Connect with us

Verhalen

Scheiding Gers Pardoel ontaardt in zware vechtscheiding.

Eerder deze maand schreef Gers Pardoel nog dat dit het mooiste jaar van zijn leven is. Insiders weten echter dat de waarheid heel anders is. De rapper heeft naar verluidt zware ruzie met zijn ex. Hij zou het niet kunnen verkroppen dat ze gelukkig is met een andere man.

‘Ontzettend jaloers en boos’.
De relatie tussen Gers en zijn ex Séline verliep niet altijd van een leien dakje. Het stel brak eerder met elkaar, maar kwamen dan weer samen. Nu lijkt de scheiding definitief. Séline heeft ondertussen een relatie met een ander. Een insider zegt dat Gers het daar behoorlijk moeilijk mee heeft en zich groot probeert voor te doen. De bron vertelde aan weekblad Weekend: “Van wat ik begrijp is Gers momenteel ontzettend jaloers en boos. Dat heeft erin geresulteerd dat hij Sélina’s auto heeft afgepakt. Die stond op zijn naam en hij vond dat zij die moest inleveren omdat ze nu toch een vriend heeft.” Zijn ex zou de auto afgegeven hebben omdat ze geen zin heeft in ruzie.

Roddelen
De bron beweert dat Gers nog twee andere auto’s en een motor heeft. De insider onthult: “Ik heb tegen hem gezegd: ‘Ik zou de moeder van mijn kind nooit zonder auto laten zitten.” Het is dus niet zo dat hij die extra auto echt nodig had. Bovendien werkt Séline nog voor de rapper en nu zou hij weigeren om haar salaris te betalen. Daarover vertelde de insider: “Séline zegt dat hij niet moet vergeten dat ze samen het bedrijf Gers Pardoel hebben opgebouwd.”

Om het allemaal nog erger te maken, zou Pardoel ook overal rondbazuinen dat zijn ex een slechte moeder is. De kinderen slapen nochtans zes dagen per week bij haar en verblijven slechts één dag in de week bij hem. De insider denkt dat Gers zijn ex nog altijd als de vrouw van zijn dromen ziet en het niet kan verdragen dat ze geluk heeft gevonden bij iemand anders.

Lees verder

Verhalen

Volgers in tranen door hartverscheurend bericht van Yolanthe!

Het coronavirus lijkt inmiddels de hele wereld in zijn greep te hebben. In sommige landen zijn de maatregelen nog niet zo serieus, maar naar verwachting komt dat nog wel. Ook Yolanthe, die in Los Angeles verblijft, merkt de impact. Ze deelt een bericht gericht aan alle ziekenhuismedewerkers die zo hard aan het werk zijn.

Ze deelt een foto met oververmoeid ziekenhuispersoneel die lange dagen maken en soms doorhalen om mensenlevens te redden. Ze schrijft erbij: “Heroes, respect, love, grateful, amazing, thankful, bless them, angels, one world.”

Yolanthe deelt tranentrekker

Ze vervolgt het bericht met: “Thankful to all the people that help one another in these days.. everybody that keeps working and offering their services. You guys are amazing!! But also to the ones that stay at home to stop the spreading of this horrible virus. so much appreciation for you!! Thank you all so much.”

Lees verder

Verhalen

Monique is er klaar voor om André’s bruid te worden!

Eerder dit jaar wilde Monique Westenberg niet met André Hazes trouwen. Sterker nog: de twee gingen uit elkaar! Inmiddels heeft André het hart van Monique weer veroverd en hebben ze samen met zoontje André een nieuwe start gemaakt in een ander huis. En nu is Monique ook klaar voor de volgende stap in hun relatie…

André maakt er geen geheim van dat hij met je wil trouwen. Hoe sta jij daarin?
‘Tijdens onze vakantie naar Las Vegas, begin dit jaar, vroeg André wat ik zou zeggen als hij me ter plekke ten huwelijk zou vragen. Toen zei ik: Nee. En dat was maar goed ook, want vlak daarna gingen we uit elkaar.

Maar als André mij nu ten huwelijk vraagt, zeg ik: Ja. We zitten nu in zo’n goed vaarwater. Hij is weer dezelfde man als toen ik hem leerde kennen. Hij is weer terug.’

Lees verder

Verhalen

Gezellige avond Meilandjes loopt helemaal uit de hand

Maandag is de voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland te zien. De Meilandjes hebben een gezellig avondje uiterlijke verzorging ingepland, maar dat gaat natuurlijk al snel weer mis…

In de video onderaan deze pagina zie je de beelden.

Het mag maandag dan wel voorlopig de laatste aflevering zijn, de Meilandjes komen terug! De realityserie van de familie Meiland krijgt er officieel nog een seizoen bij. Shownieuws meldde 20 mei al dat er een nieuw seizoen zat aan te komen, maar dat is door een woordvoerder van Talpa Network inmiddels officieel bevestigd.

Wekelijks zitten er ruim 1.200.000 mensen voor de buis om te kijken naar het populaire programma. Overigens is er nog genoeg te filmen. Begin februari werd bekend dat de Meilandjes na het derde seizoen weggaan uit Frankrijk en terug verhuizen naar Nederland. Martien en Erica zullen gaan wonen op het platteland bij Hengelo waar ze alle ruimte hebben.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Advertisement

Trending