Connect with us

Nieuwste

Zien: Ilse de Lange verbluft fans met gewaagde foto in doorschijnend pakje

Veel artiesten trekken alles uit de kast om de aandacht te krijgen. Of de aandacht nu positief is of negatief, dat blijkt voor de meeste niet uit te maken. Als er maar geld over de toonbank komt rollen. Kijk maar eens naar Famke Louise en Fabiola, twee “zangeressen” die ontzettend veel kritiek krijgen. Ze plaatsen om de haverklap gewaagde kiekjes én zijn ontzettend “succesvol”.

Ze worden in ieder geval meer geboekt dan je zou denken en daar vangen ze heel wat centen mee. Reden genoeg voor sommige mensen om zich goed uit te sloven op social media. Maar een gewaardeerde zangeres als Ilse DeLange, die zie je dit soort stunt niet snel uithalen. Maar soms weet ze toch verrassend uit de hoek te komen!

Ilse DeLange verbaast volgers met kiekje
We krijgen namelijk vrijwel nóóit een smakelijk kiekje te zien van deze zangeres. In ieder geval niet zoals we ze kennen van Famke en Fabiola. Dat heeft Ilse natuurlijk ook niet nodig, maar zo nu en dan weet ze ons toch even te verbazen:

Lees verder

Nieuwste

Zien: Hond achtergelaten met onwijs triest briefje van voormalig baasje!

Maandagochtend werd er in Kent, Engeland, een hond aangelijnd en wel aangetroffen aan een poort. De eigenaar heeft de trouwe viervoeter daar achtergelaten met een briefje erbij. Het voormalige baasje zou daarmee opzoek zijn naar een nieuw baasje voor het beestje, maar het is nogal een opvallende boodschap. Uit het briefje blijkt dat het dier al 10 jaar bij zijn baasje was maar dat het nu toch wel klaar was. Hij zou niet goed luisteren en het geduld van het desbetreffende baasje zou op zijn.

Hond achtergelaten met opvallend briefje
Op het briefje staat: “Kan je me alstublieft adopteren aangezien mijn baasje me na tien jaar verlaten heeft omdat ik niet leerde om braaf te zijn. Hij heeft me afgezet op de plek waar hij me tien jaar geleden vond.” Het beestje is nu in een asiel belandt. Foto’s en briefje hieronder:

***Important Update. Having fully investigated the elderly dog left abandoned on Monday, we were able to get in contact…

Posted by Swale Borough Council Stray Dog Service on Monday, July 6, 2020

Lees verder

Nieuwste

Video: Man is hangjeugd voor de deur zat en laat bloeddorstige hond los!

Waar het precies is weten we niet, maar ergens in ons landje was een man de hangjeugd voor zijn deur zat. Iedere keer naar buiten lopen en vriendelijk verzoeken ergens anders te “chillen”, daar heb je op een gegeven moment geen trek meer in. Dan moet je maar zwaarder geschut inzetten. Maar het moet natuurlijk nog wel te behappen zijn en niet gevaarlijk worden. Een hond kan die jochies wel even afschrikken, maar daar heb je natuurlijk wel één iets heel belangrijks voor nodig… een hond!

Zo kom je dus van hangjeugd af!
Bij gebrek aan honden heeft deze bewoner iets handigs bedacht om de jongeren voor zijn deur weg te krijgen. Gewoon een bluetooth speaker voor de brievenbus houden en het geblaf van een flinke hond opzoeken op YouTube. Werkt prima zoals je ziet:

Lees verder

Nieuwste

Video: Klimaatactivisten vallen boer lastig die daar nét zijn grond wil bemesten!

Klimaatactivisten en boeren staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. De activisten strijden voor een beter klimaat en willen dat boeren een lagere CO2 uitstoot verwezenlijken. Boeren willen gewoon hun grond bemesten en hun producten laten groeien. Wanneer je dan als boer wakker wordt op een onbezorgde morgen en je ziet een stel activisten op je landbouwgrond staan met tentjes en spandoeken, dan zakt de moed wel even in je schoenen. Wat doe je dan wanneer je nét die dag je grond weer eens goed moet bemesten?

Klimaatactivisten vs. duizenden liters mest!
Nou, we weten wel wat deze boer doet. Juist, hij gaat gewoon door met zijn grond bemesten. En dat doet hij natuurlijk inclusief alles en iedereen die op dat stukje grond staat. Dat zal lekker ruiken:

Lees verder
Advertisement

Trending