Connect with us

Nieuwste

Fataal: Het sprookje van Sylvie Meis komt abrupt tot einde!

Sylvie Meis en haar zaken blijken de laatste tijden niet erg goed te gaan. Sinds de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft zijn er talloze bedrijven de dupe van alle maatregelen rondom dit virus. Ook de blonde onderneemster ondergaat de fatale gevolgen hiervan.

De vaste lasten van de blondine zijn zo hoog dat ze in het rood zou hebben gestaan en een kredietverhoging zou hebben aangevraagd. Dit heeft ze dan ook gekregen weet een Duitse website ‘Companyhouse’ te melden. Ook via social media is de “influencer” druk in de weer om extra centen te kunnen verdienen.

Sylvie Meis zit ongekend krap bij kas
Ze plaatst namelijk bijna geen normale foto’s meer. Het zijn allemaal gesponsorde posts waar ze een flinke zak geld voor krijgt. Ze heeft inmiddels al reclame gemaakt voor ontbijtgranen, sandalen, make-up en zelfs brillen gaat haar niet te ver:

Lees verder

Nieuwste

Zien:Nederlanders masturberen erop los in thuisisolatie.

In tijden van quarantaine lijken Nederlanders massaal de hand aan zichzelf te slaan. We hebben het over zelfbevrediging. De intelligente lockdown heeft een duidelijke invloed op het masturbeergedrag van de Nederlanders. Dat blijkt uit een onderzoek van erotiekretailer EDC Retail.

Het bedrijf deed onderzoek naar onze gewijzigde behoeften tijdens de coronapandemie. Er namen 1.400 mensen deel aan de studie: singles en mensen in een relatie, met en zonder kinderen.

61 procent van de ondervraagden geeft toe dat ze tijdens de thuisisolatie meer zin in s*ks hadden. De thuisblijvers met kinderen zeggen dat ze geen last hadden van privacy. In die groep geeft 85 procent aan dat ze nog gewoon zin hebben in s*ks. 45 procent van de ondervraagden binnen deze groep is bang om betrapt te worden door de kids.

Vijf keer per week masturberen
85 procent van de ondervraagde singles zegt dat ze nu meer masturberen dan voor de maatregelen. Voorheen lag het gemiddelde op drie keer per week. Nu is dat fors gestegen naar vijf keer per week.

Ook Nederlanders in een relatie masturberen vaker. 39 procent geeft aan dat ze nu meer masturberen dan voor de lockdown. Zowel singles en stelletjes noemen dezelfde reden hiervoor: verveling en tijd.

Uitlaatklep
Maar volgens seksuologe Talitha Rodenhuis speelt er meer. Ze legde uit: “Masturbatie dient voor velen ook als uitlaatklep voor de spanning en stress die mensen nu vaker ervaren. En omdat het niet meer mogelijk is om op fysieke dates te gaan, is het aannemelijk dat singles hun seksuele behoeften nu zelf moeten bevredigen.”

Lees verder

Nieuwste

Jammer: “Bridget Maasland móet vertrekken bij RTL Boulevard!”

Angela de Jong heeft zich behoorlijk uitgelaten betreft Bridget Maasland in haar nieuwe column. Ze schrijft deze voor het AD. Angela geeft aan de blondine RTL Boulevard publiekelijk vernederd zou hebben met haar voorkomen in de show. Hoewel de blondine presentatrice is van Boulevard heeft ze het eerste interview na de break-up gegund aan Radio 538. Ook voordat ze haar collega’s heeft gesproken heen ze zich ook nog eens flink uitgelaten op het regionale NH Radio. Het programma moest het steeds doen met verslaggever Aran Bade die alleen kon vertellen dat hij met haar had gesproken.

Angela hard over Bridget Maasland
Angela geeft aan: “Dan sta je als nationale showbizzrubriek lelijk in je hemd. Wat zeg ik: je wordt publiekelijk vernederd.” Ze gaat verder met: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op haar ontslag!”

Mediacourant maakt Poll
Daar bovenop komt nog dat de Mediacourant een poll heeft gehouden. 6000 mensen hebben gestemd of de blondine RTL Boulevard zou moeten verlaten of niet. van die 6000 stemmers heeft 77% gezegd dat ze de blondine liever weg zien gaan.

Lees verder

Nieuwste

Drie kinderen verweesd nadat ze beide ouders verliezen aan corona.

Drie kinderen uit de Amerikaanse staat Michigan werden wees nadat ze hun beide ouders verloren aan het coronavirus.

Nameer en Nada Ayram kwamen acht jaar geleden in Amerika aan als vluchtelingen uit Irak. Binnen enkele weken na elkaar overleed het koppel aan corona. De plaatselijke gemeenschap en de school waar de vader werkte, schaart zich nu achter de kinderen.

Het ging zo snel

Renee Yaldo van een lokale liefdadigheidsinstelling vertelde: “Het ging allemaal heel snel, we beseften dat ze heel veel hulp nodig gaan hebben.”

De liefdadigheidsinstelling ontfermt zich over de kinderen Nash (20), Nadeen (18) en Nanssy (13) sinds maart nadat hun ouders op de afdeling intensieve zorgen werden opgenomen. Ze lagen aan beademingsmachines in twee verschillende ziekenhuizen.

Yaldo legde uit: “De twee oudste kinderen hadden het ook en behandelden zichzelf thuis, terwijl hun ouders in het ziekenhuis lagen.”

Intens verdriet
Helaas bezweken beide ouders aan het virus. Mama Nada (46) overleed op 21 april, terwijl papa Nameer deze week overleed.

“De ouders waren oké en gezond, maar ze voelden zich gewoon niet lekker. En dan te bedenken dat het de laatste keer is dat je je ouders zult zien, is verschrikkelijk”, vertelde Yaldo.

Ze vervolgde: “Mama was huisvrouw, papa bracht al het geld binnen. Hij zorgde goed voor de familie, de kinderen werden behandeld als kleine prinsjes. Mama waste en kookte voor hen, bracht hen naar school en regelde zowat alles. Dus nu moeten de kinderen leren om op eigen benen te staan.”

Er werd een GoFundMe-pagina opgericht om de ouders te helpen terwijl ze herstelden. Maar dat is nu veranderd in een fonds om de kinderen te helpen op alle mogelijke manieren. Ondertussen staat de teller op meer dan 150.000 euro.

We kunnen ons de pijn van het verlies van twee ouders op zo korte tijd gewoon niet voorstellen. Onze gedachten zijn bij de kinderen.

Lees verder

Trending