Connect with us

Nieuwste

Video: Bizarre beelden Zó zag Scheveningen er gisteren uit!

Het was gisteren echt zomer in Nederland. Een ideale dag om met de familie of al je vrienden lekker naar het strand te gaan en te genieten van de zon en de zee. Althans… Dat was vorig jaar de normaalste zaak van de wereld maar dit jaar ligt dat toch even anders. De ene helft van Nederland vindt dat je beter thuis kunt blijven terwijl een steeds grotere groep Nederlanders daar steeds minder van aan lijkt te trekken. Scheveningen was erg in trek bij de Nederlanders gisteren, dat heeft ervoor gezorgd dat stranden ontruimd moesten worden en afgezet.

Met z’n allen naar het strand
Ook wij weten intussen niet meer wat nou verstandig is en wat juist niet. Maar met dit weer kunnen we heel goed voorstellen dat je er lekker op uit wil trekken. En tja, dan is zo’n groot strand eigenlijk helemaal niet zo’n verkeerde keuze toch?

Lees verder

Nieuwste

Zien:Famke Louise niet langer vrijgezel

Famke Louise is niet langer vrijgezel. De 21-jarige zangeres zegt in gesprek met RTL Boulevard met iemand te daten.

Famke Louise Meijer zegt in gesprek met het entertainmentprogramma niet veel kwijt te willen over de nieuwe persoon in haar leven. ‘Ik ben wel met iemand aan het daten’, verklapt ze. ‘Maar het is nog niet heel serieus.’

Ronnie Flex

De zangeres maakte in april 2019 bekend dat zij en rapper Ronnie Flex uit elkaar waren, na een half jaar daarvoor de relatie te hebben bevestigd.

Ook Ronnie Flex heeft inmiddels een nieuwe vrouw in zijn leven: hij heeft nu een relatie met Demi de Boer, de dochter van Ronald de Boer.

Bron: NU.nl, Story Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuwste

Bizar: Man (43) laat met voor- en nafoto zien wat corona met je lichaam kan doen

Besmet raken met het coronavirus kan veel gevolgen hebben voor je lichaam. Dat laat de Amerikaanse Mike Schultz (43) zien met een heftige voor- en nafoto.

Mike is een verpleger uit San Francisco en raakte zelf besmet met het coronavirus. Hij lag 6 weken in het ziekenhuis en in die periode is zijn lichaam compleet veranderd. Hij herkent zichzelf bijna niet meer terug. Op Instagram toont hij met een voor- en nafoto het verschil.

23 kilo kwijt
Mike had geen onderliggende gezondheidsproblemen, trainde normaal gesproken 6 à 7 keer per week en woog ongeveer 86 kilo. Na zijn ziekenhuisopname was hier nog slechts 63 kilo van over. Ook zijn longcapaciteit was ontzettend gedaald, maar die begint nu langzaam weer terug te komen.

Uitgeput
Met deze foto’s wil Mike laten zien dat het iedereen kan overkomen. “Het maakt niet uit of je jong of oud bent, al bestaande aandoeningen hebt of niet. Het kan ook jou overkomen”, legt hij uit aan Buzzfeed News. De foto links is ongeveer een maand voordat hij ziek werd geschoten en de foto rechts nam hij op de verkoeverkamer. Toen hij de laatste foto maakte, was hij gelijk enorm uitgeput van het opstaan, zegt hij.

Festival in Miami
Mike heeft het virus waarschijnlijk tijdens een festival in Miami opgelopen. Er waren op dat moment nog geen maatregelen. “We dachten: we wassen gewoon wat vaker onze handen en raken ons gezicht zo min mogelijk aan. Dan komt het wel goed”, legt hij uit. Later bleek dat maar liefst 38 bezoekers van het festival besmet waren geraakt met het virus. Inmiddels zijn 3 van hen overleden. Gelukkig is Mike nu aan de betere hand. Hij heeft een maand aan de beademing gelegen, maar mag nu thuis verder herstellen.

Lees verder

Nieuwste

Pijnlijk: Familie Meiland gigantisch in de problemen door kasteel!

De familie Meiland kwam al eerder in het nieuws omdat ze het zwaar hebben tijdens de coronacrisis. Gelukkig zat hun kasteel de afgelopen tijd bomvol en liepen de shows erg goed. Ze hebben dus een kleine buffer. Maar ondertussen hebben ze een nieuw huis gekocht in Hengelo van bijna 1 miljoen. Het kasteel, dat is nog niet verkocht. En dat blijkt nog weleens een hele moeilijke opgave te gaan worden.

Naast dat het vertrouwen in hotels erg gezakt is omdat de omzet zomaar kan stilvallen door een virus, is er meer aan de hand. Een kasteelkenner heeft zich hierover uitgesproken in weekblad Weekend.

Familie Meiland heeft opgeknapt, niet gerenoveerd
Hij zegt “Het huis is bouwkundig zeker niet volledig gerenoveerd, alleen cosmetisch en smaakvol ingericht.” Het huis dat de familie kocht was een koopje. We hebben allemaal kunnen meekijken hoe er nieuw behang en likjes verf overheen gingen. Maar we snappen allemaal dat dat geen renovatie is. Of er veel meerwaarde zal zijn moet dus nog maar blijken, helemaal na deze coronacrisis!

Lees verder

Trending