Connect with us

Economie

Foto van Koningin Maxima gaat het hele internet over!

Dat we een prachtpaar als Koning en Koningin hebben weten we wel. Nu Willem zijn baard laat staan en hem zelfs laat groeien krijgen we pas écht een toffe Koning. Ook Maxima heeft het een en ander aan haar kapsel laten frommelen. Zo heeft ze er een flink stuk af laten knippen en zit er ook nog eens een nieuw kleurtje in.

Foto´s van Willem-Alexander gingen al het hele internet over omdat mensen niet konden geloven dat dat een Koning is. Hij zat namelijk met een flinke baard in een motorpak op een crossmotor. Dat zijn ze in het buitenland niet helemaal gewend van een koning

Foto van Maxima in een jurk!
Maar nu is het de beurt van onze Koningin om indruk te maken op de buitenwereld. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima wonen de inhuldigingsceremonie bij van de Japanse Keizer Naruhito. En ze ziet er prachtig uit moeten we zeggen!

 

Lees verder

Economie

Video gelekt: Dansende Koningin Maxima gaat de hele wereld over!

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren met hun dochters in Sevilla. Zo poseren de koningin en prinsessen voor de fotografen in echte Spaanse outfits.

Om te vieren dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima elkaar precies 20 jaar geleden in Sevilla hebben ontmoet, keert het Koninklijke familie, samen met de prinsesje, terug naar deze kleurrijke Spaanse stad.

Maxima heeft losse heupen

Maar er is nu een video gelekt van Maxima, vermoedelijk uit Sevilla, waarin ze aan het dansen is. En we kunnen je zeggen dat Willem behoorlijk geluk heeft met zijn vrouw:

 

Lees verder

Economie

Behoorlijk sensueel filmpje van Dionne Stax met Humberto Tan gelekt

Dionne Stax de vriendin van Humberto Tan? Het is de showbizzaffaire waar Nederland in het voorjaar van 2017 niet over uitgepraat raakt. Voormalig Studio Sport-presentator Humberto Tan heeft volgens Privé een hete affaire met NOS-beauty Dionne Stax! Check de foto’s, filmpje en video. En we vertellen je met welke televisiecollega Dionne Stax het eerder aanlegde!

We hebben vorig jaar allemaal wel de roddel te horen gekregen over Humberto die een relatie/affaire zou hebben gehad met nieuwslezeres Dionne Stax.

Stil

Hij zou meerdere malen bij haar appartement gespot zijn wat veelvoudig het nieuws en social media heeft bereikt. Maar het is de laatste tijd een beetje stil geweest rondom Humberto en Dionne.

Maar dat is nu verleden tijd, want we zien hier toch heel duidelijk Humberto Tan met Dionne Stax die het iets te gezellig hebben tijdens en na Nieuwsuur:

 

Lees verder

Economie

Gele broek van Dionne Stax trekt veel bekijks tijdens het journaal

Dionne Stax, misschien wel de mooiste nieuwslezeres di we ooit gehad hebben in Nederland. Dat is natuurlijk een mening maar de aandacht die ze online krijgt zegt een hoop.

En dat helpt natuurlijk om wat meer kijkers te krijgen naar het journaal dat ze presenteert. Al die journaals worden opgenomen en op YouTube gekwakt. En zo nu en dan, wordt zo’n opname hééél vaak bekeken. En dat is niet voor niets!

Gele broek van Dionne Stax!

En dat sommige van die video’s vaak worden bekeken ligt niet aan het nieuws dat ze presenteert zoals je wel kunt zien. En ook deze week staat ze weer in de schijnwerpers op YouTube. Dit keer door haar gele broek en vooral dan het moment op minuut 4:56!

Lees verder

Trending