Connect with us

Economie

Samantha de Jong ondergaat metamorfose en lijkt niet meer op Barbie

Dank je wel voor de nieuwe look” schrijft Samantha bij haar selfie. Op de foto staat een getransformeerde ‘Barbie’ met bruin haar en behoorlijk wat centimeters er af.

“Barbie af, geen blond meer” laat de brunette weten. “Ben van blond na donker gegaan en een stuk korter, voel me onwijs happy” aldus de gelukkige Samantha.

“Ik ben Barbie af gegaan”
Vlak daarna plaatst de nieuwe Samantha ook een korte videoboodschap. ,,Nou ik ben Barbie af gegaan!” begint ze haar filmpje. ,,Zoals jullie kunnen zien ben ik van blond haar naar donkerblond gegaan.”

 

Lees verder

Economie

Gewaagde kiekjes van een bloedmooie Patty Brard in haar twintiger jaren

Patty Brard is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid, presentatrice en voormalig zangeres in de meidengroep Luv’.

Daarnaast is Brard sinds haar bekendheid erg vaak op televisie verschenen in programma’s waarin ze als deelneemster van alles deed, zoals: van een duikplank springen, dansen op het ijs, leren fotograferen en diverse spelletjes. Brard wordt hierdoor ook wel gezien als de televisiespelletjes-koningin van Nederland.

Patty Brard in haar jonge jaren

Maar wist je dat Patty er in haar twintiger en dertiger jaren super goed uitzag? We hebben heel wat foto’s voor je gevonden, kun je het zelf ook nog even zien:

 

Lees verder

Economie

Zien: 64-jarige Patty Brard zwaar getroffen door Coronavirus!

Begin jaren 80 werd Patty Brard gevraagd Ralph Inbar te assisteren bij het TROS-programma Bananasplit. Toen in 1989 de commerciële televisie van de grond kwam, begon ze voor zichzelf en maakte ze voor RTL-Véronique enige tijd het verborgencameraprogramma Gaan met die banaan. Ze presenteerde een speciale Sinterklaasaflevering van Bananasplit, met haar rechtervoet in het gips.

De brunette gaat al aardig lang mee in de wereld van televisie. 25 maart zou ze haar 65e verjaardag vieren en zou dat groots uitpakken. Rolf Sanchez en Richard Groenendijk zouden onder meer komen optreden. 250 gasten zijn inmiddels uitgenodigd maar dat heeft een vervelende wenteling gekregen vanwege het coronavirus.

Patty Brard ook getroffen door coronavirus

Ze schrijft op social media: “Lieve allemaal! Ook wij zijn helaas genoodzaakt de boekpresentatie en mijn verjaardagsfeest op 25 maart te cancellen! Het boek komt wel uit, de festiviteiten worden uitgesteld en!of aangepast! Ik had me mijn 65e verjaardag anders voorgesteld maar uiteraard houden ook wij ons aan het gestelde overheidsadvies! Ik hou jullie op de hoogte!”

Lees verder

Economie

Patty Brard onder vuur bij bekende Nederlanders: “Je liegt!!”

Patty Brard heeft een week geleden een boek uitgebracht. Er staat uitvoerig beschreven hoe bijvoorbeeld haar bruiloft is verlopen in 2014. Het gaat hier dan vooral om hoe het gegaan is tussen Bridget Maasland en André Hazes. De twee zouden tijdens de bruiloft namelijk flink tekeer zijn gegaan met elkaar.

Maar er staan nog een hoop andere schandalen ion het boek. En schijnbaar zijn er een hoop bekende Nederlanders erg boos op de brunette die behoorlijk wat ophef heeft gemaakt.

Patty Brard onder vuur

Story laat weten dat hun nieuwe blad in de winkels ligt. Een grote kop “Patty Brard, je LIEGT” op de kaft van het tijdschrift laat weten dat de brunette behoorlijk wat kritiek te verduren krijgt.

 

Lees verder

Trending