Connect with us

Nieuwste

Zien: Voormalig GTST-actrice Robin Martens trekt kleren uit voor pikante foto

De 28-jarige Robin Martens is een Nederlands actrice, zangeres, danseres en model, voornamelijk bekend door haar rol als Rikki de Jong in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden.

Ze is eveneens bekend van haar rol als Floor van Rossum in de speelfilm Radeloos en als model voor modereportages in onder andere de Vriendin. De voormalig GTST-actrice is niet vies van een beetje bloot op Instagram. Ze heeft op haar account een sexy foto gedeeld. Te zien is hoe ze in een slip op een kruk poseert en haar trui wil uittrekken.

Robin Martens maakt indruk
Volgers zijn dan ook massaal onder de indruk van haar s*xy foto, en laten dat ook weten in de reacties. “THA BEST EVERRRRR!!!!!!!!”, “wat staat er nou ik ken het niet lezen die tekst” (als reactie op haar tattoo, red.), “HOU-NOU-OP-HOOR…” en “Wauw wat ben je toch mooi ❤️” wordt er onder andere geschreven. Ook laten veel een emoji van een vlammetje achter.

View this post on Instagram

😏

A post shared by Robin Martens 🐆 (@robinmartensofficial) on

Lees verder

Nieuwste

Zien: Wesley Sneijder over bijzondere vriendschap met André Hazes

Wesley Sneijder wordt regelmatig gespot met André Hazes. Ze gaan samen uiteten en misschien soms ook wel samen ’s nachts uit. De voormalig voetballer spreekt in de Volkskrant openhartig over de bijzondere vriendschap.

‘Niet arrogant’
De twee bekende Nederlanders schelen tien jaar in leeftijd, maar zijn erg close. ,,Dreetje is een vriend”, zegt Wesley tegen de krant. ,,Wat hij heeft bereikt, is fantastisch. Altijd in de schaduw van zijn vader, die als volkszanger nooit te overtreffen is. En dan toch op zo’n niveau komen, ook met eigen nummers. Petje af.” Niet alleen op muzikaal vlak blijkt André uit te blinken, want hij heeft nog een ander talent: luisteren. Wesley heeft veel met André gepraat afgelopen jaar, toen hij en Yolanthe bekend maakten uit elkaar te gaan. ,,Ik heb veel met hem gepraat over alles. En hij luistert. Dat is mooi aan Dreetje. Hij is niet arrogant”

Relatieproblemen
André heeft op zijn beurt natuurlijk ook genoeg meegemaakt de afgelopen jaren op liefdesvlak. Terwijl heel Nederland schande sprak van de kortstondige relatie tussen de jonge zanger en Bridget Maasland, snapte Wesley het wel. Hij wilde namelijk ook toen hij in de twintig was ‘snoepen’ en ‘ontdekken’. De voetballer is er van overtuigd dat André, net zoals hijzelf, ook rust gaat vinden in zijn relatie net zoals hij lange tijd had bij Yolanthe.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Nieuwste

Zien: Bridget Maasland na breuk André Hazes

Bridget Maasland heeft een pittige tijd achter de rug. Na de storm rond haar veelbesproken relatie met André Hazes heeft Bridget Maasland daarom bewust de rust opgezocht.

‘Ik kom uit een turbulente tijd, om het zo maar te zeggen, waarin ik het vooral op social media behoorlijk voor mijn kiezen heb gekregen. Dat was niet altijd makkelijk, dus een periode van bezinning en even stilstaan was nodig’, vertelt Bridget in Veronica Magazine. ‘Inmiddels ben ik wel weer voorzichtig aan het kijken hoe ik mijn leven straks ga indelen. Bij RTL heb ik een vast contract, dus ik schuif zodra dat mogelijk is weer aan bij Boulevard.’

Coronacrisis

Nadat de coronacrisis uitbrak zag het leven van Bridget er opeens heel anders uit. Zo kon ze eindelijk die cursus Spaans volgen, die ze al lang wilde doen. ‘Ik dacht: waarom ook niet? Op een gegeven moment zijn alle kasten opgeruimd en ik heb nu de tijd, dus laat ik dit eens oppakken. Ik weet niet in hoeverre ik het echt onder de knie ga krijgen, maar ik oefen braaf.’

Ook de cadeauwinkel van haar familie is een welkome afleiding. ‘Normaal deden mijn ouders de inkoop en de winkel, maar zij zijn dik boven de zeventig en zitten echt in de risicogroep. Mijn broer en ik nemen dat tijdelijk over, samen met de webshop en het versturen van pakketten, wat eigenlijk heel prettig en overzichtelijk is.’

Bron: Weekend Beeld: Instagram

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: André Rieu aan rand faillissement?

Hoewel de Limburgse violist en orkestleider André Rieu enorme successen boekt in binnen-/ en buitenland, geeft hij nu aan dat zijn bedrijf zwaar weer kent. Nu het coronavirus roet in het eten heeft gegooid, is André genoodzaakt (bijna) al zijn concerten af te lassen. ,,Er moet iets gebeuren, we moeten weer aan de gang. Nog een heel jaar geen optredens, hou ik als bedrijf niet vol”, legt André uit aan de lokale omroep L1.

Enorme lasten en productiekosten
De bekende violist heeft wel 136 man in dienst. Gezien 2020 volgens André ‘een verloren jaar’ is, hoopt hij in 2021 wel weer op shows. Mocht dit niet het geval zijn, dan geeft André aan de werknemers niet meer te kunnen betalen. ,,Ik kan met alle vaste lasten en productiekosten niet voor een handjevol mensen spelen”, aldus André.

Wel vliegen, maar geen concerten?!
Een beetje hoop is er volgens de artiest nog wel: ,,Als de mensen nu al in een vliegtuig met mondkapjes naast elkaar kunnen zitten, dan moet dat op het Vrijthof ook kunnen, zonder die anderhalve meter.”

Bron: .ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube

Lees verder

Trending