: Shownieuws, Grazia | Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Nieuwste

Yolanthe haalt snoeihard uit naar Wesley Sneijder

Yolanthe Cabau (35) spreekt in de nieuwe Grazia voor het eerst openhartig over de breuk met Wesley Sneijder. “Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit.”

Het was een heftige periode voor Yolanthe. Ze heeft een punt achter haar relatie met Wesley gezet, en probeert nu als alleenstaande moeder nu carrière te maken. En dat terwijl ze ook nog co-founder is van stichting Free A Girl om zo de wereld te verbeteren. Aan Grazia vertelt Yolanthe over de breuk: ““Ik ben er nog niet helemaal, maar het gaat goed. Sommige momenten voel ik me heel sterk en kan ik de hele wereld aan; dan kijk ik vooruit en niet achteruit. Maar er zijn ook dagen – zeker nu ik veel op mezelf aangewezen ben – dat ik wat minder sterk ben en dingen zo graag anders had gezien. Maar zo is het nu eenmaal niet gelopen.”

Gelukkig gelooft de brunette nog wel in eeuwige liefde en ziet ze haar scheiding, waar ze nog altijd middenin zit, niet als falen: “Ik ben zover dat ik kan zeggen: ik heb niet gefaald. Naar mijn idee falen mensen niet, maar situaties of ondernemingen wel. In dit geval mijn huwelijk. Soms gaan dingen gewoon niet meer of loopt het mis. Daar moet je dan je les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van. Langzaamaan ben ik sterker aan het worden, maar ik ben tegelijkertijd ook een heel gevoelig persoon.”

Overigens zit Yolanthe zelf al een tijdje met zoon Xess Xava in thuisisolatie in Los Angeles. Ze ziet alleen één achternichtje en één vriendin. Vader Wesley mist zijn zoontje natuurlijk enorm, daarom Skypen of Facetimen ze elke dag met elkaar. “Het is natuurlijk niet fijn dat we op zo’n grote afstand zitten, en dan is er ook nog het tijdsverschil. Ik ben heel close met mijn moeder, zussen en Wesleys moeder, dus we proberen zoveel mogelijk contact te houden.”

Het hele interview is te lezen in de nieuwe Grazia, waar Yolanthe deze week ook gasthoofdredacteur van is.

Bron: Shownieuws, Grazia Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuwste

Zien: Monique Westenberg intens teleurgesteld in haar grote liefde

Monique Westenberg is een enorme dierenliefhebber. Vooral honden zijn haar favoriet en ze kan het dan ook niet laten om regelmatig de meest leuke foto’s van haar lieve viervoeters te plaatsen. Maar Monique haar laatste post is alles behalve schattig…

Monique plaatst een video in haar Instagram Stories waarop te zien is hoe haar honden de hele huiskamer overhoop hebben gehaald.

Het ziet er naar uit dat haar honden een paar kussens van de bank hebben gesloopt. “Wie heeft dit gedaan?” roept Monique in de video, maar haar honden doen net alsof er niks is gebeurd. Monique is niet blij met dit voorval!

Maar toch kan de vriendin van André Hazes niet lang boos blijven op haar honden. Afgelopen maand deelde ze nog het verdrietige nieuws dat één van haar honden op Bonaire is overleden. Het hondje Star was speciaal voor Monique en dat nieuws kwam dan ook hard bij haar binnen. “Stuk ben ik ervan. Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden”, aldus Monique vorige maand.

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Nikkie Plessen laat niets aan je verbeelding over met pikante kiekje uit Dubai:

Nikkie Plessen, de dame waar zoveel ophef om was omdat ze een affaire zou hebben met André Hazes. Het lijkt aardig stil tussen de twee en de roddelbladen laten het voorval ook maar met rust omdat er geen verdere informatie naar voren komt. Prima natuurlijk.

Nikkie Plessen, de dame waar zoveel ophef om was omdat ze een affaire zou hebben met André Hazes. Het lijkt aardig stil tussen de twee en de roddelbladen laten het voorval ook maar met rust omdat er geen verdere informatie naar voren komt. Prima natuurlijk.

De blondine houdt zich in de tussentijd lekker bezig met haar eigen zaken als modeontwerpster en influencer. En dan is het natuurlijk ook af en toe tijd om lekker uit te waaien, op vakantie, in de zon, op een boot!

Nikkie Plessen op vakantie

Na een heerlijke overnachting in het 5-sterren hotel Burj Al Arab in Dubai, spring je natuurlijk op je bootje. En daar mogen wij dan weer lekker van meegenieten:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag alleen maar in het water gelegen 💦💦💦 van waterskiën door naar het waterpark 🤪💦❤️ #kapotkannietmeer 😂

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Lees verder
Advertisement

Trending