Connect with us

Nieuwste

‘Gaby Blaaser en Rick Brandsteder hebben het dus gedaan’

Gaby Blaaser heeft het op de set van The Bachelorette sowieso gedaan met presentator Rick Brandsteder. Dat denkt de presentatrice van het napraatprogramma van de datingshow, Monica Geuze.

In de Videoland Viewing Party kijkt ze samen met comedian Edson da Graça naar de uitzending. In een hilarisch gesprek gieren ze het uit en zien ze een wel heel sterke chemie wanneer de presentator en de hoofdrolspeelster met elkaar praten. “Die flessen champagne ook, wat ga je ermee doen?” verbaast Monica zich over het tafereel. “Ze moet dat in haar eentje in dat huis gaan opdrinken. Met Rick! Dan heb je ook nog kans dat Rick haar afpakt, dat ze lekker dronken ergens gaan liggen rollebollen.”

Ook Edson vond het stel verbazingwekkend close. “Toen ze aankwamen, Rick pakte haar zo beet dat ik dacht: wil je kans maken, wil je een roos?” Monica sluit zich daar bij aan: “Ik dacht ook: wat is dit voor chemie?”

Edson gaat nog een stapje verder: “Mogen we dit zeggen? Want ik dacht van: ‘Eeeh…’. Monica: “Ouwe gluiperd. Hebben jullie niet gewoon de eerste avond, want nu kan het nog (gedacht)… Laten we 1 gezellige avond hebben samen.”

The Bachelorette

“Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.” Zo stelde Gaby Blaaser zich voor in de eerste minuten van de nieuwe Videoland-datingserie The Bachelorette. De actrice, presentatrice en influencer opent haar hart: niet alleen om de liefde van haar leven te zoeken, maar ook om haar ‘echte’ kant aan de wereld te tonen.

Waar Gaby op Instagram niet vies is van een pikant piekje hier of daar, zie de video bovenaan deze pagina bijvoorbeeld, wil ze op televisie een andere Gaby laten zien. “Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben”, vertelde ze over haar deelname aan BuzzE. Dat stereotype wil ze doorbreken. “Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer”, zo weet ze. Maar het is volgens haar “een soort beschermlaag” naar de buitenwereld toe. “Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar.”

“Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben”, vervolgde Gaby. “Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Lees verder

Nieuwste

Sterkte: Yolanthe emotioneel op moeilijke dag

Yolanthe Cabau beleeft een moeilijke dag. De vader van de presentatrice zou vandaag jarig zijn geweest en het gemis is groot…

Op haar Instagram Stories plaatst ze een mooie foto met haar vader Xavier. Hier schrijft Yolanthe bij: “Fijne verjaardag in de hemel, papa. Ik mis je heel erg.”

Het is alweer dertien jaar geleden dat haar vader overleed. Drie maanden geleden roerde Yolanthe haar volgers nog tot tranen, toen zij een filmpje postte met Xess Xava waarin zij het graf bezocht van Xavier Cabau. Het vierjarige zoontje van Yolanthe stak speciaal voor zijn opa kaarsjes aan en bracht bloemen mee.

Veel volgers waren diep geraakt door het gebaar. “Ik heb tranen in mijn ogen. Wat is je zoon toch lief” en “Ahhh mijn hart breekt wat een enorm lief mannetje met een hart van goud”, luidden enkele reacties. De video is bovenaan deze pagina te zien.

Bron: Shownieuws, Instagram Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

Nieuwste

Zien: Dit is wat er dus gebeurt als je stopt met alcohol drinken

Met alle feestdagen van de afgelopen maand, kiezen velen nu voor een alcoholvrije maand. Het zogenaamde dry january is bedoeld om je lichaam te detoxen na al dat alcoholgebruik in december. Maar wat zijn nou precies de voordelen ervan en welk effect heeft het op je lichaam?

Besparing
Een wijntje hier en een roseetje daar: een drankje maakt de boel altijd net even wat gezelliger, maar echt bevorderlijk voor je lichaam is het helaas niet.

Naast dat een glas vaak flink wat calorieën bevat, tikt het vaak ook aan in onze portemonnee. De populaire alcoholvrije maand is dus niet alleen goed voor lichaam en geest, maar levert je aan het einde van de maand ook nog een leuke besparing op.

Voordelen
Maar besides your body and money, wat voor voordelen levert het je allemaal nog meer op? Nou, een heleboel dus.

Volgens Women’s Health UK zijn er namelijk minimaal zeven dingen erg positief aan dry january. En laten we eerlijk zijn: een maand zonder alcohol is best te overzien toch. Des te lekkerder is-ie weer wanneer je ‘m in februari weer mag. Hieronder vind je alle voordelen op een rijtje.

1. Je slaapt beter

2. Je doorzettingsvermogen verbetert

3. Je eet minder tijdens het avondeten

4. Je verliest wat gewicht

5. Je krijgt een stralende huid

6. Je houdt meer geld over

7. Je krijgt er een beter humeur door

Bron: Women’s Health UK, Grazia | Beeld: iStock

Lees verder

Nieuwste

Video: Marco Borsato zou zijn vreemdgegaan met goede vriendin van Leontine

Volgens weekblad Privé zou Marco Borsato ‘zijn’ Leontine niet alleen bedrogen hebben met Iris Hond en de secretaresse. Er gaan namelijk verhalen dat de zanger het ook gedaan zou hebben met een vriendin van een goede vriend van hem én Leontine. In de Privé valt te lezen dat de Borsato’s goed bevriend waren met een stel dat woonachtig is in Flevoland. De voormalig partner van de vrouw onthult nu dat Marco een affaire met haar heeft gehad.

‘Marco Borsato deed het met vriendin van goede vriend’
“We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken.

Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd, maar gelukkig aangehouden. En nu zit ik hier weer, de relatie is voorbij…”, vertelt deze voormalige vriend van Marco en Leontine die zegt nog altijd in shock te zijn.

Lees verder

Trending