Connect with us

Economie

13 jaar sinds Maddie’s verdwijning: Ouders hebben nieuws te vertellen

Het was de verdwijning die de wereld in schok bracht. Dertien jaar geleden is het intussen dat Maddie McCann verdween tijdens een familievakantie in Portugal.

Het Britse meisje was vier jaar oud toen ze in 2007 verdween. Sindsdien hebben haar ouders alles in het werk gesteld om hun dochter terug te vinden. Maar 13 jaar later is ze nog steeds vermist.

Binnen enkele dagen zou Maddie McCann 17 jaar geworden zijn. Een dag die extra moeilijk zal zijn voor de rouwende ouders.

Op 3 mei, 13 jaar sinds de verdwijning, brachten Kate en Gerry McCann hartverscheurend nieuws.

Het staat te lezen op de website FindMadeleine.com. Ook op de officiële Facebookpagina.

Het Facebookbericht heeft duizenden reacties gekregen en werd door iedereen gedeeld.

Dit schrijven de ouders

In het begin van het bericht schreven de ouders een stukje over de coronacrisis.

“Ik denk niet dat iemand van ons de situatie waarin we ons allen bevinden, had zien aankomen. Het toont hoe gemakkelijk het is om ons leven vanzelfsprekend te vinden, een perfecte normaal menselijk trekje,” schrijven ze.

“Het is 13 jaar geleden dat we Madeleine voor de laatste keer hebben gezien. Ze zou binnenkort haar 17de verjaardag vieren… Het is pijnlijk en roept herinneringen op over wat we missen als familie.”

Vervolgens schreven ze nog iets meer over de coronacrisis en dat vele families door dezelfde moeilijke periode gaan. Dat mensen van elkaar gescheiden zijn, dat families niet de mogelijkheid hebben om samen te zijn en dat sommigen ook partners en gelifeden zijn verloren door het virus.

“Onze gedachten gaan uit naar iedereen die lijdt tijdens deze moeilijke periode,” schrijven Kate en Gerry .

Kate en Gerry hebben net als iedereen momenteel veel tijd voor elkaar en hun kinderen tijdens deze periode. Ze schrijven dat dit ertoe heeft geleid dat ze vaak aan Madeleine denken.

Ze bevestigen tevens dat het onderzoek nog steeds lopend is, ondanks de coronacrisis. Ze hopen en bidden dat ze op een dag het doel van hun speurtocht hebben bereikt.

“Bedankt aan iedereen voor de steun en de wensen voor Madeleine en ons. Deze solidariteit geeft ons kracht. Dankjewel,” schrijven de ouders.

“Zorg goed voor jezelf en bid voor onze Madeleine en alle andere vermiste kinderen. Laten we hopen dat er betere, normalere en gelukkiger tijden aanbreken,” besloten de ouders.

Laten we de ouders van Madeleine en hart onder de riem steken door dit artikel te delen.

Lees verder

Economie

Chantal Janzen is het helemaal zat!

Chantal Janzen is moeder van twee prachtige zoons. Haar oudste zoon, James, is inmiddels al weer elf jaar. Chantal heeft het er moeilijk mee dat hij al zo groot wordt én dat de tijd zo snel lijkt te gaan.

Chantal plaatst een foto op instagram van zichzelf met haar zoontje James. In de hashtags die Chantal bij de foto’s plaatst is duidelijk op te maken dat ze vindt dat de tijd veelte snel gaat.’Stop met groeien’, schrijft ze. ‘Of nee, toch niet.’

Chantal vindt het helemaal niet leuk dat James al zo groot wordt. De presentatrice zou James het liefst in een doosje doen, zodat hij voor altijd klein blijft. Maar toch wil ze ook dat hij de wereld ontdekt. ‘Nou dit dus, allemaal tegelijk.’ zo deelt ze.

Lees verder

Economie

Wow! Je kan nu net zo populair worden als Famke Louise!

Famke Louise zit niet stil en is druk in de weer met haar nieuwste videoclip. Voor deze clip is ze opzoek naar figuranten. Het nummer genaamd: Rainbow zal binnenkort verschijnen en jij kan er in te zien zijn…

Al Famke haar fans kunnen mee doen, zo deelt Famke op Instagram. Middels een video die ze op Instagram plaatst is te zien wat je precies moet doen om kans te maken hierop. ‘Maak een video op de ‘Rainbow’-sound’, schrijft Famke bij een filmpje, waarin ze zelf danst op haar eigen nummer.

Famke haar fans zijn mega enthousiast en reageren massaal hierop. Ze hopen stuk voor stuk uitgekozen te worden als figurant voor de nieuwe video clip.

Wanneer het nummer uitkomt, dat is nog niet bekend. Maar Famke kennende zal dit niet te lang meer duren.

 

View this post on Instagram

 

Maak een video op de Rainbow sound en maak kans om in mijn videoclip te verschijnen! #rainbowpower 🌈

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Lees verder

Economie

Is de liefde tussen Frenkie de Jong en Mikky voorbij?

Frenkie de Jong geniet van een korte vakantie op Ibiza samen met zijn vriendin Mikky Kiemeney. Mikky deelt een aantal mooie foto’s hiervan op haar instagram kanaal.

Mikky en Frenkie hebben Barcelona ingeruild voor een vakantie op Ibiza en delen hun ‘corona’ proof date op instagram.

‘Date-avondje vastgelegd op camera’, schrijft Mikky bij de zoete foto’s met haar vriend. Frenkie en de influencer hielden het coronaproof met hun mondkapjes, maar voor een zoenmomentje gingen ze eventjes af. De twee genieten van een welverdiende vakantie op het Spaanse eiland Ibiza en delen regelmatig jaloersmakende momenten op hun social media, tot groot genoegen van hun volgers.

Ze worden dan ook overspoeld met lieve berichtjes van hun fans. ‘Mijn hart is officieel gesmolten’, vertelt er eentje. ‘Wat een schatjes’, vindt een ander van het koppel. Frenkie en Mikky worden door sommigen ook omgedoopt tot een ‘powerkoppel’. ‘Geniet ervan samen’, moedigt een ander het tweetal aan.

 

View this post on Instagram

 

a datenight on 🎞

A post shared by MIKKY. (@mikkykiemeney) on

Lees verder

Trending