Connect with us

Nieuwste

Video: Man wil dus genieten van de zon, maar kraanmachinist zet hem in de schaduw

Ieder vakgebied heeft zijn eigen grappen en grollen. En zo is het dus ook met kraanmachinisten. Deze mensen moeten natuurlijk enorm geconcentreerd te werk gaan als er iets van duizenden kilo’s aan hun haak hangt, maar als dat niet het geval is hebben ze ook wel tijd voor een dolletje. Zo spotte deze kraanmachinist een man die lekker in de zon wilde bakken. Schijnt overigens niet helemaal goed te zijn voor je huid, dus bracht de kraanmachinist wat schaduw met zich mee.

Kraanmachinist doet pesten
Kijk, dit soort humor kunnen wij enorm van genieten. De man daar beneden misschien ietsje minder maar hopelijk kan die er ook wel om lachen. En anders pak je maar de zonnebank hoor!

 

Lees verder

Nieuwste

Fataal: Het sprookje van Sylvie Meis komt abrupt tot einde!

Sylvie Meis en haar zaken blijken de laatste tijden niet erg goed te gaan. Sinds de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft zijn er talloze bedrijven de dupe van alle maatregelen rondom dit virus. Ook de blonde onderneemster ondergaat de fatale gevolgen hiervan.

De vaste lasten van de blondine zijn zo hoog dat ze in het rood zou hebben gestaan en een kredietverhoging zou hebben aangevraagd. Dit heeft ze dan ook gekregen weet een Duitse website ‘Companyhouse’ te melden. Ook via social media is de “influencer” druk in de weer om extra centen te kunnen verdienen.

Sylvie Meis zit ongekend krap bij kas
Ze plaatst namelijk bijna geen normale foto’s meer. Het zijn allemaal gesponsorde posts waar ze een flinke zak geld voor krijgt. Ze heeft inmiddels al reclame gemaakt voor ontbijtgranen, sandalen, make-up en zelfs brillen gaat haar niet te ver:

Lees verder

Nieuwste

Drie kinderen verweesd nadat ze beide ouders verliezen aan corona.

Drie kinderen uit de Amerikaanse staat Michigan werden wees nadat ze hun beide ouders verloren aan het coronavirus.

Nameer en Nada Ayram kwamen acht jaar geleden in Amerika aan als vluchtelingen uit Irak. Binnen enkele weken na elkaar overleed het koppel aan corona. De plaatselijke gemeenschap en de school waar de vader werkte, schaart zich nu achter de kinderen.

Het ging zo snel

Renee Yaldo van een lokale liefdadigheidsinstelling vertelde: “Het ging allemaal heel snel, we beseften dat ze heel veel hulp nodig gaan hebben.”

De liefdadigheidsinstelling ontfermt zich over de kinderen Nash (20), Nadeen (18) en Nanssy (13) sinds maart nadat hun ouders op de afdeling intensieve zorgen werden opgenomen. Ze lagen aan beademingsmachines in twee verschillende ziekenhuizen.

Yaldo legde uit: “De twee oudste kinderen hadden het ook en behandelden zichzelf thuis, terwijl hun ouders in het ziekenhuis lagen.”

Intens verdriet
Helaas bezweken beide ouders aan het virus. Mama Nada (46) overleed op 21 april, terwijl papa Nameer deze week overleed.

“De ouders waren oké en gezond, maar ze voelden zich gewoon niet lekker. En dan te bedenken dat het de laatste keer is dat je je ouders zult zien, is verschrikkelijk”, vertelde Yaldo.

Ze vervolgde: “Mama was huisvrouw, papa bracht al het geld binnen. Hij zorgde goed voor de familie, de kinderen werden behandeld als kleine prinsjes. Mama waste en kookte voor hen, bracht hen naar school en regelde zowat alles. Dus nu moeten de kinderen leren om op eigen benen te staan.”

Er werd een GoFundMe-pagina opgericht om de ouders te helpen terwijl ze herstelden. Maar dat is nu veranderd in een fonds om de kinderen te helpen op alle mogelijke manieren. Ondertussen staat de teller op meer dan 150.000 euro.

We kunnen ons de pijn van het verlies van twee ouders op zo korte tijd gewoon niet voorstellen. Onze gedachten zijn bij de kinderen.

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Yolanthe emotioneel op moeilijke dag

Yolanthe Cabau beleeft een moeilijke dag. De vader van de presentatrice zou vandaag jarig zijn geweest en het gemis is groot…

Op haar Instagram Stories plaatst ze een mooie foto met haar vader Xavier. Hier schrijft Yolanthe bij: “Fijne verjaardag in de hemel, papa. Ik mis je heel erg.”

Het is alweer dertien jaar geleden dat haar vader overleed. Drie maanden geleden roerde Yolanthe haar volgers nog tot tranen, toen zij een filmpje postte met Xess Xava waarin zij het graf bezocht van Xavier Cabau. Het vierjarige zoontje van Yolanthe stak speciaal voor zijn opa kaarsjes aan en bracht bloemen mee.

Veel volgers waren diep geraakt door het gebaar. “Ik heb tranen in mijn ogen. Wat is je zoon toch lief” en “Ahhh mijn hart breekt wat een enorm lief mannetje met een hart van goud”, luidden enkele reacties. De video is bovenaan deze pagina te zien.

Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Trending