Connect with us

Nieuwste

Sterkte: Grote zorgen bij Estavana Polmans

Het Twitteraccount van Estavana Polman, de vriendin van Rafael van der Vaart, is gehackt. Op haar profiel is een foto te zien van een Arabische man en de vlag van Koeweit. Ook staan er berichten in het Arabisch op.

Hoewel de handbalster haar Twitter al een tijd niet meer gebruikt, baalt ze wel ontzettend. In haar Stories op Instagram schrijft ze: “Iemand heeft mijn Twitter gehackt! Ik gebruik Twitter niet meer, maar het is wel vervelend. Dus ik wil dat iedereen weet dat ik het niet ben. We proberen het op te lossen.”

In tegenstelling tot Twitter is Estavana gelukkig nog wel heel erg actief op Instagram. Ze trakteert haar volgers regelmatig op schattige foto’ en video’s van haar dochter Jesslynn.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

Nieuwste

Gordon: “Ondanks veel maanden clean gaat het niet best!”

Sinds Gordon uit de kliniek is gekomen heeft hij naar eigen zeggen geen troep meer aangeraakt. Vandaag tikt hij de 5 maanden aan wat een behoorlijke prestatie is. Hij schrijft op social media dat hij het wel moeilijk heeft. Eenzaamheid is een bijkomend verschijnsel omdat hij veel vrienden laat gaan waar hij zijn verslaving mee associeert.

Hij schrijft: “Goedemorgen zonder zorgen! Morgen tik ik de 5 maanden clean aan en voelt mijn leven als een nieuwe jas. Wel iets eenzamer geworden doordat je afscheid neemt van een leven met de daarbij behorende ‘vrienden’ hard maar is de enige manier om op je pad te blijven.”

Gordon heeft bijkomende problemen
Hij vervolgt: “Afgelopen weken door het reizen afgeweken van mijn voeding en sportpatroon hup 5 kilo erbij…frustrerend maar ik ga weer volle bak aan de slag. Lief zijn voor dit lijf en vooral geduld hebben met het resultaat! Deze week nog vol met opnames en dan weer een tijdje naar m’n huis in Kaapstad!”

View this post on Instagram

Goedemorgen zonder zorgen! Morgen tik ik de 5 maanden clean aan en voelt mijn leven als een nieuwe jas. Wel iets eenzamer geworden doordat je afscheid neemt van een leven met de daarbij behorende ‘vrienden’ hard maar is de enige manier om op je pad te blijven. Afgelopen weken door het reizen afgeweken van mijn voeding en sportpatroon hup 5 kilo erbij…frustrerend maar ik ga weer volle bak aan de slag. Lief zijn voor dit lijf en vooral geduld hebben met het resultaat! Deze week nog vol met opnames en dan weer een tijdje naar mn huis in Kaapstad! #dankbaar #beseffen #healthylifestyle #newgoals #own2020 #newme #recovery #love thanks @williamrutten voor de mooie foto!

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Lees verder

Nieuwste

Doet die goed toch: Sander Schimmelpenninck onthult zijn zeer riante salaris

Sander Schimmelpenninck heeft een basisinkomen van zo’n 100.000 euro per jaar, namelijk het bedrag wat hij verdient als hoofdredacteur van Quote. Daar bovenop komen zijn andere verdiensten, bijvoorbeeld de presentatieklus Op1. Dat zegt de tv-persoonlijkheid in gesprek met Privé TV. De bijna 36-jarige Sander verwacht over vier jaar miljonair te zijn. “Ik ben geen miljonair, maar ik heb wel goede hoop dat het voor mijn 40ste levensjaar gaat lukken“, aldus de bladenmaker.

Sander hoopt tegen die tijd minstens een miljoen euro waard te zijn. “Ik ben wel in de goede richting aan het bewegen, zal ik maar zeggen. Maar zo rijk als die jongens en meisjes in die Quote-lijst, gaat niet lukken denk ik.”

Hoe komt hij aan al dat geld? “Nou, hard werken, hè? Ik doe natuurlijk wel heel veel dingen en ik verdien daar best wel geld mee. Als ik dat nog even volhoud, dan moet ik het wel redden.”

Zijn inkomen bestaat uit vele componenten. “Het zijn allemaal kleine dingen die bij elkaar wel goed optellen. Mijn basis is mijn salaris bij Quote. Dat is het belangrijkste deel van mijn inkomen.”

Wat verdient hij bij Quote? “Dat is niet veranderd sinds ik ben begonnen 3,5 jaar geleden en dat is ongeveer een ton.”

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuwste

Video: Programma-makers First Dates maken pijnlijke blunder: Let op het glas!

In First Dates komen singles bij elkaar om in het restaurant van het programma een eerste ontmoeting te hebben. Soms ontstaat er een enorme klik, maar vaak genoeg ook niet. Wanneer het erg saai is zal dat natuurlijk ook niet goed vallen bij de kijkers. We weten inmiddels dat niet alles wat we in dit programma zien helemaal gaat zoals we denken. Een deelnemer is onlangs nog uit de school geklapt over hoe het daar precies op de set aan toe gaat. En blijkbaar is lang niet alles zo spontaan als het programma ons doet denken.

First Dates tovert magisch glas weg!
Maar daar zien we thuis, op de bank, natuurlijk helemaal niets van. Maar toch zien we in het volgende fragment dat er wel degelijk geknipt en geplakt wordt met de beelden. Kijk maar even goed naar het glas:

Lees verder

Trending