Connect with us

Nieuwste

Zien: Celine Huijsmans maakt heel Nederland verliefd met strand-kiekje!

Vanaf 2012 presenteert Celine Huijsmans het televisieprogramma Shownieuws. Sinds 7 januari 2019 is Huijsmans de vaste nieuwslezeres van het programma Veronica Inside op Radio Veronica. In dit programma leest ze niet alleen op het hele uur het nieuws, maar neemt Huijsmans ook de belangrijkste berichten door met Wilfred Genee, Rick Romijn en Niels van Baarlen. We kunnen wel stellen dat de blondine een opvallende verschijning is en niet onprettig om naar te kijken.

Celine Huijsmans is topfit!
Dat zal dan ook waarschijnlijk de reden zijn geweest dat de mannen van Veronica Inside haar erbij willen hebben. Zitten we tenminste niet de hele avond te kijken naar oude mannen die over de datum zijn!

View this post on Instagram

caribbean mornings 🌿

A post shared by Celine (@celinehuijsmans) on

Lees verder

Nieuwste

Video: Programma-makers First Dates maken pijnlijke blunder: Let op het glas!

In First Dates komen singles bij elkaar om in het restaurant van het programma een eerste ontmoeting te hebben. Soms ontstaat er een enorme klik, maar vaak genoeg ook niet. Wanneer het erg saai is zal dat natuurlijk ook niet goed vallen bij de kijkers. We weten inmiddels dat niet alles wat we in dit programma zien helemaal gaat zoals we denken. Een deelnemer is onlangs nog uit de school geklapt over hoe het daar precies op de set aan toe gaat. En blijkbaar is lang niet alles zo spontaan als het programma ons doet denken.

First Dates tovert magisch glas weg!
Maar daar zien we thuis, op de bank, natuurlijk helemaal niets van. Maar toch zien we in het volgende fragment dat er wel degelijk geknipt en geplakt wordt met de beelden. Kijk maar even goed naar het glas:

Lees verder

Nieuwste

Joy Beune in een doorzichtig truitje laat je met open mond achter!

Op 10 april 2018 werd bekend dat Joy Beune een overstap maakte naar Team LottoNL-Jumbo, waar men haar een groot talent noemde. Ze tekende een contract voor twee jaar. Tijdens het NK Allround 2019 verbeterde Beune haar persoonlijke record op de 5000 meter – in haar tweede wedstrijd uit haar loopbaan op deze afstand – met 40,06 seconden naar 6.58,94. Vervolgens schaatste ze tijdens de wereldbekerfinale in Salt Lake City naar een pr op de 1500 meter naar 1.52.78. Hierdoor steeg ze op 10 maart 2019 in de Adelskalender van plek 73 naar plek 10. Maar we willen hier natuurlijk geen tijden en records horen, we willen fijne kiekjes zien!

Joy Beune is beeldschoon!
Al een tijdje waren er vermoedens dat de schaatsster iets zou hebben met Kjeld Nuis. Dat lijken ze nu toch wel bevestigen met een innig kiekje. Wat hij in haar ziet? Dat begrijp je wel wanneer je de kiekjes eronder ziet:

Lees verder

Nieuwste

Wauw: Marieke Elsinga heeft de boel er erg losjes bijhangen thuis!

Van september 2015 tot augustus 2016 was Marieke Elsinga presentatrice bij omroep NH. Vanaf 29 augustus 2016 was de presentatrice te zien als copresentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen. Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Maar we zijn hier natuurlijk voor haar thuis-outfit.

Marieke Elsinga en haar vriendinnen
Op social media is de presentatrice ook erg actief. Tijdens de quarantaine laat ze natuurlijk ook even zien wat ze precies aan het doen is. En dat is op zich niet heel interessant, kruiswoordpuzzels. Maar dat doet ze met twee vriendinnen laat ze weten: “Even Zweeds puzzeltje doen met de vriendinnen!”

Lees verder

Trending