Connect with us

Economie

Leugens boven tafel “Martien Meiland zal veel fans verliezen!”

Een tijdje geleden won Martien Meiland met zijn geniale programma de Televizier Ring. Hij liet hierbij programma’s als Wie Is De Mol? en Expeditie Robinson achter zich wat behoorlijk knap is aangezien het programma nog geen jaar bestaat.

Hij vertelde hierbij dat RTL in eerste instantie helemaal geen interesse had in zijn programma. Maar dit bleek helemaal niet waar.

Het ging toentertijd niet door omdat hij de hypotheek niet rond kon krijgen voor het kasteel. Maar daar blijft het niet bij. Story heeft namelijk wat verder gezocht.

Leugen van Martien Meiland?
SBS had bijvoorbeeld in het begin helemaal géén vertrouwen in het programma dat hij opperde. Ze weigerde zelf op met het gezin samen te werken.

Dit terwijl Martien zei “De volgende ochtend kreeg ik al een antwoord van John en zo is het balletje gaan rollen”.

In plaats daarvan heeft hij iedere week een zelfgemaakte video van hun avonturen opgestuurd naar SBS totdat ze bij de redactie dachten “Oke, dit is toch best leuk”. Lees verder onder de video over de “Donor van Maxime”!

De donor van Maxime
Ook de relatiestatus van Maxime wordt verzwegen. Ze is namelijk vrijgezel en zou graag een dochtertje of zusje willen voor haar kleine Claire. Maar dat schijnt één groot toneelstuk te zijn.

De blondine is namelijk druk aan het daten met ene Jordy uit Noordwijk. “Maxime en Jordy daten met elkaar en zouden ook intiem geweest zijn” wordt aangegeven door een insider.

 

Lees verder

Economie

Wendy van Dijk deelt heftig nieuws

Wendy van Dijk staat erom bekend dat ze altijd vrolijk is, maar dat is ooit wel anders geweest. De presentatrice onthult dat ze een heftige depressie heeft gehad.

De vrouw van Erland Galjaard heeft een donkere periode gekend. De breuk met Xander de Buisonjé en de naslaap daarvan hebben er flink in gehakt.

Wendy was destijds zo ongelukkig, dat ze een depressie heeft gekregen. De combinatie van het enorme liefdesverdriet om Xander de Buisonjé en haar zwangerschapshormonen werden Wendy te veel, vertelt ze openhartig. Ze werd depressief en kon het alleen niet meer aan.

Ze zat uiteindelijk geestelijk zo in de knoop dat ze professionele hulp heeft ingeschakeld.

Een ander moeilijk moment noemt Wendy toen dochter Lizzy (7), die ze kreeg met programmadirecteur Erland Galjaard, 3 jaar was. ,,Ze zei: Mama, ik vind jouw werk heel stom en ik mis jou. Toen kwam X Factor er weer aan, dus ik zei: Nee, ik ga met Lizzy naar Sri Lanka, ik ga het niet doen.’

Nu kan Wendy haar privé- en werkleven beter combineren. ,,Dat gezin staat gewoon op 1. Maar ik zal nooit alleen voor het gezin kunnen gaan. Dat zou mij niet 100 procent gelukkig maken.”

Lees verder

Economie

Kijkers Married At First Sight kijken met open mond naar deelneemster Chantal

Zo’n 850.000 kijkers keken naar een aflevering van Marries At First Sight op RTL 4. Met name kandidate Chantal zorgt voor de nodige ophef bij kijkers en ging dan ook behoorlijk trending op Twitter. Chantal is dan ook een opvallende verschijning.

Haar imposante wenkbrauwen, indrukwekkend eisenpakket voor toekomstig man Henk én die verzameling tattoo’s maakten eergisteren weer massaal de tongen los op Twitter.

Marries At First Sight maakt een hoop tongen los

We hopen niet dat Chantal alles terug leest wat er op Twitter over haar geschreven wordt. Dat zou toch niet al te goed zijn voor het zelfvertrouwen denken wij…

 

Lees verder

Economie

MAFS-Chantal in First Dates schrikt date met één zin compleet af!

Bij First Dates is het natuurlijk de bedoeling om twee mensen bij elkaar te brengen. tenminste, dat dacht je. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling om kijkcijfers te behalen, ander kan het programma nooit in de lucht blijven.

Dan is het zaak om een beetje opvallende personages in het programma te krijgen. En wie is er nou opvallender dan Chantal uit Married at First Sight? De blondine kwam de afgelopen tijd al veelvuldig in de media vanwege haar opvallende uitspraken. Zo wilde ze bijvoorbeeld eindelijk eens een échte kapsalon eten op haar bruiloft in Turkije. Want dat is waar de kapsalon vandaan komt, toch?

Chantal in First Dates

Tijdens een eerste date moet je het natuurlijk rustig aan doen. Alleen gokken we dat ze haar date met deze opmerking wel gelijk weggejaagd heeft. Loop je niet een beetje hard van stapel, Chantal?

"Het is echt een meisjesdroom"

De bruiloft heeft ze gekregen ❤️ Nu hopen dat het ware liefde is bij Married At First Sight 💍 Kijk hier de aflevering met Chantal terug: http://bit.ly/ChantalbijFD

Posted by First Dates NL on Tuesday, January 28, 2020

 

Lees verder

Trending